Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hayırlı olsun. Bu haber harika. Her senenin dinamiği farklı oluyor derken bu kastediliyor.

Umarım DS260 doldurma hızına göre değil de sıraya göre ilerlemişlerdir ve Ankara eskiden olduğu gibi her ay 300-400 mülakat verir. Bugün KCC mesaisi bitmeden Ankaradan cutoff içindeki herkesin sorgulama yapması iyi olacak gibi duruyor.

Tekrardan gözünüz aydın:)

@eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhabalar, Dün akşam saatlerinde kcc'ye dosyamın nerede olduğunu soran bir mail attım. Ve bu öğlen gelen maile göre 5 Kasım'da Ankara mülakatımız planlanmış. Henüz 2NL maili gelmedi. 7-10 gün içerisinde maili alacağımız yazmışlar. CN'miz 34xx. DS-260 formunu sonuçlar açıklandıktan sonra 4 saat içinde göndermiştik. Sanıyorum bu sebepten hızlı oldu.

• @kedisever harika bi haber ☺️ çok tşk ederim bilgilendirme için. Elinize sağlık

• ⭐⭐⭐

@Emre-Işık-0 Lutfen her hangi bir irk uzerinden, etnik kimlik uzerinden bu sekilde yorum yapmamaya calisalim.
    En kisa surede mulakat mailinizi almanizi dilerim.
    Esenlikler.

• @MKA gelişmeleri ve mülakatta vatandaşlık veya oturum izni soruluyor mu bilgilendirirseniz çok seviniriz bütün bangkok ekibi olarak. bol şans

• @eceslc 46c7fa57-4323-4b02-a2b7-48c94ee1a625-image.png

açıkçası biz de çok şaşırdık. mailin içeriğini de fikir olması açısından eklemek istedim. case statusunu kontrol ettiğimde hala kcc'de gözüküyor.

• ⭐⭐⭐

@eceslc Tebrikler, cok guzel.

• @mertd
    Bende başta Ankara yazıp current olunca konsolosluğa yazarım diye düşünmüştüm sonra bu karar çıkınca bende kcc ye mail atıp Viyana ya taşıma talep ettim ama bana cvp vermediler maili tekrarlamayı düşünmüştüm sizin msjınızı görünce vazgeçtim sanırım gerek yok 😞
    Ayrıca dün verilen vizeleri kontrol ettiğimde Ankara’nın 10800 lü bir case numarasına vize verdiğini gördüm bunu benim gibi gören oldu mu aranızda

CN: DV2026EU1000X
    DS 260 gönderimi: 7.5.2025
    Mülakat yeri: Ankara (malesef)

• @eceslc Hayırlı olsun

• @eceslc Ne guzel haber, tebrikler. Ben de KCC'ye interview yerimin neresi oldugunu sordum. Bir cevap aldigim zaman burada da paylasacagim

• @kedisever Gerektiği ilgiyi görmemiş sanki, bu baya baya kurtuluş müjdesi. Mailin ekran görüntüsünü paylaşmanız mümkün mü?

• @eceslc gerçekten bizler burada sizden daha çok sevindik, umarım her şey gönlünüzce olur, darısı tüm hepimizin başına, umarım tüm kazanan arkadaşlarımız mülakatlarını alır ve vizelerine kavuşur.

• @eceslc Bu haber harika sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da bir ümit ışığı oluştu geçen yıl sizinkine benzer numaralara çok daha sonra mülakat verilmiş, öte yandan kasımın başında çağırılmış olmanız kasım ayında acaba çok mülakat verirler mi sorusunu da düşündürüyor, umarım bu sene Ankara çok iyi bir performans sergiler, herkesin sürecinde kolaylıklar diliyorum.

• @eceslc Mülakat verildiyse At KCC olarak görünmemesi gerekir. İlginç bir durum.

• İyi akşamlar herkese, randevularını alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum inşallah kolaylıkla bayraklarınızı alırsınız. ilk gelen mail ile bir şeyler mi istiyor da mail ile göderim mi yapıyoruz. Bir arkadaş buna benzer bir şey yazmıştı kafam karıştı. Yoksa 2NL maili ile birlikte mi istedikleri belgeleri hazırlayıp mülakata gidiyoruz.

• @meral bende ayni sekil dusunuyorum ankara bu sene guzel ilerleyecek gibi duruyor boyle devam ederse

• @Peyk74 hong kong genelde diploma bilgisi istiyor. Sonrasında evrak 2nl geliyor. Ama evrak listesini beklemeden önceki mülakat deneyimlerine göre hazırlıyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc hımm at kcc görünüyorsa hala, demekki sistem henüz güncellenmedi, tamamdır 👍🏻

• @ucangeyik Aynı şekilde bende mail yolladım ertesi gün yollamıştım hemen formu belki almışızdır hahaha..

• Hayırlı olsun. 32xx cn ile bende mail atmalımıyım arkadaşlar sizce?

• @lumos teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Zaten nicolson dan gelen mailde 10 ekimde görüşmeyi onaylamışlar. Bazı yorumlarda 2NL maili gelmesi gerektiği belirtildiği için maili bekledik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |