Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Berat-İlbaş sistemsel bir sorun olsa gerek, herkes aynı hatayı alıyorsa. 2 farklı tarayıcıdan da aynı hatayı alıyorum ben de. Geçicidir.

• ⭐⭐⭐⭐

@cake cumartesi unganlar çalışıyor, sadece cmt günleri rapor teslimi yapmıyorlar.
    Normalde, örneğin bugün muayene yapıyorlarsa ertesi iş gününde öğleden sonra raporu teslim ediyorlar. Ancak psikolog yönlendirmesi olacağını düşünüyorsanız forumda bununla ilgili örnekler var, okumuştum, bence mutlaka arama kutusundan bu deneyimleri bulun ve onları okuyun. Bakın bakalım psikolog randevularını aynı güne, ertesi güne veya daha ileri bir tarihe mi vermişler. Buna göre bir fikir edinebilirsiniz belki.

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci son 1-2 güne bırakmayın ne olur ne olmaz, gitmeden önceki hafta alsanız yeteri kadar güncel olur bence.

• Arkadaşlar merhaba dün attığım maile az önce cevap aldım mülakatımız 25 kasıma planlanmış.
    Şunu sormak istiyorum ben formu doldururken şuan öğrenci olduğumu belirttim ama aynı anda kendi adıma bağkurlu idim yanlış anlayarak geçmişte çalıştığım yerleri yazmışım. Şuanda da farklı bir işe girdim mülakat sırasında güncelleme yapmak mı daha mantıklı yoksa dosyamı açtırmalı mıyım sizce ? Mülakat sırasında değiştirirsem sözlü beyan yeterli mi ?
    Herkese güzel bir süreç diliyorum.

• Merhaba (https://ceac.state.gov/iv/login.aspx) giriş yaparken case numaramın sistemde kayıtlı olmadığını söylüyor 0000 ları silerek denedim yine olmuyor sing in ekranın da ===The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.==== bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik önemli bir detay değil. Herhangi bir saati seçebilirsiniz.

• @sudenrtna
    Yıldızları (xxxx) sen doldur. . .

alıcı: [email protected]
    Mail konusu : Inquiry About DV-2026 Case Number 2026EU3xxx

Dear Sir/Madam,

I am a selectee for the Diversity Visa 2026 program.

Principal Applicant Information:

Full Name: Dxxxxxxx Yxxxxxxx

Case Number: 2026EU00003xxx

Date of Birth: 09/04/1983 ( 04 September 1983 )

I would like to kindly ask:

When will my interview be scheduled?

At which location will my interview take place?

Thank you very much for your assistance.

Sincerely,
    DOGUKAN YILMAZ

• Merhabalar CN'ım 7xx'lerde olmasına rağmen hala daha 2NL maili alamadım. Mülakat tarihini öğrenebilmek için nasıl bir mail atmalıyım?

• @Furkan9037 Bizim randevumuz 20 Ekim en uygun tarihe randevu talebi yaptığımızda 9 ekim olarak tarih belirlediler. Yani 11 gün öncesine randevu verdiler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eceslc mülakat detaylarınız ilgili ekranlarda göründüğünde, eğer eşiniz de yer alıyorsa rahat olun.
    sonrasında yukarıda belirttiğim gibi konsolosluğa ulaşıp ilgili bildirimi yapıp formunuzu açtırıp güncelleyin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eceslc 2NL maili aldığınızda "Ready" olacak. bu kadar telaş etmeyin..
    böyle devam ederseniz hata yapacaksınız, sonrası daha zor olacak.
    sakin olun.. abd'de ev filan bakın. 100$'a market videosu izleyin filan.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@efemu35 sokak hayvanlarına yardım edin geçer.. 😉

• @teoman-erbey
    merhaba
    Bunu doldurmak zorunda mıyız?
    Siz doldurdunuz mu ?

• @Serapp Teşekkür ediyorum. erteleme için mail gönderdim. Umarım olumlu dönüş yaparlar

• Herkese Selam Olsun,
    Mülakat tarihimi 19.11.2025 olarak öğrenmenin heyecanı içindeyim. Darısı formda bir umut bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına.
    Benim bir kaç sorum olacak;

1. ustraveldocs ne? Buraya kayıt yaptırmak zorunda mıyız? Zorundaysak ne zaman yapmalıyız ?
    2. AİS kaydı ne ? Buraya kayıt yaptırmak zorunda mıyız? Zorundaysak ne zaman yapmalıyız ?
    3. Turist vizemizi biz eşimle beraber İstanbul'dan bir PTTden bizzat gidip almıştık. Nasip olursa bu süreçe pasaportlarımızı yine o PTT den mi alacağız.
    4. Ve en önemlisi; bizi bekleyen süreçleri ve/veya yapmamız gerekenleri sırasıyla made made yazarak (Bilal'e anlatır gibi ) biz dost bizlere aktarabilir mi.
      Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Postu ziyan etmeyelim.

Saygılarımla
    Doğukan YILMAZ

• @elbruz cevabın için teşekkür ederim.

• Ankara’dan mülakat alan arkadaşlarım size mail mi geldi nereden öğrendiniz mülakat tarihinizi ?

• @aysegul bugün düzenledim excel tablosunu 🙂

• @eceslc bende randevu talebiniz onaylanmadan konsolosluğa mail atın ve date, time olarak randevu bilgilerinizi sorun çünkü sağlık raporunu aldığınız andan itibaren 6 ay içinde amerikaya girmezseniz vizeniz iptal oluyor. herhangi bir delay durumunda sıkıntı yaşmayın. en kötü bir daha sağlık muayenesi olursunuz ancak gerek yok 🙂

• WhatsApp Görsel 2025-10-01 saat 20.17.08_f494183f.jpg merhabalar bütün bilgileri doğru girmeme rağmen şöyle bir hata alıyorum case'min nerede olduğunu kontrol etmek istiyorum. KCC'ye mail atabilirsiniz diyor sizce atmalı mıyım?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 8486
  • 16399
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |