Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mert267 diplomanız varsa bunların hiçbir önemi yok.
    yeter ki geçerli bir diplomanız olsun.

malum diplomam var diyip de olmayan çok kişi oluyor ülkede.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mert267 pasaporta başvurduktan bir kaç saat sonra edevlette pasaport numaranız belli oluyor.
    bugün başvurun, yarın elinizde zaten pasaport. eğer mümkün değilse eskisi ile de randevu alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

kasım ayı'na mülakat alan arkadaşları tebrik ederim. sorunsuz, AP'siz mülakatlar diliyorum hepinize..
    excel'deki ve imzanızdaki bilgileri güncellemeyi lütfen unutmayın!

yurtdışından police report alması gerekenler ya da evrakları konusunda eskiği olanlar bir an önce bunları tamamlasın.
    mülakatınızdan 1 ay öncesinden de sağlık randevunuzu alın.

şimdiden bol şans..

• @melisbasdurmus teşekkür ederim

• @drbaykal ben de dun gece aldım maili sizin gibi

• 5 Kasım Ankara saat 08.00 olarak bizimde güncellendi herkese hayırlı olsun

• Selamlar ! Ben Almanya'da doğudum(1999) ve 6 yasındayken ailemle turkiye ye tasindik. Alman vatandasi degilim hic bi zaman da olmadim. ben simdi almanya ya mi gitcem vize isleri icin?

• Biz de aldık 2nl mailimizi. 5 kasım saat 07.30

• @nsercan merhabalar aşıları Türkiye’de mi olmuştunuz?

• Cok guzel haberler geliyor bu sene endiseli basladik ama guzel bitecek gibi

• 5 kasım saat 08:00 bize de geldi

• @swadze bizim de aynı saat aynı gün saglık raporu icin randevu aldınız mı? Aldıysanız ne zamana veriyo?

• Hayır olsun tam numaranız neydi acaba

• 2NL alan herkese hayırlı olsun 🙌🏻✨
    Bu performansla Ankara bizi şaşırtıyor, yıl boyunca aynı performansla devam etmesi ve tüm talihliler vizesini sıkıntısız alması dileğiyle

• 19 kasımda sanki bayağı bir kalabalık olacak gibiyiz konsulosluk önünde 🙂

• Bizim de 5 Kasım saat 08:00 umarım yuksek numaraları arkadaslarımıza da bizler gibi sıra gelir ben inanıyorum 🙏🏻
    Saglık raporu icin randevu aldınız mı ne zamana verdi onu yapacagım yanlıs birsey yapmak istemiyorum alan varsa yazabilir mi?

• ⭐⭐

@Cem-Çeliker B1B2 vizesi için görüşmeye gittiğimde gc için sıra bekleyenlerde vardı kapının önünde aynı eyalete gidecekler plan yapanlar hep orada tanıştılar çok imrenmiştim bir gün bende gc sırası bekler miyim diye kendime sordum 🙂 hatta bir kaç aile bu forumda tanışmışlar aynı oteli tercih etmişlerdi sabah kadar sohbet ettiklerini söylüyorlardı 🙂

• Ben bir şey daha danışmak istiyorum daha önce yazmıstım Özbekistan vatandasıyım yaklasık 20 senedir turkiyede yasıyorum burada evliilik yaptım 2 cocugum var . Sizce benim ozbekistandan adli sicil kaydı vs almam gerekir mi? Ayrıca dogum belgem var ama orjinal eski tip. Bunları maalesef buradan cıkarmam imkansız konsolosluğa gittim bu sabah Ozbekistana gitmem gerekiyor acil. Cevaplarsanız cok sevinirim biraz panik oldum açıkçası.

• @aysegul Herkes için hayırlısı olsun,Bir 2nl de ben aldim, 5 kasim saat 9

• arkadaşlar konsolosluk yakınında misafirhane uygun otel vb var mı bildiğiniz ben Ankarayı hiç bilmiyorum çünkü

Benzer Başlıklar

• 73
  • 57
  • 316
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |