Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @swadze

@aysegul 29 Ekimde Unganların çalıştığını yazmıştı bir kaç sayfa önce.

• @Aslan-3 Acaba ben mi yanlış yapıyorum, 'ceac state gov' adresiden girip case number vize türü ve bir kod istiyor zaten başka istenen bişey yok doğum tarihi vs bunları da girince geçersiz case number diyor, siz de aynı yerden mi girdiniz ve açılan sayfada ne gördünüz tam olarak

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma herhangi bir saat bilgisi girebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze 29 ekimde çalışıyorlarmış, ancak rapor teslimi için değil de muayene için sormuştum ben. cmt rapor teslimi yapmıyorlar, 29 ekime de aynı muameleyi yaparlar mı bilemiyorum, isterseniz emin olmak için bir sorun. Benim soruma hemen ertesi gün dönmüşlerdi.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze 29 ekimde çalışıyorlarmış, ancak rapor teslimi için değil de muayene için sormuştum ben. cmt rapor teslimi yapmıyorlar, 29 ekime de aynı muameleyi yaparlar mı bilemiyorum, isterseniz emin olmak için bir sorun. Benim soruma hemen ertesi gün dönmüşlerdi.

bende mail atıp sordum şimdi. Umarım teslim ediyorlardır teşekkürler cevap için

• @EzgiLera Merhaba, geçmiş iletilerinizin çoğunu okudum, anladığım kadarı ile üst üste 2 yıl kazanmışsınız, gerçekten büyük şans tebrik ederim ama üst üste 2 yıl beklemiş olmakta büyük stres bunun içinde ayrıca tebrik ederim, eminim çok zor süreç olmuştur, 2021 senesi sıramı gelememişti onu merak ettim. Bizde 4 yıldır çekilişe katılıyoruz ve 2026 kazananıyız ancak başvuru esnasında eşimin bilgilerini girmeyi atlamışım (sayfada geri gidip adres satırında bir yanlışlığı düzeltip tekrar eş ve çocuk bölümü sayfasına geçip eşimin bilgilerini girdiğimi düşünüp çocuğumuzun bilgilerine atlamıştım, ve sayfa kapanmasın diye hızlı bir şekilde kontrol etmeden submit etmiştim) ve DS260 formlarını doldurmak için açtığımızda sadece benim ve oğlumuzun adına ds260 formları vardı ve add aplicant'ı tıklayarak eşim içinde ds260 formunu doldurduk. Fakat eşi yada 21 yaş altı çocuğu başvuruda listelemediyseniz diskalifiye olabilirsiniz diye bir madde var ben yinede bir umut mülakat alabilirsek ve 10 yıllık evli olduğumuzu her şekilde kanıtlayabileceğimiz için bunun sadece başvuru esnasında anlık dikkatsizlik ve acele etmekten kaynaklı bir hata olduğunu izah edeceğiz. (Çünkü sayfa kapanabiliyordu internetten kaynaklı ve başvuruların bitmesinede 3 gün kalmıştı formları doldurduğumuzda aceleyle doldurmaya çalışıyorduk). Umarız bu sebepten dolayı diskalifiye edilmeyiz, bunca zaman bekleyip diskalifiye olursak çok üzülürüz. Biz yine de her ihtimale karşı 2027 çekilişine de başvuru yapacağız, size sormak istediğim soru tecrübelerinize dayanarak ikinci kez kazandığınızda DS260 formunu hemen doldurdunuzmu çünkü bir sene önceki doldurulmuş olan ds260 formu birbirini etkilermi (Şayet tekrar kazanırsak sizin gibi şanslıysak 🙂 ds260 formunu 2026 kazanmamızın sonucunu bekleyelim şayet diskalifiye olursak yada sıra gelme ihtimali olmazsamı daha sonramı dolduralım, yoksa 2027 de kazandığımızı öğrendiğimiz anda 2027 ds260 formlarını dolduralımmı, çünkü bu durumda işlem bekleyen 2 tane ds260 formları olacak, bu durum birbirlerini etkilermi. Tabi yine de umudumuz 2026 sürecimiz hazır kazanmışken diskalifiye ile bitmesin diye umut ediyoruz 🙂

• @rainwhenidie, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze Benim yaşadığım tek sıkıntı case number'ımı ilk başta tanımaması oldu. Ülke, vize tipinizi doğru seçtikten sonra gerisi akıyor.

ben siteye sign up oldum ama tum yonergeler ds160 icin yanlış yerdemiyim anlamadım suan ekranda ''basvuruya basla'' kısmi var buradan mı ilerlemliyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07 öncelikle sorunuzun bu konu başlığına uygun olduğunu sanmıyorum ilgili konu başlıklarında sorularınızı sormaya özen gösterin derim. Sürecinize gelirsekte öncelikle çok ümitli olmayın çünkü yaptığınız hata maalesef katı bir diskalifiye kuralı konsoloslukta yüksek ihtimalle olumsuz bir sonuçla karşılaşacaksınız bunun hazırlığında ve bilgisi dahilinde olmanızı öneririm ki sizin de farkında olduğunuz bu uzun stresli sürecin sonunda çok kötü bir çöküş yaşamayın. Sorunuzun cevabına gelirsekte DV27de yine talihli olursanız dikkatli bir şekilde ama hızlıca formlarınızı submit edin olurda dv27 dönemine gerek kalmazsa ve vizenizi DV26da alırsanız doldurduğunuz formu açtırırsınız ve sorununuz kalmaz

• Attığım maile cevap olarak bugün 5 kasım için mülakat planlandığını öğrendim fakat maili hala almadık. takip eden arkadaşların bilgisine. case number ımız 2900lerde.
    DS260 Formunu doldurduğumuz sayfada giriş yapamıyorum hala. Bu anladığım kadarıyla genel bir sorun. çözümü ile ilgili bir gelişmesi olan varsa, cevaplarda kaçırdıysam diye tekrar sorayım dedim.

• bana henüz mail gelmedi normal mi excelde benden önceki ve sonrakilere gelmiş biraz endişem var nasıl kontrol edebilirim maillerrimin altını üztünü getirdim

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi hayırlı olsun, bahsettiğimiz gibi olmuş. Sitede genel sorun var evet, çözümü yok şuan.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende teyitlemek icin mail attim 29 ekimde calisiyoruz diye donduler sadece.

• @swadze ben de aynı noktada kaldım. Nasıl ilerlemem gerektiğine emin değilim

• 3 gün önce ankara'dan sıra gelmeyeceğini düşündüğüm için tiflise dosya taşıma amacıyla kcc'ye mail atmıştım (iş nedeniyle aralık ayına kadar geçerli oturum iznim var). Otomatik gelen mailden sonra bir mail daha geldi "Talebinizi şu anda inceliyoruz" yazıyor, üç gündür başka bir dönüş olmadı bekliyorum ancak aklıma şu takıldı:
    Son gelişmelerden sonra dosya taşıma işlemleri mail atarak değil de göçmen vize soru formu kullanılarak mı yapılmalı? Birileri yardımcı olabilir mi

• ⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget forumu daha sıkı takip edin. 2nl gelmedi kişilere zaten herkes kccye mülakat tarihiyle ilgili mail attı ve cevabını o şekilde aldılar. Yani sizde kccye mail atarsanız eğer mülakatınız planlandıysa tarihinizi belirtecektir cevap olarak

• @fuat-tönget kcc ye mulakat yeri ve tarihinizle ilgili mail atmismisydiniz 1 ekim oncesi

• Merhaba arkadaşlar.. Amerikada green cardın gideceği, konsoloslukta göstereceğimiz hedef adres ile ilgili adres kiralamayı düşünüyoruz. Bilgisi ve önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

• @hasan0606 Merhaba, Adresi mülakat esnasında mı vereceksiniz yoksa ABD ye ilk girişte polise mi adres verilecek ? Bu konu önemli

• @yasinkoç @yasinkoç DS260 formu doldururken adres belirtmedik. Ya dosya açtıracağız ya da konsoloslukta belirteceğiz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@hasan0606 Merhaba, Adresi mülakat esnasında mı vereceksiniz yoksa ABD ye ilk girişte polise mi adres verilecek ? Bu konu önemli

Yasin Bey merhaba
    İmzanızı eklemeniz ve excele bilgilerinizi girmeniz rica olunur.

İmzanızı buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 153
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |