Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rainwhenidie Hayırlı uğurlu olsun. Adınıza çok sevindim. Yeni kıtada başarılar diliyorum size

• Herkese merhaba bugün Viyana mülakatımızdan bayraklarımızı alarak çıktık.İnşallah vizelerimiz de sorunsuz basılır.Başta @gucarslan bey olmak üzere forumda bilgilerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

• @cembey2012 Öncelikle tebrik ederim. Viyana'nın ilk mülakatı sanırım size nasip oldu DV2026 döneminde. Vizelerinizin de sorunsuz şekilde basılacağına inanıyoruz. Viyanada mülakata girecekler olarak mülakat sürecinizi bizimle de paylaşabilirseniz çok seviniriz 🙂 🙂

• @moboz Merhaba evet sanırım Viyana da ilk mülakat bizim oldu .Umarım herkes sorunsuz vizesine kavuşur.Ayrıntılı deneyimimizi en kısa zamanda paylaşacağım.

• @cembey2012 Yolunuz açık şansınız bol olsun...Darısı başımıza...

• @cembey2012 bu şekilde haberler geldikçe heyecanımız çok artıyor. Yeni hayatınızda bol mutlu ve saglikli günleriniz olsun. İsteyen ve emek veren herkesin vizesine kavuşması dileğiyle…

• Forumda bilgilerini paylaşan herkese tekrar teşekkürler.Biz 4 kişilik bir aileyiz.Kazandığımızı ilk öğrendiğimizde forumu okuyunca hemen dosyamızı Viyana’ ya taşımıştık.Bu süreçte başta @gucarslan bey olmak üzere deneyimini paylaşan yolgösteren herkese teşekkür ederim.Forumu okumak çok kıymetli önce ki tecrübeler sayesinde süreci kolay hallettik diyebilirim.Dosya taşıdıktan sonra iptal olup tekrar dosyamızın Viyana da olduğu teyidi gelince Molnar’dan sağlık muayene randevusu aldık.Ünv hastanesinde antikor testi yaptırıp Dr ‘ a kaşeletip imzalattık.Eksik aşılarımızı ( Tdap+polio+hepatit 😎 sağlık ocağında yaptırdık.Hemşire orada e devletten belgeleri çıkardı, aşı barkodlarını da üzerine yapıştırmasını istedik.Hem hemşire hem Dr imzaladı.Evraklarımızı hazırlama sürecine geçtik.Sağlık muayenemizden 1 gün önce Viyana’ya geldik.Muayene öncesi Molnar kliniğin konumuna baktık.Molnar’da randevu günü kapıdan girişte önce pasaportlarımızı alıp fotoğrafımızı çektiler.İçeri geçtik bize verilen formu doldurduk.Ad soyad doğum tarihi adres(Amerika ve Türkiye) gibi bilgiler.Antikor testlerimizi ve aşı kartlarımızı istediler.Sadece 14 yaş çocuğuma menenjit aşısı yapıldı.Sonra tek tek odaya alınarak bilgilerimiz alındı.Boy kilo ameliyat sigara kullanımı vs.Bilgi alma işi bitince yine tek tek diğer odaya alınarak Dr Ivana Molnar tarafından muayene edildik.Büyük çocuktan kan ve idrar tahlili alındı.Toplam 4 kişi için 1580 Euro ödedik.Röntgene nasıl gideceğimizi tarif ettiler ve oraya geçtik.Girişte sıra numarası aldık bankoya yönelip Molnardan geldiğimizi söyledik.Hemen pasaportlarımızı alıp röntgen çektiler,10 dk sonra da CD lerimizi alıp çıktık.
    9 Ekim günü sabah Molnar’dan mail geldi, bize verdikleri şifre ile girip kontrol ettik.Saat 12 gibi Mariott otel lobisine gittik , yine bir gün önce konsolosluk konumuna gidip bakmıştık.Randevu saatimizden 10 dk önce konsolosluk binasına geçip 4.kata çıktık.Girişte pasaportlarımızı kontrol edip güvenlikten geçince içeri yönlendirdiler.Sandalyelere geçip oturduk.Kısa bir süre sonra ailecek anons edildik.Mülakatı ing yapmak ister misiniz diye soruldu biz ing istedik.Asıl talihliden sırasıyla pasaport fotoğraf formül A ve B evlilik cüzdanı adli sicil yüksek lisans diploması banka evrakları parmak izi alındı.Sonra diğer aile fertleri içinde gerekli evraklar ve parmak izi alındı.Ödeme kısmına yönlendirildik.Oradan da bir müddet beklememizi söylediler.10-15 dak sonra tekrar bankodan çağırıldık.Önce ellerimizi kaldırıp yemin ettik.Parmak izlerimiz alındı.İlk evliliğiniz mi? Başka ülkede yaşadınız mı? Herkese tek tek ne iş yapacaksınız? Nerde yaşayacaksınız? sorularını sorup masanın altından bayrakları çıkardı ve tebrik etti.Maille bildireceklerini söyledi, teşekkür edip çıktık.Şimdi vizeniz basıldı mailini bekliyoruz.Umarım mülakatlarını alanlar sorunsuz bu süreçlerini atlatır, henüz mülakat almayanlara da bir an önce mülakatları dağıtılır.Herkese bol şans diliyorum.

• @cembey2012 içimize su serptiniz. Merakla bekliyorduk mülakatınızı. Yolunuz açık olsun.

• @fume Çok teşekkürler,umarım en kısa sürede kolaylıkla sizlere de nasip olur.

• Merhaba sabah 09:50 de konsolosluktan mail geldi.Pasaport ve sarı zarflarımızı aldık.Mailde 13 Ekim tarihinde kapalı olduklarını yazmışlar.Viyana’da ki arkadaşlar iletişime geçecekseniz bilginiz olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@cembey2012 hayırlı olsun, vize basılı ilk pasaport teslimi olabilir dv2026 için 🙂
    Yeni kıta yeni hayat.. Dolu dolu yaşayın, hayalleriniz gerçek olsun inşallah.

• @cembey2012 hayırlı olsun...deneyiminizi okuduk fakat çok irdeledikleri, hassas davrandıkları özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar var mı?

• @aysegul Çok teşekkürler,size kolaylıklar diliyorum.

• @cembey2012 öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Umarım sizin için her şey çok daha güzel olur.
    Viyana’da sizden ustraveldocs evrakını istediler mi?

• Selam yeşilkartforum üyeleri. Vizeniz basılmıştır maili bana bugün 10:03'te geldi. 10:30 ile 11:30 arası veya 13:00'da alabilirsiniz dendi. Ben de maile cevap yazmadan kaldığım airbnb'den check out yaptım ve Bükreş ABD elçiliğinden vize basılı pasaportumu, sarı zarfı ve diğer ıvır zıvırları aldım. 6 saat 25 dakika yolcuğun ardından Cluj-Napoca'ya döndüm. Bakalım bundan sonrası ne olacak. Çok merak ediyor ve destek olanlara teşekkür ediyorum. Not: US Traveldocs'a kayıt oldun mu diye sormuşlardı, oldum demiştim ama pasaportumu elden aldım "cumaya kadar hazır olursa ben Bükreş'teyim şimdilik, gelip alırım" dediğim için.

• @drbaykal Hayır istemediler.

• @rainwhenidie inşallah Ankara da istemez 🙏🏼 hayırlı olsun vizeniz ☺

• @cembey2012 inşallah Ankara da istemez 🙏🏼

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |