Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @swadze umarımmm 🙂 hepimizin hızlı ve güzel olsun

• @nsercan Teşekkür ederim.

• Bangkok konsolosluğundan mülakat tarihi alıp oturum hakkında kesin bir soru soran ve cevabını alabilen oldu mu?

• @cleszi Tam olarak aradığım yorum olmuş. Kendisine AOS ile ilgili yazdığımda sizin CN çok yüksek sürecinizde başarılar diyip kestirip atan bir arkadaş. Yorumları hiç samimi değil. Maalesef bazı kişiler kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor bu forumu. Çok üzücü. Bir kaç yorumunu okuyup yakında uzaklaştırılır diyordum. Üzerine oldu da 😃 Burada konuştuğumuz kişiler yarın bir gün komşumuz arkadaşımız olabileceği düşüncesi maalesef kimseye oturmamış. Ben de burayı böyle bir sebeple meşgul ettiğim için herkesten özür diliyorum ancak bir kaç zamandır gözlemlediğim ve dile getirmek istediğim bir durumdu. Herkes inşallah sürecini mutlu sonla tamamlar.

• ⭐⭐⭐⭐

• @Eyupp

Merhaba,

Randevu alan hiç kimse şu aşamada oturum konusunda kesin soru sorup cevap almaya çalışmayacaktır.

Tecrübeli kullanıcılar bu hususta gayet yerinde bir öneride bulundu.
    Dolayısıyla şu an BNK’dan randevu almış kişiler, süreçlerini olumsuz etkilememesi adına,
    doğrudan oturum konusunda kesin soru sormayacak ve 2NL mailini bekleyecekler.

İstenen evraklarda oturum kanıtı olarak nitelendirilebilecek bir evrak olması durumunda,
    bu sorunun yöneltilmesi ve o doğrultuda bir iletişim yürütülmesi gibi bir strateji önerildi.

Dolayısıyla sizlerin de (randevu almamış olmanıza rağmen) konsolosluğa bu yönde bir soru sormamanızı öneriyorum.

Saygılarımla.

• @eceslc hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim çok imkan vermemekle birlikte ben de kccye görüşme tarihi için mail attım cevap bekliyorum muhtemelen pazartesi günü cevap alacağız

• arkadaşlar ekim ayı geldi sayılır. Güzel ve faydalı cevaplardan dolayı teşekkürler ama bu iş böyle sürüncemede kalırsa bize nasıl faydası olacak anlamış değilim. Tecrübeli arkadaşlarında öngörüsü bir yere kadar haliyle. Konsolosluklara sürekli mail atmak hem çözüm olmaz hem de oradaki insanları tabiri caizse darlamış olmaktan öteye gitmez. Ben haziranda Honk Kong a taşıdım dosyamı ama karşı tarafın inisiyatifine bırakarak iyi bir sonuç beklemek bana pek mantıklı gelmiyor. biz kitle olarak etki edecek bir girişim yapamaz mıyız ? böylece neler olacağını bekleyecek miyiz. Bu noktada tecrübeli arkadaşların devreye girmesi taraftarıyım.Saygılar...

• Merhabalar şu an üniversite öğrencisiyim dolayısıyla henüz lisans diplomam yok, lise diplomamın da aslını bulamıyorum ama okul tarafından bana verilmiş aslının fotokopisi çekilmiş aslı gibidir mührü basılıp mührün üstü ıslak imzalanmış versiyonu var bu geçerli olur mu?

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben ds-260 doldururken mülakat yerimi Tiflis seçtim. Sonrasında Tiran’a taşıdım. Fakat 28 Ağustostan sonra Bangkok’a taşıdım. Bangkok dosyamı kabul etmezse Tiran’a mı yollanır yoksa Ankaraya mı döner? Ayrıca Bangkok 28 ağustos sonrası taşıyanları kabul eder mi sizce tahminleriniz nedir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• 2026 nın ülke bazlı kazanan sayısı ne zaman açıklanıyor bilgisi olan var mı ? Yada bu bilgi var ben mi bulamıyorum acaba, bilen varsa yazabilir mi, teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @Ege-Bey tabiiki butun sureci anlatiyor olacagiz mutlaka. Bizden once 12 Kasim @melisbasdurmus hanimin mulakati var. O da bizi bilgilendirecektir 🙂

• @meral

Normalde eylul bulteniyle aciklaniyor bu sene gecikti. Sayilarla dv 2026 basliginda adminler paylasiyor yayinlandigi zaman oraya da bakabilirsiniz.

• merhaba. hong kond da mülakatı olacak arkadaşlardan konsolosluk lise diplomasını mı yoksa üniversite diplomasını mı qr kodlu olarak talep etti. benim e devlette üni var ama lise 2008 öncesi olduğundan dolayı edevlette yok.

• Viyana ne durumda Kasım sonrasına oradan mülakat tarihi alan oldu mu.

• @Peyk74 Viyana , son gelişmelerden önce var olan dosyaları Ekim ayına planlanmıştı, Kasım ' a dosya bırakmış mıdır bilinmez, zamanla anlayacağız....

• @yunustg Hong kong için lise diploması önemli bu yüzden. Öncelik lise diploması diye biliyorum. Okuldan mutlaa qr kodlu mezuniyet belgenizi alın. ( orjinal diplomanız varsa tabi) 2025 deneyimlerinde diğer tüm detaylar mevcut.

• @nsercan orijinal lise diplomam var ama okul qr kodlu mezuniyet belgesi veremiyormuş sistemde eski kaldığı için. bu sorun olur mu ?

• Merhaba,

Anlık olarak CEAC sistemine erişim sağlayabilen var mı?
    Özellikle DS-260 linkine tıklayınca sorunsuz çalışan oldu mu acaba?

Ben denediğimde "Your request cannot be processed at this time." şeklinde bir yanıt alıyorum. Sanırım sitede geçici bir bakım olabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |