Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Çok teşekkür ederim 2025 mali yılında bir talihli çocuğunun sınavı olduğu için mülakatının öne çekilmesini istemişti kabul olmuştu bu sene çok hızlı ilerliyor Ankara

• Us travel docs' ta CN numaramı girince hata alıyorum benimle aynı hatayı alan var mı? sağlık muaynesinden sonra tekrar kayıt etmeye çalışacağım.

• @Selimdiskaya52 evet hemen hemen bir çok kişi bu hatayı alıyor, sanırım halen o aşama aktif edilmemiş olabilir. Araştırmalar devam ediyor.

• @Serapp evet benim tamamdır düzelticem teşekkür ederim

• @kucurizm
    Bir de CN numarasının başına tek sıfır koyarak deneyin, ben yanlış hatırlamıyorsam bir defasında o şekilde girmiştim.

• @Aslan-3 02026EU00005XXX şeklinde mi ?

• @kucurizm denedim yine olmadı.

• @ATS16 Peki maili İngilizce mi Türkçe mi yazmalı mıyım

• Herkese merhabalar, dosyam hali hazırda Viyanada. Ankaranın bu gidişatını gördükten sonra dosyam aktif olmadan tekrardan Ankaraya döndürmek için mail atsam mı diye düşünüyorum. Sizlerin de fikrini almak istedim. Birkaç arkadaş (cn benden yüksek) HK-BK'dan dosyasını Ankaraya taşımak için mail atmış. Kararsız kalmış durumdayım. CN: 83XX

• Merhabalar dosyamı Tiflise açmıştım ama Ankaraya taşımaya karar verdim. KCC ye bunun için mail attım dönüş olarak bana talebinizi inceliyoruz maili gönderdiler. ve bir süredir dönüş olmadı. Tekrar mail atmalımıyım? Eğer atmam gerekiyorsa ne yazmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

• Sağlık muayenesi de ds formundaki gibi eski pasaportumla alacağım mülakata yeni pasaport götüreceğim randevu bulamazsan diye bu şekilde karar verdim bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077 sizin aracınızın maddi tutarı konsolosluğun dikkat ettiği bir konu değil.
    bu konular neden hala soru oluyor anlamıyorum.
    gosterebildiginiz maddi birikimi gösterin yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mert267 çok önemli bir konu değil. sağlık muayenesine gittiğinizde resepsiyondaki görevliye bildirin guncellesin pasaport numarasını.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mesut57, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugün güncelleme maili geldi 7 Kasım a mülakat vermişler bugün annem yoğun bakıma kaldırıldı ve ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu

acil şifalar diliyorum.
    bana özelden ulaşın lütfen, size destek olacağım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Us travel docs' ta CN numaramı girince hata alıyorum benimle aynı hatayı alan var mı? sağlık muaynesinden sonra tekrar kayıt etmeye çalışacağım.

mülakat için PASAPORT TESLİM KAYDI / USTraveldocument yapacaklarin dikkatine!

lütfen bu iletiyi okuyun;

https://yesilkartforum.com/forum/post/514530

• @ATS16 Çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu gerçekten.Yeminli tercüman , noter , apostil vs hiç anlamadığım konular olduğu için tedirgin etmişti.Neyse ki gerek olmayacakmış.İyi günler dilerim sağolun.

• @gucarslan Teşekkür ederim, evet iletimi yazdıktan sonra forumda geriye gidince bu mesajı gördüm. Daha sonra tekrar deneyeceğim.

• @gucarslan Hocam elimizdeki tutarın üzerine aracı göstereceğim. Genelde forumda konuşulan 2 kişi için yaklaşık 20k dolar bütçe söylendiği için aracın maddi tutarı önemli olmuyor mu. Yani 10bin dolar nakit +10bin dolarlık aracım var dediğimde bu aracın ederine dair belge istemez mi

• @gucarslan yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏

• @tubazorlu
    ev için ben okuduğum deneyimlerden yola çıkarak endeksa sitesinden çıktı almıştım onu göstereceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |