Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, dosyamız henüz USCIS'te bu süreçte bebeğimiz dünyaya geldi. Durumu avukatımıza bildirdiğimizde bizden ekstra 3.500 dolar daha istediler. Açıklamalarına göre de eş ve çocuklar için ayrı bir başvuru açılması gerekiyormuş. Ve avukatlık ofisinin her yeni kişi için baştan dosya hazırlaması, belgeleri toplaması, dilekçe yazması, yazışmaları yürütmesi vs vs ile birlikte tam teşekkülü bir işmiş.( Dolandırıcılığa yeni kılıf) Lütfen biri sürecin bu kısmında rica etsem ne yapılması gerektiğini yazabilir mi? İnternette bir sürü bilgi var ve kafam karışmış durumda.

• Efsun hanım meraba malesefki kendiniZ için ne ödediyseniz çocuk içinde aynı rakamı tekrar istiyolar insiyatifine kalmış avukatınız indirim yapabilir biraz baba vatandaşsa süreç farklı ama vatandaş oldumu eşiniz

• Dosyam DQ oldu ancak bunu yazmislar, ek bi belge sunmadan görüşmeye gitsem en kötü ihtimalde ne olur?

The income reported as stated on form I-864, I-864A is insufficient to overcome the public charge grounds of inadmissibility for visa issuance. To avoid delays, an additional Affidavit of Support Form I-864 from a joint sponsor may be submitted. For more information visit https://nvc.state.gov/aos and https://www.uscis.gov/i-864p. A consular officer will decide if you meet these requirements at the time of the interview. Note: You, as the sponsor, and any other sponsors household members and joint sponsors, must provide updated or additional evidence for the applicant to present at the time of their interview such as: * Other income * Assets * Proof of current employment Note: You submitted documentation to the National Visa Center through the Consular Electronic Application Center CEAC. You can continue to upload documents to CEAC up until the date of your visa interview.

• @cokbekledik86 Hayır malesef. Sanırım bu süreçte avukatı ekarte edip biz devam edeceğiz. Chat GPT e sorarak hareket ettik, Doğum belgesini USCIS' e yükledik. Ekim bülteninde 2024 Şubat gösteriyor. NVC için sıra bize geldi gibi aynı zamanda...

• merhaba , ilgili basligi bulamadim o sebeple buraya yazmak istedim. greencardli es uzerinden gc mulakati hakkinda herhangi bir baslik var mi? yaklasik 2.5 yildir esim icin bekliyoruz. sonunca tarih neredeyse gunceli yakali umuyorum herkes rahatlikla bu surecleri atlatir 🙂

• @efsun bol şans

• @efsun yanlış yönlendirmek istemem ama green card holder sadece eşine başvuru yapması yeterli diye hatırlıyorum. Vatandaşlarda bu durum tam tersi.

Açıkçası ben başvuru yaptıgımda kızım 1 yasında idi forma onun bilgilerini girdim ama ayrı bir başvuru yapmadım. Dosyamız halen ucsiste.

Sonradan doğan çoçuk olayı ayrı bir case. Bunu bilen yorum yapmalı.

Bu durumu yanlış hatırlamıyorsam Ankara'da green card mülakatı alan birkaç kişide yasamıstı onlar ds260 acıp güncellemişlerdi(f2a değil)

• @calido DQ olmuşsanız interview günü aldıktan hemen sonra ek belgenizi CEAC üzerinden submit edin. Eğer belge sunmazsanız, görüşme sırasındaki kontrollerde belgeyi tamamlamanız istenecek ve sizi geri yollayacaklar. Bu durumda, belgeyi CEAC'a yükledikten sonra https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinden login yaptıktan sonra randevu talep edeceksiniz. Su sıralar randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar. Ama bu iki aya da çıkabilir yoğunluğa göre.

• Herkese tekrar merhaba . F2a sürecinde visa bulletin bir anda ileri çekilmesi hakkında tecrubeli arkadaşların fikirleri nedir ? Bir anda 1 yıldan fazla öne çekildi. Amerika ile olan ikili ilişkilerin iyileşmesini de göz önüne alırsak sürecin ilerleyişi ile ilgili olumlu yorum yapabilir miyiz ? Visa bulletin daha da öne çekilir mi sizce ? Pandemiden önce f2a süreci 1 yılmış sanırım keşke tüm süre ondan daha da iyi olsa tabi

• Merhabalar, şu anda. F2A kategorisinde DQ olduktan ne kadar süre sonrasına randevu veriyorlar? Dosya NVC de. DQ tarihimiz Ağustos 2025 ?

• @efsun merhabalar öncelikle bizden örnek vermek istiyorum biz ilk çocuğumuz olduğu zaman sadece doğum raporu ve bir kaç evrak ile bebek 2 yaşından küçük olacak şekilde ABD ye giriş yapabilir bu şekilde bebeğin green kartı otomatik elinize gelir girişte bir kaç form imzalarsiniz ve bunun la ilgili formda abd dışında doğan çocuklar bölümünü inceleyin avukat çok yüksek para istemiş bizde ikinci çocuk için 1500 ödemek zorunda kaldık buda uscis onayımız geldiği için ikinci bebek için ds 260 eklemek gerekiyordu inşallah yardımcı olur biz ilk bebeğimize bu şekilde ilk girişte vize istemez ama şartlar var

• @nazliozdamar bizim 5 ay oldu nvc onayımız halen randevu gelmedi inşallah alırız kısa sürede hızlandırma mümkün müdür acaba bilgisi olan var mıdır

• @nazliozdamar bizim nvc onayımız mayıs 2024 te gelmişti kasim 18 konsolosluk görüşmesi geldi

• @horoz F2A mı ? 21 yas küçük çocuk demişsiniz de, ben eşim için bekliyorum…

• @Recep-Toraman cevabınız için Teşekkür ederim. Bizde de şuan avukatımız bebeğimiz için ısrarla i-130 doldurmamızı ve yeniden başvuru yapmamızı istiyor 🙂 vize bülteni bu ay itibariyle bize sıra geldi. Ne kadar daha bekleyeceğiz bilmiyoruz. Avukata sizin yazdığınız şekliyle ileteceğim. Bakalım ne diyecek 🙂

• Merhabalar, NVC'ye evraklar yüklendikten kaç gün sonra DQ oluyoruz ?

• @nazliozdamar Eș ve 21 yaş altı çocuklar aynı kategoride değerlendiriliyor

• Merhabalar,

Ben Green Card sahibiyim, eşim ve 1.5 yaşındaki çocuğum için F2A'ya başvuracağım. İlk aşamada hangi formları doldurmam gerekiyor? Eşim ve çocuğum için formları ayrı ayrı mı doldurmam gerekiyor yoksa eşim için I-130 ve I-130A doldursam çocuğum da başvuruya dahil olmuş oluyor mu?

• Sevgilim 5 ay önce grencard kazanıp amerikaya gitti evlenip bende gitmek istiyorum bu süreç uzun süremi

• @Yunus-Arkan Uzun bir süre benim sürecim 1 seneyi geçti eşim 96'dan beri orada olmasına rağmen. Evliliğimizin 3.senesini doldurduk. 2 sene hatta 3 sene randevu için bekleyenler var. Hali hazırda evli olmadığınız için turist vizesi vs. gibi vize türlerini deneyip kabul görmesi halinde sürecinize oradan da başlayabilirsiniz ama tabii vize de kesin olmamakla birlikte risk içeriyor. Kolaylıklar diliyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |