Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 sağlık muayenesine mülakattan sonra gitmek sorun teşkil etmiyor mu, örnekleri var mıdır

• Asıl talihli benim. DS260 formunu doldurduk daha sonra eşimin pasaportunu değişti. U durumda DS260 formuna yeni pasaportu eklemek için dosyamı açtırmalı mıyım yoksa eski ve yeni pasaportla mülakata gitmemiz kafi olurmu?

• Bu ileti silindi!

• Arkadaslar selamlar, bu sabah vizemiz onaylandi. Detaylari ilgili yere yazacagim ama eski tecrubelere aksi bir durum olmadi. Daha once paylasim yapan herkese tesekkur ederiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 sağlık muayenesine mülakattan sonra gitmek sorun teşkil etmiyor mu, örnekleri var mıdır

Evet, örneği var. Alışa gelmiş bir sıralama değil ama olağan bir işlem.

https://yesilkartforum.com/forum/post/262280

Bahsi geçen deneyim 2022 tarihli olmasına rağmen yürürlükte olan bir durum. Sadece o deneyimde bahsi geçen AIS artık yok, onun yerine ustraveldocs var eksik evrak göndermek veya pasaport teslim esilebilmesi için. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç

Bu konu için dosya açtırmanıza gerek yok. Mülakata giderken iki pasaportu da yanınıza almanız, mülakat öncesi evrak teslim esnasında iki pasaportu da ibraz etmeniz ve mülakatınız başarılı geçerse vizenin yeni pasaporta basılmasını talep edebilirsiniz.

• @emels merhaba, ds260 formunu açtırmak için Ankara'ya attığınız mail taslağını paylaşabilir misiniz rica etsem

• @bahadir90s Numaraniz hali hazırda zaten çok yüksek. Konsolosluğa mail atıp darlamaya hiç gerek yok Kasımda mülakata giricek arkadasların neticesinde öğrenmiş olucaz. Ve bu sene benim fikrimce konsolosluğu ne kadar az meşgul edersek o kadar iyi

• @bahadir90s sizden once gidecek bir suru talihli var, ben de dahil, biz zaten gorecegiz istenip istenmedigini ve burada da paylaşacağız. O yuzden mail atmayin lutfen

• @zero tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cncncnr ne için açtıracaksınız dosyanızı?

• @gucarslan çalışma geçmişimi güncellemek için. Bir de daha önce de bahsetmiştim, 5 yıl içinde başka bir ülkeye seyahat ettiniz mi sorusu cevaplanmamış gözüküyor

• @gucarslan Olası bir pasaport değişikliğinde dosya açtırmaya gerek varmı? Yoksa Eski ve yeni pasaportla mülakata gitmemiz yeterlimi?

• Yasaklı

@zero, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar selamlar, bu sabah vizemiz onaylandi. Detaylari ilgili yere yazacagim ama eski tecrubelere aksi bir durum olmadi. Daha once paylasim yapan herkese tesekkur ederiz.

Tebrikler , yolunuz daima açık olsun , sağlıcakla

• Ustraveldocs ta barkot aşaması bendede olmadı. sadece ben ve aile bireylerim oluşmuş durumda. birtürlü ilerlemedi. KCC numarası sorgusunda numarayıda kabul etmedi. anlayamadım birtürlü. belirli aralıklara kontrole devam etmeyi düşünüyorum. yada komple iptal edip tekrardan baştan yenileyeceğim. ama eğer Ustraveldocs a kayıt yapabilmek için aşamaları görselli olarak paylaşabilecek bir arkadaşımız varsa çok müteşekkir olurum. tekrardan herkese hayırlı olsun süreçleri.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cncncnr

çalışma geçmişimi güncellemek için

bunun için hiç gerek yok, önemsiz bir detay.

5 yıl içinde başka bir ülkeye seyahat ettiniz mi sorusu cevaplanmamış gözüküyor

forumda defalarca yazdım, bunun sebebi DS260'daki teknik bir hata. siz baktığınızda cevaplanmamış görünüyor ama normalde cevaplanmış, sadece görüntülerken çıkmıyor.
    konsolosluk görevlisi cevaplarınızı görebiliyor merak etmeyin.

• @zero tebrikler. deneyimlerinizi bekliyoruz.

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakata gireceğimiz adres tam olarak neresi? Mailde ayrı bir adres yazıyor bir de ais çıktısında yazan bir adres var. Biz nerede mülakata gireceğiz?

• @zero
    2026 talihlilerimizden ilk vizesine kavuşanlardan biri olarak tebrik ediyorum, hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom

İmzanızda belirttiğiniz ANK’nın DV2025 döneminde son mülakat verdiği CN hususundaki bilgi hatalı, yanıltıcı olabilir. Sorumlulukla kontrolünüz ricadır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |