Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Zeynep_Oz Buyuk risk bence. Ankara hep boylemi gidecek belli degil. Su anki durumunuzda iki opsiyonlu gitmis oluyorsunuz.

• @aysegul evet tekrardan başvuruyu kapatıp tekrar sizin yaptığınız şekilde bir daha yaptım. Hala barkodlu bi sayfa çıkmıyor. Transactioncompleted diye bir sekme açıldı ama tıkladığım zaman ana sayfaya yönlendiriyor. Birkaç gün bekleyeceğim olmazsa tekrar deneyeceğim

• @Buse-Demir-0 Hayırlı mülakat diliyorum 🙏 Güzel haberler bekleriz sizden

• Merhaba, 54** lü arkadaşımız kasıma mülakat aldı. Çok sevindim kendisi adına. Benim de sıram 87** ve Hong Kong. 4 kişilik aileyiz. Bu durumda Ankara' ya mı taşısam ? @gucarslan Bey ve @Serapp Hanım ne dersiniz ?

• herkese selamlar arkadaşlar, bugün sağlık muayenesine girdim. Değerli @nsercan abimle tanışma fırsatımız oldu, sağolsun kendisi de bir çok konuda yardımcı oldu.
    Benim 3 farklı operasyon geçmişim olduğu için ve Epilepsi hastası olduğumdan dolayı çok fazla epikriz ve hastalık tanım raporu, ilaç raporlarımın evrakları vardı. Bu evrakların hepsini tercüme ettirmiştim. Örnek teşkil etmesi adına söylüyorum, yine de okumuyorlar bakmıyorlar 😃 ısrarla bizden beyan ve detay istiyorlar, bende artık tercümesini okumalarını ısrar ettim böyle böyle anlaşabildik. genel olarak çok rahat ve sorunsuz geçti normal bir muayeneden hiç bir farkı yoktu. ben gitmeden önce antikor testini yetiştiremediğim için tüm aşılarımı olup gitmiştim. Bu yüzden yalnızca olduğum aşıların evraklarını incelediler. sonuç olarak, aşı olmadım. toplamda;
    Tıbbi Muayene; 1800 HKD
    Labaratuar; 2200 HKD
    olmak üzere 4000 HKD ücret ödedim.

vize mülakatında da herkese bol şans diliyorum.
    **Hong kong için tercüman önerileriniz varsa ücretleri ile birlikte paylaşırsanız çok sevinirim 🙂 **

• @burkingham Güzel haber 😍 Ankara'nın bu CN ile Kasım ayına mülakat vermesi harika. Mülakatınız başarılı geçmesini diliyorum 🙏

• Excel tablosunda 7000 lerde Ankara mulakati mi var ben yanlis mi gordum? 🙂

• @earslann ankara gercekten bu sene muthis gidiyor

• ⭐⭐⭐⭐

Hem imzamızı hem de exceldeki bilgilerimizi ilk fırsatta güncellersek süper olur 🙂

• @Furkan9037 +85246856680 watsaptan yazın berat bey biz ve birkaç kişi onunla giricez tavsiye ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal doğru, biraz bekleyin daha sonra sakince tekrar denersiniz, henüz erken zaten, 5 kasıma çok var 🙂
    Mülakata 2 gün kalana kadar vaktiniz var, tabi son günlere bırakmamak lazım ama siz şimdi birkaç gün mola verebilirsiniz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Yalnız excelle ilgili sıkıntı var, kimin ilgilendiğini de hatırlayamadım ki etiketleyeyim..
    @FROG-FROG a ait 2 satır var altalta.
    @swadze nin mülakat bilgisi silinmiş.
    Eminim başka sıkıntılar da vardır, benim ilk bakışta görebildiklerim bunlar.
    Ya yine kaymış, ya birileri kurcalamış olmuş birşeyler, ilgilenen arkadaşımız yedeklerden yüklese diyeceğim ama o zaman da son 1-2 saatte girilen yeni veriler gider sanki, bilemedim, bir düzeltmek lazım.

• 2023.2024.2025 yıllarında Anakra'da 2xxx case numberlar en erken aralık aylarında mülakata girmiş bu sene 2xxx de 5xxx de hatta yeni gelen bilgilere göre 7xxx numaralar ekim ayında mülakata giriyor. Biz de herkes de inşallah alabilir vizesini temennim bu yönde 🙏
    Bu durumu yorumlayabilecek kadar bilgi sahibi değilim fakat bu iyiye mi kötüye mi işaret , yani herkese hızlıca vize vermeye mi çalışılıyo yoksa red çok mu fazla olucak , bunu nasıl yorumlamalıyız

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yalnız excelle ilgili sıkıntı var, kimin ilgilendiğini de hatırlayamadım ki etiketleyeyim..
    @FROG-FROG a ait 2 satır var altalta.
    @swadze nin mülakat bilgisi silinmiş.
    Eminim başka sıkıntılar da vardır, benim ilk bakışta görebildiklerim bunlar.
    Ya yine kaymış, ya birileri kurcalamış olmuş birşeyler, ilgilenen arkadaşımız yedeklerden yüklese diyeceğim ama o zaman da son 1-2 saatte girilen yeni veriler gider sanki, bilemedim, bir düzeltmek lazım.

evet excelde birşeyler olmuş revize ettim benimkini tekrar

• Excel tablosunda eğer bir hata yoksa 4000 ler 5000 ler ve hatta bir tane 7000 li (Ankara dan) mülakat alan case gördüm, bu talihliler yazabilirler mi,
    mülakat alan herkesi tebrik ediyorum, hepimizin süreci kolaylıkla su gibi aksın...

• 43XX CN olarak 7 Kasım günü 7:30'da Randevu aldığımı belirtmek isterim.
    image.png
    Darısı bekleyen forumdaşlara.

• @Uğur-Çelik Belki de olması gereken buydu ama biz birşeyler yolunda gidince bu işin altından bir iş var diye kuruntu yapmaya alışmışız :)) Kafası karışıp dosyasını tekrar Ankara'ya taşımayı düşünenler çoğaldı ama ilk alınan kararın arkasında durarak çok da ayarlarla oynamamak mı gerekir bunu geri taşıma yapmak isteyenlerin iyi düşünmesi lazım...

• @winter-is-coming geri taşımada ne gibi sorun olabilir

• @Zeynep_Oz Ankara bundan sonra kimseye belkide 4-5 kisiye mulakat vererek seneyi kapatabilir belkide 15.000 leri gorebilir gecmis tecrubelerde cogu mevcut son karar her zaman sizin.

• @winter-is-coming valla bende aynı fikirdeyim. Evet biraz maliyetli olabilir Bangkok. Ama bizlerden oturum istemezler ise, giderim orada mülakata girerim. En azından tatil yapmış, yeni bir ülke görmüş olurum😄

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |