Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @burkingham benim siram 35xx bana gelmedi nedeni nedir acaba at kcc yaziyor hala

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

Sabırla Frankfurt konsolosluğundan mülakat ataması yapmasını beklemelisiniz zira chargeability Almanya olarak görünüyor.

• ⭐⭐⭐⭐

Bangkok'da mülakata girecek olanlar ülkeye girmeden önce form doldurmalı diye biliyorum.
    Sayın @ATS16 nın bu konuyla ilgili mesajını okumanızı öneririm:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/483992

• @ATS16 merhabalar mülakat ataması nedir ? Bu konuda hiçbir bilgim yok . Dogum yerim Almanya ama vatandaşı değilim . Franfurttan gelen atama uzun sürer mi bu konuda deneyimi olan varmı?

• @aysegul teşekkürler saolun

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

Çekilişte kazandığınızı ve talihli olduğunuzu öğrendiğiniz mektubun en altındaki post kısmında hangi şehir yazıyor sizin? Mektup aşağıdaki örnekteki gibi.

cda0f677-5fb3-4fd2-9a42-5f4f97235f6f-image.jpeg

• @emels yine ben 🙂 2nl mailinde benim adım da eski soyadımla geldi ama eşim ekli olarak gözüküyor yani bilgilerimi almışlar ama çekilişe katıldıgım şekliyle gelmiş. konsoloslukta ise güncel oldugu söyleniyor kayıtta zaten ds260 formunda da güncel soyadım:)

• @melisbasdurmus KCC'den gelen mailde öyle gelmesi çok normal onu hiç merak etmeyin benim mail olarak söz ettiğim bu değil bizzat konsolosluğun attığı ve yanımızda getirmemiz gereken evrakların yazdığı mail. İşin garip tarafı eşimi eklemişler bu mailde eşim mevcut. Evli olduğum da kabul görmüş ama soyadım asla değişmiyor 🙂
    DS-260 dışında konsolosluk yeni soyadımı güncellememiş. Mail attım ama mülakatıma çok az zaman var bu uyuşmazlık diskalifiye edilmeme sebep olur mu? Çok endişelenmeye başladım.

• @emels aa şimdi anladım. Bk evrak maili atmadıgı için farketmedim ama onlara 2 maille anlattım onlar kayıtlarda gördüğünü söyledi sanırım sizin ankarada eskisi gözüküyor ama düzeltirler veya kontrol ederler çünkü benimkini 3 günde kontrol ettiler 🙂 bide ceac sayfasında nasıl gözüküyorsunuz app kısmında

• @ATS16 a.jpg bu şekilde

• @melisbasdurmus ceac son konfirmasyon sayfasında yeni soyadım görünüyor kaydın içinde de öyle ama aile bireylerinin listelendiği alanda eski soyadım var. O öyle kalıyormuş diğer arkadaşlarda da öyle ama içerikte ve son konfirmasyon sayfasında yeni soyadım var.

• Arkadaşlar selamlar, sıralamam 13k ve dosyam HK'da, Ankara ile alakalı hızlandı sıra gelebilir şeklinde yorumlar görüyorum, dosyamı tekrardan Türkiye'ye taşımalı mıyım? Şu anda nasıl bir yol izlemeliyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

KCC’ye email atarak mülakat yerinizi ve tarihinizi sorgulayabilirsiniz. Email taslağı bu başlıkta bir çok kez paylaşıldı. Bol şans

• @ATS16 teşekkürler böyle mail attım .
    Dear KCC,
    My name is Cafer İsleyen, and I am the principal applicant for DV2026 case number EU35xx. Although my chargeability country is Germany, I selected Ankara, Turkey as my interview location in the DS-260 form.
    As of today, I have not received the Second Notification Letter (2NL), and I am concerned that some applicants with similar profiles may have been mistakenly assigned to the German consulate.
    I kindly request confirmation that my interview will be scheduled in Ankara, as originally selected. All required documents have been submitted, and my case number is now current.
    Thank you very much for your assistance.
    Best regards,
    Cafer İsleyen

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55 Bu mail çok uzun. Eğer cevap alamazsınız bir dahakini şöyle yazın:

[email protected]
    Subject: CN bilginiz

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name:
    Case Number:
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @Serapp tamamdır teşekkürler

• @aysegul Selamlar Ayşegül Hanım,
    UsTraveldocs için yazmış olduğunuz adımlar için teşekkür ederiz. Biz de bu doğrultuda her bir aile bireyi için hesap oluşturduk ve UID nolarını kaydettik. Sonrasında başvuru sahibinin hesabına tekrar girdiğimizde BAŞVURAYA DEVAM ET diye bir ibare göremedik ve aile bireylerini UID nolarıyla "bakmakla yükümlü olunan kişiler" listesine bir türlü ekleyemiyoruz. Bu arada yazmış olduğunuz adımlarda herhangi bir ödemeyle ilgili yönlendirme olmadığı için asıl talihli hesabını oluştururken premium delivery seçeneğini seçtikten sonra bir ödeme yapmadık. Acaba ödeme yapmadığımız için mi BAŞVURAYA DEVAM ET ibaresi çıkmadı.

Dosya Numarasi: 2026EU00033XX
    DS-260 Gonderimi: 11/05/2025
    Mülakat Yeri: Ankara
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 3
    Saglik Muayenesi: 3/11/2025
    Vize Mulakati: 19/11/2025
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• Tüm forumu okudum. Konsoloslukta soyadım DS-260'ta güncelletmeme rağmen güncellenmez ise ne yapacağım? Mülakata kabul edilmeme, red alma ya da AP'ye kalma gibi bir durumdan endişe ediyorum. DS-260 Conf. page üzerinde soyadım güncel. Konsolosluğa mail ile yeni pasaport bilgilerimi de iletmiştim. Mülakat tarihi aldığım gibi ağustos ayında konsolosluğu bilgilendirmiştim. Ama ustravel'de hala eski soyadımla görünüyorum. Sağlık muayenesinde de öyleydi. Unganlar'da bulunan kayıt alanındaki personel bunun normal olduğunu evlilik cüzdanım yanımda olduğu sürece bir sorun yaşamayacağımı söylemişti.

Benzer durumdaki arkadaşlarımızdan birine Ankara'dan gelen evrakların listelendiği mailde soyadı güncel soyadı ile gelmiş. Bana ise eski soyadımla. Her yerde eski soyadım görünüyor. Ne ustravel kaydı yapabiliyorum ne mülakatta sorun yaşamayacağımdan emin olabiliyorum. Süreci geçirmiş kişilerden yardım talep etmekteyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@emels Emel hanım panik yapıyorsunuz. Siz ds260 formunda güncelleme yapmışsınız. Evrak listesi için size yazılan mailde eski soyadınızın görünüyor olmasının disskalifiye olmak veya AP’ye kalmayla ne ilgisi var. Ustravel da da eski soyadı önemli değil bence çünkü o platform vizeniz basıldıktan sonra pasaportunuzu teslim almak için kayıt açtığınız bir uygulama. Evraklarınız tamamsa rahat olun ve haritaları açarak gideceğiniz eyalet ve şehir hakkında biraz bilgi toplayın😉

• @Serapp Çok teşekkür ederim. Benim dışımda kişilerin bu sistemde de güncel isimleri yer aldığından çok korktum. Artık daha az korkayım yoksa böyle zaman geçmez 🙂 Tekrar teşekkür ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |