Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ebd Tam olarak nereye mail attınız paylaşabilir misiniz?

• Burada bir hata varmı? ben VSF Ankara dan almayı seçtim. bir barkod numarası veya bana mail gelmedi. bu durum bir sorun yaratırmı?
    403f2e33-b0d3-406c-b608-bd09a0e2a1ae-WhatsApp Görsel 2025-10-16 saat 19.06.00_8ae28936.jpg

• @ozangules62 çok teşekkür ederim bende bir ödeme ekranı gelmedi sisteme kayıt oldum veya olduğumu varsayıyorum bir mail veya başka bir bildirim gelmedi. sizde böyle yazınca sizden bilgi almak istedim. Bu arada tekrardan tebrikler vizeniz için darısı artık başımıza 🙂

• @ozangules62, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Cem-Çeliker biz zaten barkodlu bir sayfa götürmedik öyle bişeyde bizden talep edilmedi sadece bize kayıt oluşturdunuz mu diye soruldu biz de oluşturduk ama bir sorun var dedik bizim sorunumuz kaydı yapıp vaka numarasını girilen sayfada bakmaya yükümlü olduğunuz kişiler eşlelmiyor gibi bir hata almıştık ve ödeme ekranına geçememiştik açıkcası kayıt olmak yeterliymiş sistemde kaydımızın gözüktüğü söylendi ve mülakata alındık

En son yapabildiniz mi peki? Kayıt yeterli fakat pickup seçemediyseniz pasaportlar nasıl alınacak?🤔

• @Ege-Bey @ATS16'nın verdiği numaradan whatsapp ile hastaneye ulaşabilirsiniz. Ben bütün işlemleri mail yolu ile hallettim, hastaneye mail ile ulaşarak halledebilirsiniz isterseniz.

• @ebd ne kadar zamanda geri dönüş yapıldı?

• https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/8599?_=1760630994885 burada yazdım hocam son sayfa böyle geldi. bir hata varmı şuan bilmiyorum sizde nasıl gözüküyor?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Cem Çeliker Cem Çeliker 

• merhaba arkadaşlar, pasaportum son kullanım tarihi 13 haziran 2026 , ankara mülakat tarihim 14 kasım 2025. yaklaşık 7 ay süre görünüyor mülakat tarihiyle pasaport son tarihi arasında. okuduğum bilgilerden anladığım kadarıyla , şayet vizem onaylanırsa ocak ayı ilk haftasına kadar abde ye giriş gerçekleştirmem gerekecek. acaba tekrar pasaport yenileme yapmak gerekir mi? yada şu aşamada mülakat tarihine kadar dosyayı ellemeden bekleyip vize verilirse ocak başı abd ye ilk girişi yapmak mı doğru olur?
    tşk

• @ucangeyik bangkok için bende uzun bir süre invalid case number uyarısı almıştım. Mülakat tarihime 3 hafta kala case numberı kabul etti. Elçilik aktif ettikten sonra case numberınız kabul edilecek, sabırla denemeye devam edin.

Eski tecrübelerde de mülakat tarihi yaklaştıkça case numberın kabul edileceği söyleniyordu.

• Bangkok mail attı randevunuzu onaylayın diye davet mektubunuzu bize iletin dedi. Daha önce yapam var mı 🙂

• @melisbasdurmus hocam oturum isdedılermı aceba

• @Mehmet-Kocalar yok öyle bi evrak maili değil otomatik onay maili gibi maildi

• @ucangeyik İşe yaramadı malesef. Bekleyeceğiz, biraz vakit geçsin. Kayıt oluşturduk hepimiz sonuçta, ekran görüntülerini alın siz de dilerseniz. Hiç düzelmezse hata sayfalarını göstereceğiz.

• @Selimdiskaya52 geribildirim ve talep kısmına yazdık.

• @melisbasdurmus Oturum istemediyse mukemmel haber bence bu saatten sonra da istemez diye dusunuyorum. Bangkokcular olarak gozumuz kulagimiz butun iyi dileklerimiz sizinle Melisa hanim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bangkok mail attı randevunuzu onaylayın diye davet mektubunuzu bize iletin dedi. Daha önce yapam var mı 🙂

Mülakat bilgilerinizin yazdığı ESC sayfasını PDF yapın o maile cevap yazın. Aşağıdaki cevap örneğini kendinize uyarlayın ve PDF yi eklemeyi unutmayın:

Dear Sir/Madam,
    Thank you for your email and for confirming my interview appointment on November 04, 2025, at (saat bilgisi).
    Please find attached my DV Congratulatory Letter as requested.
    Kind regards,
    Adınız soyadınız
    Case number 2026EUxxxx

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair yazmadan sağlık randevusu alanlar oldu, yani ilgili bölüme daha sonra belirtilecek şeklinde yazanlar oldu, geçmişte de olmuş, burada örneğini okumuştum. Ancak en geç mülakat günü bir adres belirtmelisiniz mecburen.

• ⭐⭐⭐⭐

@sesicesei oo meşhur bayrak da alınmış, süper, hayatınızın yeni dönemini mutlulukla sağlıkla dolu dolu yaşayın 🙂
    Keşke bizim de ondanımız olsa (ankara duy sesimizi 🙂 )

• @earslann hayır hayır bu bi otomatik mail 🙂 lütfen oturumla karıştırmayın 🙂 evrak için değil

• ⭐⭐⭐⭐

@aimer görselde AS dosyası görünüyor, imzanızda EU, günceller misiniz?
    Bir de emaili KCC ye mi gönderdiniz?

Benzer Başlıklar

• 83
  • 316
  • 57
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |