Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @şeymaaaa Ceac’ye giriş yaptıktan sonra ds260 form check kısmına girip sağ üst köşede dosyanın nerede olduğu bilgisi var. Örnek; “YOUR CASE IS CURRENTLY AT: HONG KONG” bu şekilde bir yazı varsa dosyanız ilgili konsolosluğa aktarılmış ve mülakat günü verilmiş diye yorumlayabilinir.

Sizin dediğiniz dosya kontrolü kısmı başka bir şey ve evet 1 ocaktan sonra data yansıyacak.

• @aysegul Sürecin ilk basindan beri dogru,yapıcı ve tamamen şeffaf bilgiler vererek çoğu insana yardimci olan bir kullanıcının da bu şekilde üzüldüğünü/kırıldığını görmek benim açımdan da üzüntü verici....Aysegül Hanım bence yaptiginiz şeyi kendinizi kısıtlamadan devam etmenizi rica ederim...en ufak bir bilgi bile çok işimize yariyor....

• Merhabalar, maalesef sürece geç dahil olduğum için taşıma talep mailini de karardan sonra atmıştım. Dün KCC'den şöyle bir yanıt aldım.
    image.png

Bundan sonra artık Ankara'yı bekleyeceğim maalesef.

Ancak şöyle ufak da olsa bir ihtimal var. Bununla alakalı da buradaki bilgili arkadaşlardan görüş almak isterim. Abu Dhabi veya Cidde'den iş teklifi alma durumum var. Tercih hakkı bana kalırsa Abu Dhabi'yi seçmeyi düşünüyorum. Eğer ki oradan iş teklifi ve çalışma vizesini alabilirsem , sizce dosyamı taşımalı mıyım ? Şansım daha fazla olmuş olur mu ? Gelen maile göre çalışma izni dosyamı taşıyabilmem için yeterli olacaktır , bu nedenle sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.

Bunun haricinde de ne yapabileceğimi bilemiyorum.

• Ben birkaç aydır Azerbaycan'da çalışıyorum oturum iznim var 6 aylık (aralığa kadar). Daha önce dosyamı Hongkong'a taşımayı planlıyordum ilk bülteni beklemiştim dosyayı taşımamam iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum şuan ama Ankara'da sıra gelmeyecek gibi görünüyor o yüzden oturum iznim de varken dosyamı tiflise taşımayı düşünüyorum. Aralık ayından sonra mülakat verilirse oturum iznimin süresi dolmuş oluyor ve yenilenmeyecek bunu sorun ederler mi? Bu durumda sorun edilmediğine dair birkaç yazı okumuştum burada ama emin değilim. Son gelişmelerden sonra biraz karamsar ve kararsızım önerilerinize ihtiyacım var

• @mertd Adınıza üzüldüm DV2025 verilerine gore Abu Dhabi 15 kisiye Riyad 20 kisiye EUde vize vermis umarım her şey dilediginiz gibi olur.

• @mertd Yani üzüldüm Allah yardımcımız oldun hepimizin.Bizler için de halen yeşil ışık yanmış değil.BK ve HK dan KAsım ayına mülakat alıp 2nl maili nde oturum veya vatandaşlık istenirse ne yapacağız ?

• @Fer-0 Yapılıcak şey bence gecici oturum kabul olup olmuycağı öyle bir durum olursa dil okulları ile daha masraflı bir süreç bekliyor olucak. Dilerimki bu son care olur veyahut hiç olmaz.

• @H-A 2,3 doz olması gereken aşılar varsa Amerika da olursunuz deyorlar ve aşı defteri kapatıyorsunuz diye okumuştum...

• @MKA

Merhaba, KCC'den dönüş geldi.

25 Kasım mülakat tarihimizzz 🙂

• @mka hayirli olsun sorunsuz bir vize dönemi olur umarım

• Merhaba
    Forum yöneticilerimize sormak istediğim bir şey var. Benim ve birkaç kişinin geçen hafta mülakat maillerimiz geldi. Bana 22 Ekime mülakat planlandı. En son istenen belgeleri maille gönderdim. Fakat 2NL mailim gelmedi. Çok az bir zaman kaldı. Tedirgin oldum. Bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim.
    Desteğiniz için teşekkür ederim.

• @MKA hayırlısı olsun darısı başımıza

• @MKA yürü be bangkok 😂😂😂 hayırlı olsun sizin adınıza cok sevindim bangkok ekibi sakini olarak 😃

• @mertd gönderilen mailde istenen evrakların 3. maddesindeki şekilde ilerlemenizi öneririm. sonuç olarak öğrenci vizesi istedikleri evraklardan bir tanesi. dolayısı ile öğrenci olarak başka ülkeye giden kişiler kalıcı oturum değil, öğrencilik süresince geçici oturum alıyorlar. Tayland'daki dil okullarının yıllık ücretleri de oldukça düşük seviyede. hazır vaktiniz de varken bunu bir araştırın derim.

• Merhabalar, 2025 DV mulakat sirasi bu yil Ankara'da kaclarda kapatti bilen var mi? Birde Agustos 31 itibariyle mulakat Ankara'da gelmezse sansimizi kaybetmis mi oluyoruz? Tesekkurler.

• @Serapp cok tesekkurler.

Uyeligi var ve excel formuna bilgilerini girdik. Ancak onun hesabindan yorum yazamiyoruz o yuzden ben takip ediyorum.

• Son iki gundur olan gelismelere bakinca sanki 28 Agustostan onceki tasinan dosyalardan birsey istenmeyecek gibi duruyor. Hakkimizda hayirlisi 🙂

• @se-du Mali yıl icerisinde mülakat tarihi alamazsa hakkini kaybediyor gecerli olan son mülakat tarihi 31 Eylül olmasi gerekiyor diger bir sorunuz için Ankara’da verilen son 5 EU Talihlisi

CN18XXX - CN16344 - CN10839 - CN9109 - CN8368

• GreenCard

Çocuklu Aileler için ANKARA UNGANLARA götürülecek evraklar nelerdir

• @iibrahimd Cok tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 11427
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |