Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@winter-is-coming evet normali bu aslında, Ankara eskiden de bültenle uyumlu giderdi, pandemiden sonra son 2-3 yılda yavaşlattı.

• @meral bu gün bende e mail aldım 63XX kasımın 7ne

• @Parvina-Rafikovna Bende aynı fikire dönmeye başladım 7000'e bile mülakat gelmişken, ama bana sıkıntı çıkarabilirler mi acaba aktif olduğum için. Sormam mantıklı mı sizce? Zaten öğrenciyim Amerika'ya gidince elimde kalacak müthiş bir sermaye olmayacaktı yanımda onu da Bangkok'a vermeyelim 😃

• @aysegul şu an tüm support maillrrine ilettim durumu 1-2 gün içerisinde dönüş yapacaklar. El mecbur bekleyeceğiz 🤷🏻♀

• Riski göze alarak dosyayı Ankaraya geri taşıma maili attık 🙈

• @aysegul bir de bu barkodlu belgeyi alamazsak mülakata giremeyecek miyim? Onun hakkında bir şey okumuştum ama doğrulayamadım. Konsolosluktan istenen belgelerde de o barkodlu belge hakkında kesin bir istem yok.

• @Eyupp ankaranin current olmus dosyalari geri tasirken problem cikardigina dair yazilar okumustum daha once ama bilemiyorum

• BİR GÜZEL HABERDE BENDEN GELSİN 21 KASIMA MÜLAKAT ALDIM

• @ucangeyik örnek bir yazı var mı forumda acaba okumam için arama yerinde bulamadım

• @Eyupp @gucarslan fikriniz benim için çok değerli olur sayın hocam

• @Eyupp musait oldugum bir zaman diliminde bakip bulabilirsem iletecegim

• @Eyupp current olduktan sonra bildiğim kadarıyla KCC artık dosya taşıma işlemini yapmıyor. Ankara ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Karar sizin, ama geçmişte yaşanan deneyimleri araştırmanızı tavsiye ederim. Ankara böyle şeylere pek sıcak bakmıyor diye biliyorum.

• @Uğur-Çelik zaten normal olması gereken bu evraklar tam olduktan sonra red falan olmaz. herkes evrakları tamamlasın gelsin bankada gerektiği kadar parasını gösterirse kimsenin bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

• @kucurizm hayırlı olsun. Mülakatınız nerede olacak acaba? İmzanızı güncelleye bilir misiniz lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

Dosya numaraları arasındaki boşlukları tam bilmiyoruz. TR'den kazananların sayısı örneğin 1-1000 arası, 1000-2000 arası kaç kişi var bilmiyoruz. Eğer az kişi varsa bir çırpıda 3binli 5binli numaralara mülakat gelmiş olabilir. O zaman bu duruma Ankara hızlı diyemeyiz.
    Bundan sonra ne olacağını da kestiremiyoruz. Aslında elimizde bütün talihlilerin kayıtlı olduğu eksiksiz bir Excel tablosu olsa, gidişatı çok daha net anlayabilirdik. Eksik olunca da genel durumu analiz etmek zorlaşıyor.
    Bence dosyasını taşımış olanlar, biraz fazla masraf olsa da garanti yolu seçsin çünkü Ankara'ya güven olmaz. Eğer geri taşıyıp Ankara’dan da mülakat alamazsanız, dönüşü olmayan bir sürece girmiş olursunuz. Herkes için hayırlısı olsun.

• @Serapp @Parvina-Rafikovna @ucangeyik Hızlıca geri dönüş yapıp bana cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Bangkok'ta kalmaya devam edeceğim. Risk almayalım hiç ufak olsa bile.

• @Parvina-Rafikovna güncelledim

• @Parvina-Rafikovna, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@burkingham Güzel haber 😍 Ankara'nın bu CN ile Kasım ayına mülakat vermesi harika. Mülakatınız başarılı geçmesini diliyorum 🙏

çok içtenlikle umarım en kısa zamanda mülakat tarihini alırsınız.

• @kucurizm tebrikler! 🙂

• @drbaykal Bu konuyu ben de takipteyim. Yapamazsak ne olacak merak ediyorum çünkü benim mülakatıma çok az zaman var.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 8486
  • 153
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |