Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Spectator Yanlış hatırlamıyorsam Viyana sağlık muayenesinde öyle bir link olayı vardı. HK için mail onayı yeterli ben mailden onaylayıp şuan tarihi netleştirdim. BK için tam bilmiyorum.

• @ATS16
    Anladım yani şuan konsoloslukla iletişime geçmem gerekmiyor, direkt kendim için doldurduğum yere girip add applicant yapabiliyorum yanlış anlamadıysam, mülakat tarihi aldıktan sonra konsolosluğa mail atıp dosyamı açtırmaya talep edip daha sonra kendi bilgilerimi güncellicem, doğru mudur?

• @nsercan Teşekkürler size de hayırlı olsun. Bugün çalştığım için diplomamı pazartesi gidip üniversiteden alabilirim, gelen mülakat mailine de mülakat tarihini onayladığıma dair mail attım onlar da teşekkür etti. Nicolson'dan da randevumu aldım. Haftaiçi diğer işlemleri halledeceğim, tercüman, antikor testi vs.

• @aysegul inşallah vizenizi en kısa zamanda alırsınız ve Anlaranın hızlanmasını umarak bize de sıra gelir. Size ocak veya şubatta verirseler bize geçmiş olsun. İyi dilekte bulunmak önemli.

• Merhaba,

@nsercan @ozelv
    Öncelikle süreçleriniz için tebrik ederim.
    Umarım hepimiz için süreç bu yönde pozitif devam eder.

Excel tablosunda bilgilerinizi güncelleyebilirseniz çok iyi olur, sadece hatırlatmak istedim.

Tekrardan tebrik ederim, hepimize bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ayvaz o zaman aralık için bize önümüzdeki ay email gelmesini umalım. Ama gelmezse de hemen yelkenlerin suya inmesine gerek yok, ocak şubat performansı da önemli, belki o aylarda isterlerse dosya sayısını saşırtacak derecede artırabilirler, bakalım, inşallah diyelim.

• Bangkok tayfada üst sıralarda yok mu dostlar güncelleme 7000lerde heyecanla bekliyoruz

• @koci Çok teşekkürler. Excel tablosuna ben dün tüm eklemeleri yaptım. 🙂

• @nsercan Covid aşısı mı? Tamamen kalktı diye biliyorum o gereksinim. Başkaları da böyle bir liste aldı mı? Acaba eski listeyi mi paylaşıyorlar?

• @Mert-A aşı zorunluluğu kalktı. Sadece daha önce olunan aşı belgesini istiyorlarmış. Enabızdaki qr kodu belge yani. Daha önceki HK deneyimlerinde de okumuştum. O yüzden şaşırmadım görünce 🙂

• Bu yıl ilk bültenin yüksek açılmasının nedeni vatandaşlık/oturum şartının çok sıkı uygulanacak olması olabilir. Ankara nın kötü performansının devam etmesi ve bu sebeple vize alamayacak Türk sayısının çokluğu bu yıl vize bültenlerinin current seviyesinde yüksek gitmesini sağlayacak diye düşünüyorum.

• Merhaba dosyamizi Bangkok a tasimistik daha sonra teyit icin mail atmamistik, teyit istemeli miyiz acaba?

• @tugcebkdgl Bence istemelisiniz KCC’den onaylama için bir zararı olmuycaktır kesinlik olur.

• @tugcebkdgl taşıdınız ve daha sonra teyit için hiç mail atmadıysanız benim fikrim bu saatlerde atın en azından hem taşınıp taşınmadığından hemde son gelişmelerden etkilenip etkilenmediğinden emin olursunuz. Bekleyişinizi ona göre daha planlı yaparsınız 🙂 şu sıralar bekleyişimiz bile planlı

• Merhaba, current olmadığımı biliyorum fakat meraktan status check yapmak istedim.
    2026EU19XXX formatında case number girip submit ettiğimde şu hatayı alıyorum: "Invalid Immigrant Visa Case Number."
    Link: https://ceac.state.gov/ceacstattracker/Status.aspx
    Bu konuda fikri olan var mı?

• Merhaba nicholson için gönderilen mailin taslağını nereden bulabilirim

• @nsercan Bizden hiçbir şey istemedi ne diploma ne başka birşey göndermemiz gerekiyormu ki biz mülakat günü herşeyi yanımızda götürücez önceden mail mi atmamız gerekiyor anlamadım

• @tugcebkdgl ben de aynı durumdayım.

• @Cihat-58 Hong Kong herkesten istemiyor diplomayı bu yüzden içiniz ferah olsun. İstemediyse atmanız gerekmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cihat-58, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nsercan Bizden hiçbir şey istemedi ne diploma ne başka birşey göndermemiz gerekiyormu ki biz mülakat günü herşeyi yanımızda götürücez önceden mail mi atmamız gerekiyor anlamadım

Cihat bey merhaba, excel listesinde yoksunuz.
    2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklerseniz çok iyi olur.
    HK kişilerin profiline göre bazen talepte bulunabiliyor, bu herkesten talepte bulunacak anlamına gelmiyor, endişeniz olmasın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |