Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @black-area 2025 yilinda vize dizayni degisti. Bordo arka fona basili daha sade bir halde

• mülakatsız vize yenilemede son tarih nedir ? Ne zamana kadar geçerli ? geçen mayıs ayında vize sürem bitti mülakatsız tekrar vize alabilirmiyim ?
    Mülakatsız vize yenileme yapınca tekrar standart 10 yıl geçerli b1/b2 vize mi veriliyor yoksa farklı mı ?
    Başvuruyu yapınca sonuçu hemen belli oluyor mu ? Ret veriliyor mu ?
    Şimdiden tesekkürler.

• @Ny-Tx mülakatsız vize yenileme yapıncamı farklı oluyor dizaynı ?yoksa herkese aynı dizaynda olan vize türü veriliyor aynı bir önceki eski vize tasarımı gibi ?

• @nuri-son ya hocam vize şeklinin ne önemi var neden bu kadar üzerine düşüyorsun ki . vizen vardır yada yoktur

• @nuri-son hayir, herkese ayni sekilde vize veriliyor. 2025 yilinda dizayni degisti

• Herkese merhaba tahmin ettiğim gibi red verdiler. Sorulan sorular?

Ne iş yapıyorsun?
    Amerika'ya en son ne zaman gittin?
    Rusya'ya neden gittin?

Bu kadar ekrana biiiler yazdı 214Bmaddesinden red verdi

• @Fatih-Çelik-1 merhaba, randevu gereklidir maili evrak tesliminden ne kadar süre sonra geldi? Ardından pasaportunuzu teslim alıp hemen mulakat randevusu bulabildiniz mi? Mulakata girebildiyseniz nasıl geçti? Neden mülakata çağrıldığınızı düşünüyorsunuz? Bende bekarken aldığım vizeyi evlendikten sonra yenilemek için başvurdum soyadı değişikliğinden kaynaklı…

• belgeler teslim edildikten sonra mülakat şartı olursa ne kadar sürede geri dönüş oluyor ? ret alan oluyor mu ? mutlaka mülakat şartı var mı ?

• @nuri-son evrak teslimi 14 ağustos, refused edilme tarihi 29 ağustos oldu bizim, genelde artık mülakata çağırıyorlar(benim için çağırmadılar, eşim ve oğlumu çağırdılar)mülakatta vize onaylandı

• @Fatih-Çelik-1 sizin adınıza üzüldüm, COS yapmış mıydınız ya da turist uzatma ? Belki bunlardan red almış olabilirsiniz.

• @Seda-Uysal-Avcı Merhaba herhangi bir vize türü değişikliği yapmadım. 10 senelik vizem şubatta bitti bende uzatma için başvurdum. red verdiler yüzyüze mülakata cagırdılar .bu 10 sene içerisinde medeni durumum değişti. eşim rus vatandaşı sanırım rusya giriş çıkışlarımdan yine yüz yüze mülakatta da red verdi maalesef. madem red vericektiniz neden yüzyüze mülakata cagırdınız anlamsız 🙂 sadece önüme kagıt uzattı orada yazıyor dedi.

• artık mülakatsız başvurulardamı mülakata çağırılıyor ? Değiştimi başvuru şekli

• @Fatih-Çelik-1 nedeni anlaşıldı🫣

• @Fatih-Çelik-1 ret verme nedeni nedir ? Size verdiği kağıttaki açıklama neydi peki ?

• @hakzey herkesi mülakata çağırıyorlar mı ?

• merhaba,

turistik vize için başvuruda bulundum. daha önce atılan maile cevap vermediğimi belirttiler. pasaportumu aldılar. sorulara cevap vermemi istediler.
    sorular genel itibariyle detay bilgi istiyor; isim-soyisim, yurtdışı giriş-çıkış tarihleri, askerlik bilgisi, ikametgah bilgisi..
    daha önce bu tarz mail alan oldu mu? bu dokümanları ingilizce olarak mı hazırlamamız gerekiyor

• @hakzey mülakat elzem bi durummu oldu ? Başvuru sahipleri mutlaka mülakata giriyor mu tekrar vize almak için ?

• Merhabalar, ben sistem değişmeden önce annem için mülakatsız görüşme ile vize yenilemesi yaptım . 25 Ağustosta kayınvalidem için başvuru yaptım ve 1 eylülde randevu onayı ile ilgili bir mail geldi. Sonrasında eskisi gibi konsolosluktan email gelicek (PTT ye şunları götürün diye) bekledim fakat gelmeyince forumu okudum anladım ki email gelmeyecek. UPS için ödeme yaptık aslında başvuru esnasında PTT için yaptığımı düşünerek.

Aşağıdaki metne göre İLETECEĞİNİZ GÜÜ BELİRLER DERKEN kayınvalidemde 7 Ocak 2026 gece 12 diyor. Bu tarihte mi göndercez yoksa şuanda bile yollayabilir miyiz? Mülakatsız görüşme için bu süreç çok uzun geldi bana. Annemin vizesi 2 ayda hallolmuştu. Görüşlerinizi alırsam çok sevinirim . Teşekkürler.

VİZE MÜLAKAT MUAFİYETİ RANDEVU ONAY METNİ
    EVRAK TESLİM KILAVUZU
    Bu randevu, belgelerinizi standart veya premium teslimat noktalarından hangisine
    ileteceğiniz günü belirler. Yukarıda belirtilen randevu saatini dikkate almayınız.
    Belgelerinizi ABD İstanbul Konsolosluğu’na elden teslim etmemeli veya yetkisiz

• @menekse-bahcesi bizim durumumuzda ben,eşim ve oğlum için grup basvurusunda benim mulakatsız olarak onaylandı, eşim ve oğlum ıcın mulakata cagırdılar ve onayladılar

• @nuri-son eşim girdi mulakata,oğlumuz 6 yaşında olduğu için onu götürmedi, daha önce yazdıgım gibi pasaportu incelemiş, baska ulkede vızenız var mı demiş, evınız var mı demiş ve vızenız onaylandı demiş, bunları mulakata cagırmadan pasaporta göremezmıydı evet gorebılırdı, bence yuzyuze gorup ne maksatla vızeye basvurdugunu anlamaya calısıyor, diğer memur hıckımseye vermıyordu ıyı kı bu memura dustum dedı mesela eşim, yani vize onay yada ret din belli bir sebebi var mıdır bılmıyorum

Benzer Başlıklar

• 6
  • 12
  • 129
  • 24
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |