Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Buse-Demir-0 süper haber hayırlı uğurlu olsun. Biz de haftaya almış olup pazartesi mülakata gireceğiz. Mülakatınızda sorunsuz geçmesi dileğiyle. 🙂

• @yasinkoç evet ettiler sorun çıkmadı sadece aşı kartı almayın ama yaptırdığınız aşının da çıktısını alın içeriye bakıyorlar

• @nsercan güzel haberlerle donelim inşallah 🙏🏼

• @aysegul size çıkan barkodlu sayfa bana çıkmıyor. Acaba pick up seçtiğim için mi oluyor bi türlü çözemedim.

• Merhabalar, Ekim Ayında Hong Kong mülakatı olan arkadaşlarımızdan rica etsek 28 Ağustos öncesi dosyasını taşıyanlar ve mülakatı Kasım ve sonrasına kalanlar için konsolosluktan bilgi alabilir mi acaba ? bizim için belirsizlik ortadan kalkmış olur. mülakata girecek olan arkadaşlar için sıkıntı olmayacaksa.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal bilemedim, herşeyi aynı yaptığınız halde tek fark pick up seçmekse olabilir.

• Merhabalar , benim biraz kafam karıştı,
    Şimdiye kadar yaptıklarımız şunlar, yanlışım varsa lütfen düzeltin; +asıl talihli eşim . +Ds-260 formunu gönderdik , +Mülakat tarihimizi ve 2nl mailimizi aldık , +unganlardan sağlık randevumuzu aldık , +belgeleri hazırlıyoruz .

Yapmamız gerekenler ama yapmadıklarımız sadece
    -ustravel kaydı kaldı.
    -Uscis ücretini onaylandıktan sonra ödeyeceğiz , geriye hangi işlemler kaldığı konusunda kafam karıştı ,eksik bir şey yapmaktan endişe ediyorum.

• @cembey2012 Hayirli ugurlu olsun yeni hayatınızda şans hep sizden yana olsun. TDAP ve Polio aşıları icin Tetraxim mi oldunuz acaba yoksa farkli bir aşı mı?

• @iibrahimd tdap ve polio ayrı yapıldı.Ama marka sorduğumda bize geleni yapıyoruz.Bu size uygun dendi.

• @MKA gelmedi maalesef

• @aysegul beni aşırı tedirgin etti bu durum. Benim gibi yapan da kimse olmamış benim gibi ön onayda kalan da yok. En son konsolosluğa gideceğim gibi duruyor.

• @Uğur-Çelik sadece yazdığınız son 2 işlem kaldı. Bir de mülakat günü vezneye kişi başı ödeyeceğiniz 330$ var başka bir işlem kalmıyor.

• @winter-is-coming Hayır hiç öyle birşey yaşamadık.Molnar’da evrakları çok güzel hazırlamışsınız teşekkür ederiz dediler.Zaten çok kibarlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.Konsoloslukta da çok rahat sohbet havasında geçti ve kısa sürdü.Yazdığım sorular dışında birşey sorulmadı.

• @drbaykal teşekkür ederim

• Hong Kong yeni ABD başkonsolosu; Türkiye'den gelenlere ikamet ile ilgili sorun çıkarmayacağına dair bir his var içimde açıkçası. Umarım yanılmam.

image.png

• Arkadaşlar merhaba, biz böyle bir mail aldık:

Required Entry Status Check for DV Submission
    [email protected]
    10 Eki 2025 14:15
    You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing

Baktık siteye ama bi değişiklik olmamış. Nereden kontrol edicez bulamadık biraz da heyecan yaptık mail alınca 😃

• Ustraveldocs ile ilgili çok soru geliyor, her ne kadar henüz bitiremesem de ben https://yesilkartforum.com/forum/post/513067 bu iletiye bakarak ilerliyorum (teşekkürler @aysegul), Bangkok özelinde @LG-LM6300 iletisi de yardımcı oluyor. Spesifik konularda da arama butonunu kullanmayı unutmayın 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   mhmtkz mhmtkz 

• @ebd Aynı maili aldım biraz önce.ilgili bilgileri girince ilk talihlisi olduğumu öğrendiğim ekran açıldı ama bir tarih mevcut değil .

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2026 (October 1, 2025 to September 30, 2026). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://dvselectee.state.gov. All DV applicants must use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application.

Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available and the principal applicant/selectee has submitted a complete and valid DS-260 application. You will need to provide all other documentation at the time of interview. You can see a list of required documents that you will need to provide at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html. If you are scheduled for an interview, you will receive an e-mail notification message. These important e-mails will be sent to the email address you provided on your initial application. Notify KCC at [email protected] if your e-mail address changes to ensure you receive all notifications regarding your Diversity Visa case.

gibi bir ibare mevcut.

• Arkadaşlar selamlar, böyle bir mail aldım fakat nereye bakarsam bakayım bir değişiklik görmedim.
    <10 Eki 2025 14:15 You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.>

Ne yapmam gerekiyor acaba beklemeye devam mı etmeliyim?

• @ebd CEAC sitesinde at Ankara gozukuyor mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |