DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozangules62 ne için dosyanızı açtırmak istiyorsunuz?
bir de ilgili talebi nasıl yaptınız, mail ile mi? -
@mert267 forum kurallarına uymalısınız mesela..
öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@teoman-erbey hangi dökümden bahsediyorsunuz?
-
@mehmetkuccuk öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@Gokhan-Gec, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Buradaki daha önceki senelere göre olağan dışı durum, 34xx dosya numarasına kasım ayında Ankara dan mulakat tarihi verilmesi,bu bağlamda kendi dosyamı an itibarı ile kontrol ettiğimde,KCC den henüz bir gelişme ve güncelleme yok.Buradaki sorulması gereken soru,Ankara randevu tarihini dosya numarasına göremi yoksa DS-260 gönderme tarihini yada KCC ye durumu ile ilgili mail atanları baz alarakmı veriyor...
şimdi bu şekilde bir örnek geldiği için konuyu daha farklı incelemek gerekecek;
2000'ler dururken, daha yüksek dosyalara mülakat gelmesinin tek bir sebebi olabilir; DS260 submit tarihi.bir çok örnekte; misal, misal, misal daha eken submit eden dosyaların daha erken mülakat aldığını görüyoruz.
kısaca, mülakatların CN3500'lere gelmiş olması sizi hemen aldatmasın.
KCC, eğer submit tarihine göre işlem yaptıysa bunun farklı bir kaç şekilde etkisi olur;1- düşük cn'ler dururken yüksek cn'ler mülakat alır, eğer submit tarihi erken ise.
2- bülten ilerler ve artış olursa, ankara'da eğer boş slotlarını doldurmak isterse o zaman daha yüksek cn'ler eğer erken submit ettiyse mülakat alabilir.
3- geç submit eden dosyalar, cut-off içinde olsa dahi (yukarıdaki örnek) mülakat alamayabilir, ya da çok geç alır.
4- ve elbette zaman ilerledikçe geç sebmit eden dosya sayısı artar, cut-off aralığında yığılma olur, ankara ready dosyaların yoğunluğunu görür ve haliyle çok mülakat vermez.bunların hepsi zamanında yaşandı
yaşanan her şeyi olumlu / olumsuz değerlendirmek yerine biraz izlemenizi, takip etmenizi tavsiye ederim.
mülakat dağıtılması her ne kadar güzel olsa da, nasıl ve hangi kural çerçevesinde dağıtıldığı önemli.bu yüzden sonraki dağıtımları izlemenizi salık veririm.
herkese sorunsuz, AP'siz mülakatlar diliyorum.
-
@falsepoet 3500 e kadar olup da mulakat alamayan olmadığının kesinliği yok. Belkide mulakat aldılar ve burada henüz listeye eklemediler, belki de henüz bakmadılar, yada başka sebepten mulakat alıp almadıklarını bilmiyoruz. Yorum yapmak için bence erken.
-
@gucarslan Bey bir arkadaş benim gibi dosyasını Bangkok'a taşımış benim CN48xx onun CN57xx, ben DS260 kendim için olanı aynı gün gece saat 1 gibi gönderdim oğlum ve eşimin DS260 formunu 5 Mayıs'ta doldurdum , bu arkadaş 11 Mayıs'ta doldurmuş benim randevu günüm 12 Kasım O'nun randevu günü 4 Kasım çok ilginç değil mi, buyıl değişik bir parametreleri var ama nedir zamanla öğreneceğiz.
-
Arkadaşlar DS260 formu doldururken mülakat yerini Hong Kong olarak yazmıştım sonrasında bir işlem yapmadım mülakat yerim neresi olarak görünür?
-
Your case is currently at Ankara diye güncellendi,dosya current olduktan sonra randevu tarihi ne zaman gelir acaba ?
-
Öncelikle herkese merhaba. Forumdaki tüm paylaşımları baştan beri takip ediyorum fakat şimdiye kadar yazmamıştım. Case number’ım yüksek olduğu ve Eylül–Ekim aylarında asla current olamayacağımı düşündüğüm için dosyamı hiç taşımamıştım. Yeni mali yıl başladıktan sonra plan yapmayı düşünüyordum.
Bu süreçte KCC’ye de herhangi bir e-posta göndermedim. Şu anda başka bir ülkeden oturma izni almak için uğraşıyorum. Oturma iznini aldıktan sonra KCC’ye dosya taşıma talebi için e-posta göndermeyi planlıyorum. Açıkçası bu zamana kadar beklemiş olmamın benim için avantajlı olduğunu düşünüyorum.
Yine de KCC’ye karşı bu kadar sessiz kalmam doğru mu ya da doğru yolda mıyım emin olamıyorum. DS-260 formunu doldurduğumdan beri beklemedeyim izliyorum sessizce 😊
Umarım hepimiz vizemizi sorunsuz şekilde alırız tek temennim bu. -
@Gokhan-Gec, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Your case is currently at Ankara diye güncellendi,dosya current olduktan sonra randevu tarihi ne zaman gelir acaba ?
Mülakat tarihini ben ve birkaç arkadaş kkcye mail atarak öğrendik
-
Ankara’da mülakat dağıtımları başladı! 🎉🙌 Yüksek CN’lere de sıra geldi. Geçen yıllarda Mart-Nisan-Mayıs’ta mülakata giren numaralar, bu yıl Kasım’da mülakata giriyor. Hepimiz için çok heyecan verici bir gelişme! 💚
Buradan mülakata girecek tüm arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah vizelerinizi sorunsuz şekilde alır, bu süreci mutlu bir şekilde tamamlarsınız. Taşımış olanların işlerinin sorunsuz yürümesini ve vizelerine kavuşmalarını diliyorum. 🇺🇸✨
-
@gucarslan unganlara götürülecek olan çocukların doğum tarihleri. Ay/gün/yıl formatında deniliyor. Bi aile olarak
Ve aşı kartları
-
@falsepoet herkes bizim gibi günü gününe takip etmiyor hem sürecini hem de forumu, veya sürecini takip etse de forumu ve exceli güncellemiyor gibi gibi.
Yani Ankaranın dosya atlayıp atlamadığını bilebilmek için henüz erken. -
@swadze Peki KCC ye mail atmaz isek normal rutininde randevu tarihi ne zaman gelir,açıkçası benim durumum şirket işlerimden dolayı kasım ayında aşırı yoğun olucak,Ankara'nın bu kadar hızlı hareket edeceği gerçekten süpriz oldu.
-
@yigit55
34xx e mülakat planlandı, bunu biliyoruz. 4k ve 5k lara mülakat planlanmadığı bilgisi de geldi. Sizin durumu ancak email göndererek öğrenebilirsiniz, burası için de önemli sizin durumunuz. Lütfen son sayfaları bir okuyun, örnekleriyle birlikte ne yapmanız gerektiği yazıyor, atacağınız emaile cevap geldiğinde bu başlıkta bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur, bol şans. -
@Haksta-0 tebrikler, imzanızı da güncellerseniz çok iyi olur. Yani iletiye yazdığınız bilgileri imzanıza yazmanız gerkiyor :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyinDV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi en azından bu kullanıcı adıysa henüz girmemişsiniz, buraya da bilgilerinizi girin lütfen, teşekkürler.
-
@Serapp @mert267 Öncelikle Serap Hanım ın verdiği linklerle başlayıp sonrasında bu başlığın son 10 sayfasını bile okusanız örnekleri göreceksiniz, onlardan faydalanarak siz de mülakat tarihinizi öğrenebilirsiniz.
İmza ve Exceli güncellemeniz hem sizin, hem sizden sonrakilerin yani hepimizin süreçlerini takip ederken doğru değerlendirmeler yapabilmemize imkan sağlar :thumbs_up: -
Herkese merhaba ceac.state.gov sitesinden ds260 formumu kontrol ederken sağ üst kısımda son kullanma tarihinin 31.10.2025 yazdığını gördüm bu durum mülakat alma durumumda herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
-
Merhaba şunu sormak istiyorum; nasıl durumlarda AP'ye kalma ihtimalimiz var?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum