Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @zero Hayırlı olsun :)başarılar
    Gss kaydı yaptınız mı ?

• @zero hayırlı olsun, tebrikler. Bangkok'ta yapılacak şeyler için yazdığım deneyimin son kısmını okuyabilirsiniz. Oranın da tadını çıkarın. 🙂

• @gucarslan benim de düzeltmem gereken çok önemli bir bilgi yok ama sayıca fazla oldukları için formu açtırıp açtırmamaya kararsız kaldım. En önemli düzeltme, “Do you hold a passport from another country?” sorusuna eski pasaportumun süresi bittiği için “No” yazmıştım, onu eklemem gerekiyor sanırım.
    Diğer küçük hatalar ise: Present Address, Previous Address, Social Media, Secondary Phone Number, Previous Employment, Foreign Language, High School Start Date (yıl yanlış) ve annemin kızlık soyadında küçük bir yazım hatası. Açmışken de ABD adresi de ekleyeceğim.
    Tavsiyenizi alabilir miyim?

• Ankaradan ustravel için bir cevap geldi 🙂 onlarla iletişimw geçin denildi mailde. Komik olan ustravel da ankaraya topu atmıştı bakalım neler olucak yarın mülakatta 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   betülkya betülkya 

• @Utku-Pehlivan
    Merhaba, mulakat tarihinizi bekleyerek bosuna surecinizi son anlara sikistirmis olacaksiniz. Mulakat tarihinizi aldiktan sonra esinizi surece dahil etmek icin konsolosluk ile iletisime gecmeniz gerekecek, bu durumda ise konsoloslugun talebinize gec cevap verme ihtimali bir hayli yuksek. Mulakat tarihinizi almadan once siz DS260 formuzu doldurdugunuz sitede “add applicant” olarak esinizi ekleyebiliyorsunuz ve mulakat tarihizi aldiktan sonra asil talihlinin dosyasini actirma talebinde bulunarak medeni durum degisikligi yapmani yeterli oluyor.
    Size daha once nasil bir yol izlemeniz gerektigine dair bu cevabi vermistim. Yani sira sizin referans vermis oldugunuz gonderi ise DV2021 yilina ait bir deneyim, o zamanlar Ankara bir is gunu icerisinde benzer taleplere cevap veriyordu ancak su an icin boyle bir durum soz konusu degil, sizlerin daha guncel mulakat deneyimlerini referans almanizi tavsiye ederim. Her DV yili ayni ilerlermiyor maalesef, bunu forumda biraz vakit gecirerek rahatlikla gorebilirsiniz.
    Yine de surec sizin sureciniz, nasil yonetmek istediginiz sizlere kalmis. Kolayliklar.

• Merhabalar herkese mülakat evrakları hakkında her yerde karışık bilgiler var mesela resmi sitede 4-5 belge isteniyorsa insanlar ekstra da götürüyor mesela lise diplomasını apostil+tercüme ettirin diyorlar tam olarak evrak listesi olan var mı elinde lütfen yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum

• @gucarslan merhaba cn farketmeksizin dosyalarını taşıdıkları viyana konsolosluğu'nda işlem görecek. demiştiniz bu bilgiyi nereden teyit edebiliriz veya bilgi nereden geldi?

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç iki pasaportu da yanında götürsün eşiniz, pasaportu yenilediginizi belirtin, yeterli.

• Merhaba, 24 Ekim sağlık randevum bulunuyor. Pasaportum, DS260 onay formum, 2 adet 5x5 Fotoğraf ve Aşı kartlarımı yanıma alacağım ekstra belge götürmeye gerek olmadığını düşünüyorum ayrıca DS260 Formunu yollarken adresimi not available yet olarak doldurmuştum ekstra kağıtta adresimi çıkartıp götürmeme gerek var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Sevinç hayır ilgisi yok, eski ais kaydında da olabiliyormuş böyle şeyler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 sağlık randevunuzda fotoğrafa gerek yok, orada çekiyorlar. Genelde pasaport ve varsa aşı kartını istiyorlar. Yazdıklarınızdan başka bir evraka gerek yok.

• @aysegul Teşekkür ederim, bilgiler için

• @ugur077
    Sigorta Şiketleri bile pert öderken www.sahibinden.com 'u referans alıyor.
    " BENCE" sizler de bu platformdan emsal araç ilanlarını ile gitmenizde fayda olduğunu görüyorum.

• Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Vienna to Ankara. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Az önce böyle bir mail aldım. Ankara hızlı ilerleyince dosyamı viyanadan ankaraya taşıma isteği göndermiştim. Hakkımızda hayırlısı umarım ankaradan kısa sürede mülakat alabiliriz. Ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeleri alabilirim? Teşekkürler herkese.

• Arkadaşlar dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşınması için hem Ankara'ya hem de Kcc'ye mail attım fakat KCC dosya numaramın aktif olduğunu ve taşıma işlemi yapamayacaklarını iletti . Ardından Ankara'dan geri dönüş aldım Ankara ise dosyamın Kcc de olduğunu ve oraya mail atmam gerektiğini söyledi şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?

• @aysegul merhaba ben eşimi forma eklemek için mail attım konsolosluğa formumu açtılar ama düzenleme yapamıyorum sadece sayfaya giriş yapabiliyorum yazdığım şeyler silinmiyor Nedenini biliyor musunuz ? Ne yapmam gerekiyor

• @gucarslan merhaba ben mülakat tarihi aldıktan sonra eşimi de ekleyebilmek ve kendi bilgilerimi de güncellemek için konsolosluğa mail attım mailime cevap olarak talebiniz üzerine formunuz açılmıştır diye cevap maili geldi, forma giriyorum benim formum tamamlanmiş yazıyor girdiğimde de güncelleme yapamıyorum düzenle diyorum ama eski bilgilerimi silip yenisini giremiyorum sadece eşim için doldurabiliyorum, nedeni nedir, ne yapmam gerekiyor bilgilendirir misiniz 🙏

• Arkadaşlar iyi akşamlar case numberım 35XX Olmasina rağmen hala bi mail (2Nl) almadım. Sitedende kontrol ettim att kcc yazıyor. Altında ise chargeability: Germany yaziyor almanya doğumluyum kccye mail attım bilgilerini kontrol edin diye dönüş sağladılar ay/gün/yıl seklinde yazın falan yazıyor . Sizce bana 2nl mail neden gelmedi ? Daha önceki yıllarda böyle bi durumda kalan oldu mu ? Benim gibi yabancı ülkeden kazananların serüveni nasıl ilerliyor? Deneyimli arkadaşlardan destek istiyorum. Teşekkürler.

• Konsolosluğun güncel adresi nedir?

• Yasaklı

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom

İmzanızda belirttiğiniz ANK’nın DV2025 döneminde son mülakat verdiği CN hususundaki bilgi hatalı, yanıltıcı olabilir. Sorumlulukla kontrolünüz ricadır.

Bu forumda yazıyordu , son kişi 8638 değil mi? Hatta Ankara ve Viyanadan vizeler alınmış toplam 4 vize basılmış , telefondan yazdigim icin ekran goruntusunu atamadim , bilgisayarda duruyor

Benzer Başlıklar

• 221
  • 11427
  • 180
  • 729
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |