Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan aynı soruyu 3 sayfa önce ben de sormuştum, 2nl almadım ama kcc'ye mail attığımda 5 kasım olarak bilgisi verildi. Aysegül hanım sorun olmaz dosya açtırma talebinde bulunabilirsiniz demişti ama siz bekleyin diyorsunuz. Beklemeli miyiz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

📍

ceac'a girişlerde sorun yapayan arkadaşlar olduğunu görüyorum.
    daha önce girip, DS260 doldurup submit ettiyseniz bunun için endişelenmeyin.
    zaman zaman sistemde sıkıntılar oluyor, bu gayet normal.
    ilerleyen günlerde sorunsuzca giriş yapacaksınız, merak etmeyin.

• @zakaria En uzun hükümet kapaması 2018-2019 yılında 35 gün sürmüş açıldıktan sonra her şey olağan şekliyle devam etmiş. Umarım kongre bir an önce anlaşmaya varır sorunsuz bir şekilde devam eder. (Gene Trump döneminde kapatılmış hayırlı bir işi yok herhalde 😂)

• Dün akşam talep oluşturmuştuk, az önce Unganlardan sağlık muayenesi onayımız geldi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077 öncelikle imzanızı düzeltin, doğru formatta değil.

ayşegül hanım kimdir bilmiyorum.
    dosyanıza mülakat tarihi atanmışsa zaten kcc dosyanızı açmaz., çünkü dosyanız artık "in transit" konumuna geçmiştir.
    sonraki süreç tamamen konsoloslukların inisiyatifinde olacağı için kcc'nin yapacağı hiçbir şey yok.
    dosyanız Ready olana kadar da konsolosluklar işlem yapmaz.

burada önemli olan dosyanızı ne için açtıracağınız?

• Anderson ve Nicolson'a dün gönderdiğim maile halen yanıt gelmedi. dönüş süreleri tahmini ne kadar oluyor arkadaşlar? telefon ile ulaşabilen oldu mu? olduysa ilgili telefon numarasını paylaşırsanız sevinirim. Nicolson'un google daki telefonunu defalarca aradık telefona karşılık verecek kimse yoktur gibi bir cevap geldi. teşekkürler.

• Türkiye saati ile akşam 8 gibi dönüş yapmışlardı bana Nicolson.

• @gucarslan Evlilik sebebiyle bilgileri güncelleyeceğim. Ankara olarak gözüküyor şuan fakat sadece kcc mail atarak tarihimizi öğrendik, 2nl almadık. Şuan güncellemeli miyiz yoksa beklemeli miyiz. Tarih çok uzak olmadığı için endişeleniyorum

• Check statustan2026EU57xx şeklinde bilgileri girdiğimde invalid vade number diye hata veriyor. Siz de de böyle mi şuan ? https://ceac.state.gov/ burdan girdiğimde hata veriyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077 yukarıda yazdım diye düşünüyoprum sorunuza cevap..
    dosyanız Ready olmadan, konsolosluk dosyanızı açmaz.

ankara'dan dosya açtırmak için web sitesindeki formu doldurup talepte bulunmanız lazım, mail ile işlem yapmazlar.
    bunu çokça yazdım forumda ama nedense insanlar hala mail ile iletişime geçmeye çalışıyor.
    web sitesindeki, göçmen vize soru formunu kullanmalısınız. orada sadce bu konu için bir sekme var..

• @gucarslan Greencard kazandığımı öğrendikten sonra sonrasında evlendim. Asil talihli benim. Eşimi add applicant yaptık nikah sonrası. Ama benim soyisim değişikliğini bildirmedik. Mülakat tarihimiz geldi. Ama kcc ye sorup öğrendik. Ekimde randevusu olup 2nl almayan arkadaşlar var hala. Bizim mülakatımız kasım ayında. Esc sayfasında da mülakat gözükmüyor henüz. Bu sebeple değişiklik için bekleyelim mi yoksa konsolosluğa bildirelim mi emin olamadık.

• @emreusa hayırlı olsun
    Görüşmek üzere 👍👋👋

• @gucarslan “in transit” olarak görüntüleme yapacağımız site hangisi? Ceac ta visa status check kısmına girmeye çalıştığımızda invalid number… diyor. 1 ocaktan itibaren kullanılabilir olduğu söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam birkaç iletide. Başka nereden kontrol edebiliriz? Desteğinizi rica ederim 🙂

• @cncncnr hayırlı olsun mülakat saatine kaç yazdınız acaba , mülakat tarihini öğrendiğiniz mailde saat yazıyor muydu veya bu önemli bir detay mı

• @gucarslan dün geceden beri giriş yapamıyorum. hong kong’a da eşimi ds260’a ekletebilmek için mail atmıştım. umarım yakın zamanda açılır. en ufak aksilik bile insanı fazlasıyla tedirgin ediyor 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Bende bir sorun yok gibi görünüyordu ama yine de imzamda bir iki karakter değişikliği yapıp tekrar kaydettim, belki düzelmiştir. Geçen gün bir arkadaşımızın da bazı mesajlarında imzası görünüyor, bazısında görünmüyordu, sistemsel bir sıkıntı vardır belki de, teşekkürler uyarı için 👍🏻

• @Uğur-Çelik Mülakat saati mailde yazmıyordu. Randevu alırken saat olarak 05:00 girdim. Açıklama olarak da henüz saatin belli olmadığını yazdım

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 son sayfalarda paylaşılmış 2 örnek var, bunlardan birini kullanarak gönderin, tarihinizi öğrenebilirsiniz hepimiz gibi.

• ⭐⭐⭐⭐

@emreusa evet bununla da ilgili güncelleme yapmış olayım, sayın @ATS16 nın bahsettiği gibi randevu sisteminden kaldırmayı unutmuş olma ihtimallerine karşılık bir soru yönelttim kendilerine, bugün öğlen cevap geldi, 29 ekim de unganlar çalışıyormuş 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |