Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @swadze bence gonderin, hangi araliklara mulakat verdiklerini anlamamiz icin yardimci olur. zaten KCC'ye gonderildigi icin bir problem yaratmayacagini dusunuyorum, tabi daha deneyimli/yetkili kisiler daha iyi bilir yine de

• @aysegul
    ayşegül hanım şuan kontrol ettiğimde EU 9109 ready 10839 ıssued gözüküyor Ankara konsolosluğu için, ve eylül için son 2 gün, eğer kota dolmadan bu case numaraları vizelerini almayı başarırlarsa Ankara EU 10839 la kapatmış olur, sayfa yöneticileri de bunu teyit edebilirlerse çok sevinirim

• Bende az önce mail attım arkadaşlar hayırlısı şimdiden

• ⭐⭐⭐⭐

@meral bahsettiğiniz doğru bir mantıklı işleyiş değil çünkü ankara 10k seviyelerine ulaşmış olmaz olağandışı bir case numbera vize verdiği için, önemli olan seri sıralı halde en son verdiği numara ne. Kaldı ki ceacda baktığımda hali hazırda 18-20k arası bandda bir tane eu dosyası var issued olan ancak bu ankara 20k seviyelerine ulaştı anlamına gelmez

• ⭐⭐⭐⭐

@meral sayfa yöneticilerine gerek yok, bilenler söylüyor işte, 8368 üzerindeki caseleri check statusten kontrol ederseniz ankaranın direk mülakat verdiği normal caseler olmadığını görebilirsiniz, viyana bağlantılı bu caseler diyeyim kısaca.
    Ankaranın kendisinin direk mülakat verdiği son cn 8368.

• Arkadaşlar kkcye mail attım fakat do not reply olan recived maili gelmedi. Gönderdiğim adresde problem yok. Artık alındı diye mail gelmiyor mu? @aysegul hanım siz naptınız sizin CN en düşüklerden malum gelen giden birşey var mı size 🙂

• @aysegul tamda bu sayfadan kontrol ettim yeniden bakarsanız görürsünüz sonuçta her kazanan bu sayfada olmayabilir, tabloyu koymaya çalıştım ama sayfada yeniyim yapamadım söylediğim rakamlar ready ve issued gözüküyor

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze giden gelen olsa emin olun hemen yazarım 😁 kccye email atıcam şimdi ama hafta sonu girecek araya yine 2-3 saat kaldı bakalım 🤪

• ⭐⭐⭐⭐

@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul tamda bu sayfadan kontrol ettim yeniden bakarsanız görürsünüz sonuçta her kazanan bu sayfada olmayabilir, tabloyu koymaya çalıştım ama sayfada yeniyim yapamadım söylediğim rakamlar ready ve issued gözüküyor

Ankara'nın 2025 sürecinde direk olarak mülakat verdiği son numara 8368'dir.
    Kontrol ettiğiniz sayfa ve numaralar doğru fakat şöyle bir durum var; asıl talihli eşi ile vizesini Viyana'dan aldı, bebeğini olağanüstü bir durumdan dolayı mülakata götüremedi, sonra Ankara'dan talepte bulundu ve bebeğin vizesi Ankara'da basıldı. Bu iki yüksek numaranın biri böyle bir durumdan diğeri benzer başka bir durumdan dolayı issued olarak görünmektedir.
    Gönül ister ki bu yıl Ankara 10 binlere hatta daha üstüne mülakat versin. Umalım, dileyelim...

• ⭐⭐⭐⭐

@meral Meral Hanım tabloyu koymanıza gerek yok, 2025in excelleri bilgisayarımda kayıtlı, 8368den sonraki 4 eu dosyasını da iyi biliyorum. Viyana bağlantılı farklı durumları olan dosyalar demiştim zaten, Serap Hanım da detaylandırmış sağolsun, hatta 7binlerde de var aylar öncesinden benzer şekilde ankaranın issued listesine girmiş. Velhasılı, 8368 diyorum ve konuyu benim açımdan kapatıyorum 🙂

• @Scythep ekledim ekran görüntüsü 😅

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze bu arada auto reply-do not respond emaili bana geldi(yani ben de sormuş oldum, bakalım). ama bu otomatik emailin gelmemesi de normal midir bilemedim.

• @aysegul benim öğlen attığım maile akşam 8de no reply maili geldi. Sistemsel bir yavaşlık var gibi.

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan evet normal demekki, endişeye mahal yok 🙂 @swadze

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nsercan evet normal demekki, endişeye mahal yok 🙂 @swadze

Bekleyelim o halde. Sizde bu maile mi mail attınız Screenshot_20250926_222823_Gmail.jpg

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze evet bu adres. bakalım pazartesi akşamına kadar sabretmemiz gerekecek mi.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze evet bu adres. bakalım pazartesi akşamına kadar sabretmemiz gerekecek mi.

Hayırlısı bakalım daha orda gündüz herşey olabilir. Bu arada bende do not respond mailini aldım.

• Bende mail attım do not respond mailini aldım sabırsızlıkla bekliyorum..

• @betülkya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende mail attım do not respond mailini aldım sabırsızlıkla bekliyorum..

Aysegul hanımla sizin CNnin maşallahı var bence size haber yakındır

• @Serapp Serap hanım açıklamanız için çok teşekkür ederim, arkadaşların tepkisinden kendimle şüpheye düştüm sayfaya tekrar tekrar baktım 🙂 şimdi daha anlaşılır oldu durum,
    umarım bu sene çok daha fazlasını alır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |