Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, DS260 formunu kullanırken oğlumun pasaportu olmadığı için pasaport bilgisi yazmamıştım. Mülakata gitmeden önce herhangi bir şey yapmama gerek var mıdır? Teşekkürler

• Bu caec hala giremiyoruz ne zaman düzelir, daha önceki senelerde benzer durum olmuş muydu

• @Ege-Bey Bangkok'tan 2NL alan var mı ki?

• @mhmtkz
    Almış olabilecek birini etiketleyelim. @melisbasdurmus durumunuzda herhangi bir gelişme oldu mu acaba?

• Sadace Bangkok değil Hong Kong mülakatları için de 2NL henüz gelmedi. Tahminim Ceac sistemi düzeldiğinde gelirse gelir diye düşünüyorum.

• @Ege-Bey siz mülakat almışmıydınız ?

• Bu ileti silindi!

• @aysegul ayşegül hanım sizi randevu aldınız sizden neler istediler Unganlarve konsolosluk

• @denizezgi Beyan ve dürüstlük ilkesi batı medeniyetleri için önemli bir kriter.
    Unganlarda bunu belirtmek gerekir ama sorun çıkacağını düşünmüyorum.
    Belirtmemek de sizin kararınız, tespit edilebilecek birşey değil.

• ⭐⭐⭐⭐

Forumun resmi bir telegram hesabı olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim.
    Sayın @gucarslan ın bu mesajındaki 7 nolu maddeyi okuyun lütfen.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/488911
    Adminler ve GC sürecini yaşamış tecrübeli üyeler olarak sizlerin sorularına burada cevap veriyoruz. Ancak daha sonra aynı soruların özelden tekrar sorulduğunu görüyorum. Sonradan öğreniyorum ki, bu kişiler telegramda bir kanala üye olmuş ve orada bizim verdiğimiz cevaplardan farklı cevaplar aldıkları için kararsız kalmış.
    Forumun yönetmediği bu gibi platformlardan uzak durun, burası belki de danışman önerileri yapan tuzak bir oluşum olabilir.
    Naçizane önerim, kafa karışıklığına sebebiyet vermemesi için, üye iseniz derhal çıkmanız yönünde olacaktır. Çünkü bu forumdan faydalanıp sürecini başarıyla bitiren herkes şu an ABD'de.
    Herkese kolaylıklar ve bol şanslar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sağlık muayenesinde düzenli olarak kullandığınız ilaçlar kısmı için herşeyi belirtmek zorunda mıyız? Endişe duyduğum bir konu var. Fibromiyalji ve migren dolayısıyla ilaç kullanıyorum ve bu ilaç antidepresan kategorisinde geçiyor ama aynı zamanda migren tedavisi için de kullanılıyor. Bu durum bir sıkıntı yaşamama sebep olur mu? Antidepresan ilaç kullanımı mevcut olması vize kararını etkileyen bir durum mu? ya da belirtmezsem bunu öğrenme şansları var mı? bu konu ile ilgili endişelerim var.

Antidepresanları en yaygın kullanan ülke ABD'dir.
    Kullanmanız sorun olmaz.
    Sağlık kontrolünde dikkat edilen hususlar bulaşıcı hastalıklar, kendinize ve başkalarına zarar vermeye yol açabilecek durumlardır. Rahatsızlığın ne olduğunu ve kullandığınız ilacı rahatlıkla belirtebilirsiniz. Ayrıca doğru beyan esastır.

• Arkadaşlar selam,

Dün burada mail gelmemesiyle ilgili bir soru sormuştum. Gelen yorumlar sayesinde KCC’ye mail atmam gerektiğini öğrendim. Ben de hemen gerekli bilgileri ekleyerek bir mail gönderdim ve bugün mülakat tarihimi öğrendim.

Benimle aynı durumda olanlara yardımcı olması için attığım maili paylaşmak istiyorum:

Konu: DV Lottery Interview Appointment Inquiry – Case Number 2026EU000018??
    İçerik:

Dear Sir/Madam,

I am a Diversity Visa (DV) 2026 selectee.

Case Number: 2026EU000018??
    Full Name: Fuat Tönget
    Date of Birth: 10.10.2003
    Interview Location: Ankara/Turkey

I have not yet received any notification regarding my interview appointment.
    Could you please inform me about the status of my case and the scheduled interview date if available?

Thank you for your assistance.

Best regards,

Siz de kendi bilgilerinizi yazarak gönderebilirsiniz.

KCC’den bana gelen cevapta mülakatımın 19 Kasım 2025’te Ankara’da planlandığını söylediler. Ayrıca birkaç gün içinde resmi davet mektubunun (2NL) mail adresime gönderileceğini belirttiler. Eğer teknik bir sorun nedeniyle 2NL’ye 17 Ekim 2025’e kadar erişim sağlanamazsa tekrar onlara mail atmam gerektiğini de eklediler. Böyle bir durumda yeniden mail atacağım.

Kısacası işler benim için güzel ilerliyor 🙏 Umarım hepimiz için süreç hayırlı olur ve green kartımızı sorunsuz şekilde alırız.

≈ iyi günler ≈

• @alperaracli Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards

altına case number isim soyisim ve doğum tarihi gün ay yıl girdim konuya da casenumber ı yazarak mail attım
    [email protected] adresine

• ⭐⭐⭐⭐

@Alpaslan-Alp unganların neler istediği web sitesinde yazıyor, randevu emailinin de altında yazıyor. Buradaki deneyimlerden de bakarak hazırlayacağım.
    Konsolosluktan henüz email gelmedi, ancak neler isteyecekleri bilgisi de 2026 mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisinde mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget önce bir kaç gün bekleyin cevap gelmezse öyle atarsınız tekrar

• ⭐⭐⭐⭐

@goksy genelde 1-1.5 ay civarı sürüyor

• ⭐⭐⭐⭐

@goksy genel olarak 1-2 ay diyebiliriz, ancak 2 aydan uzun süren, 6 ay bekleyen, 1 yıl uğraşanlar da nadiren de olsa olabiliyor, bilginiz olsun.

• @denizezgi teşekkür ederim bilgi için çok sağol

• @Furkan9037 hong kong kasımdan sonra oturum mu soracak demek bu acaba 🤔 çok tedirgin edici bi mail olmuş. Kcc bize mülakat atarsa hong kong reddedecek gibi yorumladım umarım öyle olmaz

• @winter-is-coming benim 18 Kasım ama daha mail gelmedi kcc den öğrendim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |