Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@nsercan kesinlikle, siz current olduğunuz ve randevunuz ekim ayında olduğu için hiç karıştırmayın o kısımları. Bence current olup dosyasını daha önce taşımış talihlileri sanki mağdur etmek istemeyip ekime randevu vermeye çalışıyorlar gibi anladım(henüz 2 örnek olsanız da, inşallah devamı gelir). (Edit : sanırım 3.şanslı talihli de @Kardelen-Serin-0 olacak) Size de @joseph-universe e de geçen ay mülakat tanımlanmamıştı ve bu ay sadece kasım mülakatı verilmesi gerekirken (normalde prosedür gereği) sizleri ekim takvimine soktular, şahane bir şekilde 🙂
    Kasım mülakatı olsaydı o zaman ben de sormanızı tavsiye ederdim çünkü "bence" 1 kasım itibariyle uygulayacaklar o kararı, ve onca masrafı umudu boşa harcamak kötü olurdu..

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd cutoff olduktan ve dosyanıza mülakat tanımlandıktan sonra dosyanız "at konsolosluk" şeklinde görünür.

• @aysegul çok teşekkürler. Umarım taşımış olan kimseyi mağdur etmezler.

• @ATS16 teşekkür ediyorum bilgilendirme için, evet 27 Ağustosta evlendim fakat add aplication mülakat tarihi belli olduktan sonra konsolosluğa mail atıp dosyamı açtırdıktan sonra yapmam gerekiyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum? Eğer öyleyse doğrusunu açıklarsanız çok sevinirim 🙏

• @nsercan iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama hongkong ve viyananin proaktif yaklasiminin ustune bangkoktan hala ses cikmamasindan sonra sahsen umidi kestim 🙂

• @mhmtkz ceac’de hala kcc mi gozukuyor acaba sizde?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın

Yanlış bir bilgi edinmişsiniz.

Yasal olarak evlendiyseniz add applicant hemen yapabilirsiniz, hatta erken yapmanız avantajınıza zira mülakat dağıtımı yapıldıktan sonra add applicant sekmesinin kapandığı konusunda geçmiş tecrübeler var.

Mülakat tarihi aldıktan sonra yapılması gereken konu, evlilik cüzdanı taranmış kopyası, her iki kişinin de pasaportlarının biyometrik sayfa taranmış kopyası ve mülakat emaili (2NL) kopyası ile birlikte konsolosluk ile navigator veya email üzerinden irtibata geçmek ve asil talihli dosyasında gerekli düzeltmeler yapılmasını talep etmek.

• Merhaba
    Benimde 73XX case no mülakat tarihim geldi 22 Ekim için mezuniyet belgelerimle onay bekliyorlar.

• @mhmtkz bangkok tan hong kong a mı taşısak acaba dicem bu seferde 28 ağustos sıkıntısı var ne olur ne olmaz diye çekiniyor insan

• Arkadaşlar 22 ekim Honkng da mülakatımız var iki kişiyiz banka hesabımızda ne kadar göstermemiz gerekir hesaptaki parayı banka dökümü olarak gösterecek miyiz nasıl olacak bilginiz var mı? Aracımız var satmamız gerekir mi hemen teminat sağlar mı bize?

• @flzdgnn hong kong şimdiye kadar kimseden hesap dökümü istemedi. Bu yüzden yanınızda olması adına döküm almanız yeterli olacaktır.

• @tolga20 daha önceki sayfalarda taşıma talebi gönderen bir arkadaşa halen dönmediler diye okumuştum. Şuan KCC normalden çok geç dönüyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@flzdgnn 1 saatinizi ayırıp lütfen 2025 mülakat deneyimleri sayfasından hnk deneyimlerini tarar mısınız? Çok faydanıza olacak. Sadece maddi yeterlilik konusunda değil, birçok konuda çok iyi bir kılavuz olacak size. Kolaylıkla vizenize kavuşun inşallah.
    Konsolosluklar vizenizi almadan önce hiçbir varlığınızı satmamanız gerektiğini belirtiyorlar, bunu da not olarak belirtmiş olayım.

Deneyimlerinizi de sıklıkla foruma aktarmanız bekleyen arkadaşlarımız için önemli.

• @iibrahimd Evet hala KCC

• Yeni bir güncelleme ile Dr.Nicolson 9 ekim olarak randevu döndü ve Hong Kong konsolosluğu Qr kodlu diploma talebini yaptı. Bugün içinde bunları halletmiş olacağım.

• @tolga20 Sizi Bangkoktan Hong Kong’a taşıtıcak bir yazı mı okudunuz acaba? Çünkü okudugum mülakat deneyimlerinde ve 2025 Excel dosyasinda cuttoff olup bangkoktan mülakat alamamış bir kişi göremedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd son bir kaç deneyimde viyana ve hnk ile ilgili olumlu gelişmeler oldu ya, bnk ile ilgili henüz bir dönüş olmadı ya, o yüzden muhtemelen.

• @aysegul O konuda biraz haklı sanırım dilerim ki 2025 yılı gibi sorunsuz bir bangkok konsolosluğu olur.

Excel tablosunda cutoff olmus 16 talihlimiz var 1 tanesi mülakat almis dilerim ki Ekim ayına bir anda 15 ide mülakat almış olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd inşallah, birkaç gün içinde onlar da belki olumlu dönüşler yaparlar. Gün doğmadan neler doğar..

• Merhaba, dün akşam @nsercan arkadaşımız mülakat alınca ben de CN'imiz yakın olduğundan kontrol ettim dosyam Hong Kong'da görünüyordu akabinde KCC'ye Hong Kong'daki mülakat tarihimi sordum. Bu sabah 7 gibi Hong Kong mail attı, daha önce mülakat tarihi vermemişlerdi ama bu mailde direk tarihimin değiştiğini söylediler.

We are writing in connection with your immigrant visa application. Your appointment time has been changed from October 28, 2025 to October 27, 2025 at 8:30.
    Please confirm with us your availability by replying to this email.
    For DV case, each DV Principal Applicant must meet the education/work experience requirement. Please provide copy of your High School Diploma and the barcoded/QR coded graduate document from Turkish e-state system. You can apply by yourself through the website: https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama. Once you had, please email to us first and presented the confirmation during the interview in Hong Kong.

Hemen enfeksiyon hastalıklarından pazartesiye randevu aldım, Nicolsondan'da 13 ekime randevu istedim. Mailde lise diplomasını ve mezuniyet belgesini istemişler. Lise diplomam kayıp, üniversiteye gidip almam gerekiyor pazartesine kaldı o. Bana gelen yukardaki maile mülakat tarihimin uygun olduğuna dair mail attım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |