Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba Dr. Molnar'ın internet sitesinde 18- 44 yaş aralığı için kanda sifiliz testi, 18-24 yaş aralığı için idrarda gonorrhea testi yapılacağı yazıyor. Bunlar yapılıyor mu?

• Sonunda pasaportları aldım. Yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım artık kimsenin dosya taşımasına gerek kalmayan süreçler yaşarız. Hele ki AP kimsenin kapısına uğramasın. Saygılar

• @ceyda01 Evet yapılıyor , kızıma sifilis testi yaptılar Temmuzda Molnarda

• @Zuhuratbaba Teşekkürler, orada sonuçların çıkma süresini uzatması açısından bir sorun oluyor mu, öncesinden gitmeden yapmam gereken bir şey var mı acaba? İdrar da aldılar mı?

• @mehmetizmirli
    Discover karta başvurdum. Başvuru formunu doldurduktan sonra en son Amerika’daki banka hesabından karta para aktar diye bi adım çıktı. Orayı aşamadım.

Bu arada bilgi olsun diye paylaşayım.
    Henüz greencardlar gelmedi ama SSN üzerindeki adresi göstererek Bank of America’dan hesap açabildim. 1000 dolar yatırıp 500 dolarına bloke koydurdum. Aynı gün hem debit hem de credit kartınız basıldı diye mesaj geldi.

• ⭐⭐⭐

@ceyda01
    Dr. Molnar kendi web sitesinde,
    Blood Test syphilis (18- 44 years),
    Urine test, gonorrhoea (18 - 24 years)
    şeklinde bir bilgiye yer vermiştir.

Sağlık muayenesi ile konsolosluk görüşmesi arasına minimum bir boş gün bırakmanızı tavsiye ederim.
    Sürecinizde başarılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@mas secured karta mı başvurdunuz acaba normalde bahsettiğiniz tarzda bir adım olmaması lazım

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş 500$ limitli bir secured credit card gibi anladım ben ama @mas ın yazmasını ben de bekleyeceğim merak ettim çünkü.

• @mas kaç yaş üstüne kart veriliyor. SSN kaç yaş üstüne veriliyor

• ⭐⭐⭐⭐

@teoman-erbey

SSN (social security number) göçmen vizesi onaylanan ve ABD’ye giriş yapan her bir bireye ayrıca veriliyor ve üzerinde numara yazılı kart gönderiliyor beyan ettiğiniz adrese. TC kimlik numarası olarak düşünün, bebek - yetişkin fark etmez her bir bireye ayrı numara atanıyor.

• @mehmetizmirli ssn olmadan kullanimim kredi burolarina bildirip bildirmediklerine bankaya soracagim,eger bildirilmiyorsa gecmis kullanimlarim dosyama ekleniyormu diye bir mail atalim bakalim ne donus alacagiz.tesekkurler bilgilendirmeniz icin

• Herkese merhabalar, 9 eylülde girmiş olduğum mülakatımda kendi memleketimden almam gereken polis belgesinin eksik olduğu için belgeyi tamamlayıp pasaportumla beraber tekrar kendilerine iletilmesini istemişlerdi, ancak ceac sisteminden dosyamın durumunu sorguladığımda REFUSED yazıyor kafamı kurcalayan soru AP olması gerekmiyor muydu yoksa tamamen reddedildimi? Belgeyi uğraş sonucunda kendim olmadan alabildim çarşamba günü elime geçiyor ve geçmi kalındı sizin görüşleriniz nelerdir, fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum. Belgeyi kendilerini iletmem bir fayda sağlarmı Refused yazdıktan sonra.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

SSN numaranızı bankaya beyan etmeden kredi skoru görüntüleyemezsiniz, @mehmetizmirli haklı bu konuda.

İkinci girişinizde SSN kartlarınızı bankaya fiziken ibraz edeceksiniz ve banka çağrı merkezini arayarak da SSN numaralarınızın sisteme işlenip işlenmediğini doğrulayacaksınız. Bu işlemi yaptıktan bir sonraki hesap kesiminde kredi skorunuzu banka aplikasyonundan veya bağımsız kredilendirme kuruluşlarının (Experian, Transfer Union) sistemlerinde görüntüleyebiliyor olacaksınız normal şartlarda.

• ⭐⭐⭐⭐

@rovshenatanıyaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar, 9 eylülde girmiş olduğum mülakatımda kendi memleketimden almam gereken polis belgesinin eksik olduğu için belgeyi tamamlayıp pasaportumla beraber tekrar kendilerine iletilmesini istemişlerdi, ancak ceac sisteminden dosyamın durumunu sorguladığımda REFUSED yazıyor kafamı kurcalayan soru AP olması gerekmiyor muydu yoksa tamamen reddedildimi? Belgeyi uğraş sonucunda kendim olmadan alabildim çarşamba günü elime geçiyor ve geçmi kalındı sizin görüşleriniz nelerdir, fikrinizi paylaşırsanız memnun olurum. Belgeyi kendilerini iletmem bir fayda sağlarmı Refused yazdıktan sonra.

Refused yazması normal, belgeyi bir an önce gönderin. Mali yılın bitmesine çok az kaldı. Konsolosluk belgeyi aldıktan sonra sırasıyla AP sonra da issued olacak. Bu konuyla ilgili şu mesajı okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

• @Zuhuratbaba hiç bir sorun çıkmıyor, normal süreyi de uzatmıyor. sadece bu testler için ekstra para alıyorlar ama asla afaki paralar değil.Molnar kliniği de küçük sevimli ve sorun çözme odaklı bir klinik,

• @aysegul Ben de ilk geldiğimde almıştım ama kredi skoruna pek bir etkisini göremedim. 6 ay düzenli kullanın normal kredi kartı vericez dediler ama ben beklemeden kapattım. Capital one’ dan yada discover’dan başvurun.

• Arkadaşlar, 21 Eylül’de Dallas’tan giriş yaptım. Memuruna adres değişikliği yapmak istediğimi söyledim. Bana, hayır, ben yapmıyorum dedi. USCIS’ten yapacaksın dedi. Bir daha sordum, çünkü arkadaşlarım ilk girişlerinde adres değişikliği yaptıklarını söyledim. Yine aynı cevabı verdi. Tamam dedim ve hayırlısıyla giriş yaptım. Daha sonra adresimi doğrudan USCIS üzerinden güncelledim. Benim için bir sorun olur mu? Veya yapmam gereken başka bir şey var mı?

• Merhaba Viyana için Denizbank bana TRY VE USD ayrı ayrı türkçe döküm verdi ve TRY'nin dolar karşılığını vermedi. Paramın büyük bir bölümü TRY'de idi. Bu bir sorun yaratır mı?

• @rasitcenngiz Bir sorun yok , bu sekilde yapilmasi aslinda dogru olan . Online olarak AR-11 formunu doldurmaniz yeterli . Hos Geldiniz .

• Merhaba 16 Ağustos'ta ABD'ye giriş yaptım ama hala SSN'im gelmedi, 2 Ekim için SSA Orlando ofisinden randevu aldım fakat DVM'den ehliyet başvurusu yapabilir miyim SSN'im olmadan? Florida eyaleti için, gerçekten çok zor bu süreçler. SSN'im işleme alınmamış bile SSA ofisinin dediğine göre.

Benzer Başlıklar

• 83
  • 16399
  • 153
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |