DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@olcay-san bu tarz sorularınızı 2026 aşamalarına sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız. Hiçbirşey yapmadan bekleyeceksiniz. Mülakat tarihi aldıktan sonra ilgili konsolosluğa durumu açıklayan bir mail atıp formu açmalarını isteyeceksiniz.
-
@Cem-Çeliker 2NL Maili KCC tarafindan size iletilen tarihle aynı olup olmadigini kontrol etmek icin gecerli şu tarihte mail gonderin demek zaten daha öncesinde iletmis olmamız gerekiyor tekrardan işleme koyalim anlami tasiyor diye dusunuyorum
-
merhaba, unganlardan randevu aldım ancak kendi bilgilerimi doldururken adreste türkçe karakter kullandım sonrasında farkettim. bu durum sorun oluşturacak mı ne yapmam lazım??
-
@cake sorun olmaz
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mülakat tarihi nasıl öğrenilir?
-
@Eyupp 4-5 gundur baska bir gelisme olmadi. Kasim ayinda Bangkokda mulakata girecek arkdaslardan gelecek bilgileri bekliyoruz. Ben Bangkokun istemeyecegini dusunuyorum sahsen.
-
@gucarslan nasıl yani
-
arkadaşlar, toplamda 6 aşı olacağım. antikor testi zamanı yetmeyeceği için yaptıramadım. yine de test gerekir mi? gerekiyorsa orada yaptırma imkanımız var mı?
-
@Furkan9037 benim aşı kartım yok fakat tüm aşılarım tam ne yapmam gerek?
-
Aşılarınızı Hong Kong’da sağlık muayenesine gireceğiniz saglik kuruluşunda olabilirsiniz. Tek farkı maliyeti size daha yüksek olacak diğer antikor testi yaptırıp saglik muayenesine girecek talihlilerden farkı olarak, test zorunluluğu yok tabiiki.
-
KCC den dosya aktarımı yapılmışsa HK, BK ve VN nin bu dosyalara bakacağını düşünüyorum ben de... ama kesin mi onu diyemiyoruz şimdilik :)) Yakıın zamanda anlaşılır...
-
@melisbasdurmus peki kasımda olacak olan mülakatlardan oturum isteyip istemediklerini bilmiyoruz, siz bu riski alıp mı gideceksiniz . Yoksa gitmeden teyit etmeyi düşünüyormusunuz?
-
Arkadaşlar merhaba Kasım da mülakatı olup 2nl maili alabilen oldu mu?
-
Arkadaşlar merhabalar,
Ekim ayında Unganlar'dan cumartesi günü randevu alan oldu mu yoksa bu sene cumartesi günleri randevu açılmıyor mu? Örneğin 1 Kasım tarihi için takip ettim ancak hiç randevu açılmadı ancak 3 kasım için randevu verilmeye başlanmış.Konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba göz gezdirdim ama bulamadım hesapta misal 10 bin dolara tekabül eden altın göstermek oluyor mu arkadaşlar mesela dolar şart değil Euro olarakta göstersek bi sıkıntı olmadığını sanki daha önce okumuştum ama bunla ilgili bir yazı göremedim altın olarak göstermek sıkıntı oluyor mu yoksa onu dövize dolara euroya vs mi çevirmem gerek yardımcı olur musunuz arkadaşlar
-
arkadaşlar herkese merhaba ceac sistemi düzelmiş kontrol etmek isteyenler bi baksın umarım herkes için güzel haberler gelir
-
@Cem-Çeliker bana kcc den gelen mailde ayne şu şekilde bir kısım vardı “ KCC is aware of an on-going technical issue. It is currently being addressed, if you're unable to access the 2NL by October 17th, 2025, please notify us at [email protected]. If you have an interview scheduled during this time, please carry this information to your interview appointment.
” bende 17 ekime kadar bekliyeceğim eğer gelmez ise mail atacağım -
@Nunu6190 evet
-
@mrs-green cmt günleri yarım gün çalışıyorlar, muayene yapıyorlar ancak rapor teslimi yapmıyorlar diye biliyorum. 18 ekim ve 25 ekim günleri de mi yoktu randevu takviminde acaba? Belki sadece 1 kasıma özel bir off gün planlamışlardır.
Bir de 1 aylık randevu dilimi açılıyor diye biliyorum, tam emin olmamakla birlikte. 8 kasım için almak istiyorsanız belki 8-9 ekim gibi tekrar kontrol ederseniz açılmış olur. Kolaylıklar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum