Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @RabiaA Hello, no, not yet unfortunatelly

• Bir haftadır turnedeyim buraya hiç giremedim. Şimdi girerken mülakat alan birilerini görürüm diye çok heyecanlanmıştım, kafayı yemek üzereyim.

• @Refiks Kasım ayından ümitliyim. Geçen senede çok uzun bir süre mülakat vermemişler. Kasım başı gibi mülakatları dağıtmaya başlamışlar. Birçoğunu da Aralık ayına vermişler

• Evet benim buradan anladığım konsolosluk sağ olsun insanlar konuya küstüler günlük 3-5 girdi okuyorduk mesaj falan geliyordu artık kimse konuya mesaj atmıyor yani bilmiyorum ama şaka gibi ya sadece randevu vermeleri gerekiyor fakat yapmıyorlar herkese bol şans ve sabır diliyorum inanıyorum bu günler bile geçicek...

• @Ekto-Oktan because everyone is tired. We are so discouraged 🫤 I honestly can’t wait for all these to be over. I still check my email every now and then 🫣🫣🫣😫

• @Ekto-Oktan Gerçekten inancımızı kaybettirdiler. Sadece işkence başka bir şey değil.

• @seyyit1 merhaba
    Hizlandirma talebini nasil yaptiniz? Ve ozel degilse sebep olarak ne gosterdiniz?

• Biz şimdi Mayıs-Haziran DQ lular olarak Eylül-Ekim DQ lularla aynı anda mı randevu maili alacağız? Arada 5 ay var? Bu nasıl bir sistem böyle.... Gerçekten delirmemek elde değil.

• @beta83 evet geçen senelerde de oturup tek tek analiz ettim. 5 ay olmasına rağmen, arada 3 gün bile yoktu mülakat tarihlerinde, şunu anlıyoruz ki erken DQ olmak iyi bir şey değil 😞

• @gokcesak Erken DQ olmadım aslında.15 ay bekledim ben de Dq olmak için... Benim bu kadar psikolojimi bozan şey aslında şu: 5 mayıs DQ lu birinin 29 temmuz tarihinde mülakata girdiğini biliyorum ve arada 8 gün var. Ben 5 aydır bekliyorum. 8 günde ne yaşanmış olabilir?Kasımda mail gelirse 6. Randevuyu aralığa verirlerse 7 ay beklemiş olacağım. Konuşma şeklim negatif geliyorsa kusuruma bakmayın. Hiç iyi değilim arkadaşlar.

• Bu ileti silindi!

• @beta83 yazımın uzun olduğunu düşünüp silmeye karar verdim. Özetle şunu söylemek isterim ki her şeyden önemlisi sizin sağlığınız...

• @beta83 çok haklısınız artık çok az kaldı böyle düşünmemiz gerekiyor, umarım hepimiz mail aldığımızda, eşlerimize kavuştuğumuzda tüm bu süreçleri çabucak unuturuz, çünkü hatırlamak istemiycez 😄

• @gokcesak Ya evet. sinir olduk. çok şükür hallettik. Biz Almanya'dayız. bu sisteme ilk girdiğinizde orda ülke yazıyor. ben de tuttum türkiye yi seçtim. oysaki girdiğim link almanya sayfası. Orayı da Türkiye yapınca değiştiremiyormuşuz. Taaa Almanya dan Türkiye de ki Konsolosluk ile iletişime geçtik. onlar kaydı almanya olarak yaptılar. pasaportu teslim almak için buraya interwiew tarihini girmeniz gerekiyor Gökçe hanım. Adamı deli ederler. nihayet herşeyi hallettim. 16 ekim de doktor muaynem var. 24 Ekimde de Konsolosluk randevüm var. Saygılar. Mulakat maili almadıysanız endişelenecek birşey yok. Aldıysanız kayıt yapın bir an önce.

• @gokcesak musadenizle size bir sey sormak isterim, ankara doktor olayini halledebildiniz mi? yaptiysaniz eger sirasiyla yapilmasi gerekenleri kisaca yazarmisiniz lutfen. Simdidden tesekkur ederim. Rabbim sizin ve herkesin gonlune gore versin(amin)

• @Bircan galiba karıştırdınız :). Henüz benimde mülakat mailim gelmedi

• @beta83 şöyle düşünelim onlar da DQ olamadıkları için en az bizim kadar üzülüyorlardır 🙂 yani süreç ve çekilen sancı aynı gibi aslında

• 17.ayimiz dolmak uzere. Herhangi bir gelisme olmadi.
    05.27.2024

• Merhaba, bir sorum olacakti bugun ceac te "does not qualify to use Form I-864EZ" bunu gorduk ama diger butun belgeler kabul edilmis. Bunun nedeni joint sponsor bulmak zorunda olmamiz mi? Baska bir sebepten mi? Daha once boyle bir not goren oldu mu? simdiden tesekkurler yardimlariniz icin

• @Zübeyde-Cengiz selam herkes için uygun değil diğer formu doldurmanızı tavsiye ediyorlar ı-864 formunu uzun olanı

Benzer Başlıklar

• 1177
  • 2
  • 41
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |