Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar bir sorum olacak, Ankara konsolosluğu bankada para gösterme konusunda tutumu nedir? Şöyle ki; ben parayı hesabıma randevu tarihi belli olduktan sonra koymayı düşünüyorum. Fakat forumda 6 ay öncesinden hesapta tutmamız gerektiğini ve farklı görüşler okumuştum. Bu konuyu aydınlatabilecek var mı?

• Merhaba herkese, hong kong un kasım sonrası oturum isteyip istemediği belli değil ve bülten artmadığı için bunu 1 ay daha anlayamayacağız. Mail atıp sormak sizce doğru olur mu? Çünkü bakmayacaksa numaramız aktif olmadan kcc ile ankaraya taşıyabiliriz diye düşünüyorum

• Arkadaşlar merhaba, bana green card çıktı ama sıralamam 23450. Malum türkiye de sıra gelme gibi bir durum yok, yurtdışı turist vizesi ile randevular da ABD Dış İşlerinin yeni kararıyla yasaklandı. Başka bir yolu varmı acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yurtdışından oturum izni ile ilgili deneme olacak diyorlar ama kesin bişey yok. Bilgileri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

• ⭐⭐⭐⭐

@wizzie, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bir sorum olacak, Ankara konsolosluğu bankada para gösterme konusunda tutumu nedir? Şöyle ki; ben parayı hesabıma randevu tarihi belli olduktan sonra koymayı düşünüyorum. Fakat forumda 6 ay öncesinden hesapta tutmamız gerektiğini ve farklı görüşler okumuştum. Bu konuyu aydınlatabilecek var mı?

Excelde Bangkok yazıyor, siz Ankara'yı soruyorsunuz?
    İmzanızda da mülakat yeri yazmıyor. Soru sormadan önce imzanızı ve exceli güncellemeniz rica olunur.

• @bketcrsur evet

• @Serapp Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, dosyam bangkokta evet ama Ankaraya geri taşımayı düşünüyorum ve o yüzden Ankaranın tutumunu araştırıyorum da bu konu aklıma takılmıştı:)

• DV2026 Green Card Sonuçları 3 Mayıs 2025’te açıklanmıştı, ancak resmi istatistikler bugün paylaşıldı.

• Toplam 20.822.624 geçerli başvuru yapıldı.
    • 129.516 kişi (eş ve çocukları dahil) çekilişi kazandı.
    • Türkiye’den 3.191 kişi DV2026 talihlisi oldu!
  • ⭐⭐⭐⭐

@wizzie İmzanızda mülakat yeri yazmıyor lütfen yazar mısınız?

Bangkok banka dökümüne bakmıyor. Ankara 6 aylık hesap dökümü istiyor ama son anda hesabına para yatırıp vizesini alanlar da oldu.

• Sanırım yaklaşık 130.000 bin kişi seçilmiş dv2026 için bu yüksek case numberlar için olumlu yada olumsuz olurmu ?

• @Serapp Güncelledim de telefondan girince forumda bir takım aksaklıklar yaşıyorum güncellenmemiş sanırım, teşekkürler cevabınız için:)

• @Serapp Merhaba Serap Hanım, ben de dosyamı Ankara ya taşımayı planlıyorum ama Ankara için son 6 aylık banka dökümü çok kritik mi vize vermeleri için ?

• The Kentucky Consular Center in Williamsburg, Kentucky has registered and notified the selectees who are eligible to participate in the DV-2026 Diversity Visa (DV) program. Random selection of DV participants was conducted under the terms of section 203(c) of the Immigration and Nationality Act, which makes up to *55,000 permanent resident visas available annually to persons from countries with low rates of immigration to the United States. Approximately 129,516 prospective applicants (i.e., selectees and their spouses and children) have been registered, can confirm their selection, and may be eligible to make an application for an immigrant visa. Since selection is random and blind to the number of family members who might immigrate with the selectee, and it is likely that some of the selectees will not complete their cases or will be found ineligible for a visa, this larger figure should ensure that all DV-2026 numbers can be used during fiscal year 2026 (FY26: October 1, 2025, until September 30, 2026).

bu ne demek?

• @aysegul konsolosluktan dosyanız açıldı gerekli düzenlemeleri yazıp en kısa sürede gönderin gibi bir mail aldım eşim için olan kısım açılmış ama benim için açılmamış benimde düzenleme yapmam lazım, tekrardan mail attım konsolosluğa benim için olan kısmında erişime açılmasını talep ettim, cevap bekliyorum ne zaman cevap gelir bilmiyorum ama az bir zamanımız kaldı, eşim için ds doldurmadan sağlık muanesi için randevu alabilir miyim ?

• Kazanan sayıları da açıklanmış sanki bu sene Türkiye’den daha az kazanan var gibi

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg 6 aylık olmasından ziyade, hesapta para gösterebilmeniz önemli bence. Bu şekilde vize alanlar oldu.
    Benim burada size verdiğim cevap sınırlı kalabilir, oysa 2024 ve 2025 mülakat deneyimlerini okursanız çok faydalı olur. Hesaba yatan para konusunu araştırırken, belki hiç aklınıza gelmeyecek birçok önemli detayı da öğrenirsiniz.
    Vaktiniz olursa önceki yılların deneyimlerine de göz atın, bazı paylaşımlar o kadar detaylı yazılmış ki, tüm sorularınızın, hatta henüz sormadığınız soruların bile cevaplarını bulabilirsiniz.

• Ben de kazandım ama case no 23450 lerde sıra gelmiyor, sevincim yarıda kaldı. Dosya taşıma işlemleri de yasak artık nasıl olacak bilmiyorum

• @tubazorlu merhaba. Kaç kişi acaba toplam kazanan, paylaşabilir misiniz rica etsem

• @oktay3847

İlgili başlığı takip edebilirsiniz.
    Sayılarla DV2026

@moboz adlı kullanıcının belirttiğine göre "Türkiye'den geçen sene kazanan sayısı 4,194 iken bu yıl 3,191 olmuş."

• @koci çok tşk ederim 🙏

• Merhabalar. Ben aktif olarak üniversite lisans öğrencisiyim ve 2 yıllık ön lisans mezunuyum. DS-260 formunu doldururken ön lisansı "University Degree" olarak doldurdum. Bu sorun olur mu? Dosyamı açtırmam gerekir mi? Lise diplomamı almadım, en kısa zamanda ne olur ne olmaz alacağım.
    Ayrıca yakın zamanda ilk kez yurt dışına çıkacağım. Bildiğiniz gibi DS-260'ta bunu belirtmiştik ve ben hayırı işaretlemiştim. Mülakat günü yakın zamanda yurt dışına çıktığımı belirtmem yeterli olur mu? Teşekkürler

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 180
  • 83
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |