Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaslar selamlar yakin zamanda vize basili pasaportlarimizi almistik esimle ,basimdan 4-5 gun sonra texas a giris yapip 2-3 gun takildik banka hesabi ve kredi karti cikarttik.suan tr ye geri donus yaptik.ilk giriste hic bir zorluk cikarilmadi ve 15 dakikada hersey halloldu .
    2. gidisimizde ise kesin goc olarak gitmeyi planliyoruz bu sirada basilacak kredi kartini tex den arkadasimiz bize postalicak ve kullanarak 6 ay sonra goc ettigimizde kredi skorunu baslatip rahatca ev ve arac isini cozmeyi planliyoruz.bu sirada 5-6 aylik bir surec var bizim icin abd icin on hazirlik vs gibi oneride bulunmak isteyenlere cevap yazmalari icin bir ileti birakiyorum suan 🙂 banka isini hallettim varmi baska onerisi olan

• ⭐⭐⭐⭐

• Selamlar, banka hesabını nereden açtınız? Bir sorun yaşadınız mı? Ne gibi belgeler istendi her tecrübe farklı bu yüzden soruyorum teşekkürler
    @Cansu-mer

• ⭐⭐⭐⭐

• @Cansu-mer ssn temin ettiniz mi çok kısa süre kalıp geri dönmüşsünüz ssn daha önceden var mıdı yoksa ve ssn öğrenmeden bankada eğer ssn siz secured Card aldıysanız ise ssn gelince yeniden karta başvurun yoksa puan oluşmaz istediğiniz sonucu elde edemezsiniz ve ayrıca Greencard ve ssn dikkat edin takibini iyi yapın postada kaybolmalar çoğaldı

• @dogukan-altn yolunuz açık olsun tebrikler

• @Serapp Serap hanım merhaba bende aynı konu için soracaktım mesajınızı yanıtlayarak sormuş olayım. Ben South Carolina'ya yerleşmeyi düşünüyorum ama New York'ta yaşayan arkadaşımın adresini vereceğim elçiliğe, mülakat günü güncellemeleri için. Onlara direkt bu adresi "şu sebepten yazdım aslında SC'ye gidicem" demeyeceğim sanırım. "Madem öyle onu yaz neden yanıltıcı bilgi veriyorsun." der diye. Ama "Evet New York'a gidicem." dersem yaşam maliyetinden dolayı cebimdeki parayı az bulursa? mesela 15 bin ayarlamaya çalışıyorum ama 20 bin olsa daha iyi olurdu New York adresi yazıcaksan gibi mi düşünülür?

Bugün (saat farkından, yarına doğru) Visa Bulletin yayınlanacak, Ankara da eş zamanlı olarak Kasım'da şu kişileri çağırıyorum DV2026 için diyecek mi? (burası 2025 sayfası ama diğer tarafta dosya taşımanın iptal edilmesi ile ilgili gündem yoğun olduğu için ikinci sorumu da buradan sormuş oldum.)
    Case numberım 800lü olduğu ve 600 küsre kadar mülakat verildiği için benimki ne zaman verilecek merakla bekliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• @Movistar74 mülakat aşamasında değiştirebilir miyiz ? zaten ds260 formunda henüz belli değil anlamında not etmiştim.

• @brucewayne mülakata girmedin mi? 20 ağustos yazıyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne 2025 excelde de imzanızda da mülakat tarihiniz 20/08 olarak görünüyor, değiştiyse bilgilerinizi güncellemeniz faydalı olacaktır.

• evet revize oldu tarih.

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne o zaman revize hikayenizi paylaşmanız da iyi olur, belki ileride bir ihtiyaca binaen faydalanacak bir talihlimiz olabilir sizin bu revize deneyiminizden.

• @aysegul biraz yoğunum bu hafta iş güç vs mutlaka yazarım. soruma yönelik görüşünüz olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne evet mülakata gittiğinizde, evrak teslimi aşamasında adresi bir a4 kağıdına yazarak verebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozzytotheb, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım merhaba bende aynı konu için soracaktım mesajınızı yanıtlayarak sormuş olayım. Ben South Carolina'ya yerleşmeyi düşünüyorum ama New York'ta yaşayan arkadaşımın adresini vereceğim elçiliğe, mülakat günü güncellemeleri için. Onlara direkt bu adresi "şu sebepten yazdım aslında SC'ye gidicem" demeyeceğim sanırım. "Madem öyle onu yaz neden yanıltıcı bilgi veriyorsun." der diye. Ama "Evet New York'a gidicem." dersem yaşam maliyetinden dolayı cebimdeki parayı az bulursa? mesela 15 bin ayarlamaya çalışıyorum ama 20 bin olsa daha iyi olurdu New York adresi yazıcaksan gibi mi düşünülür?

Bugün (saat farkından, yarına doğru) Visa Bulletin yayınlanacak, Ankara da eş zamanlı olarak Kasım'da şu kişileri çağırıyorum DV2026 için diyecek mi? (burası 2025 sayfası ama diğer tarafta dosya taşımanın iptal edilmesi ile ilgili gündem yoğun olduğu için ikinci sorumu da buradan sormuş oldum.)
    Case numberım 800lü olduğu ve 600 küsre kadar mülakat verildiği için benimki ne zaman verilecek merakla bekliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sorularınızı lütfen 2026 başlığında sorun. Böylece benzer durumda olanlar da cevapları görmüş olur.

• @Cansu-mer
    Merhaba .
    Banka hesabı açarken Adres kaydı istemediler mi? Ben de bir hafta kalıp Türkiyeye dönecem. Yıl sonu gibi kesin göç düşünüyoruz. Ehliyet ve hesap açma işini adres proof olmadığı için halledemedim.

• @brucewayne evet değiştirebilirsiniz ben de mülakat sırasında değiştirmiştim

• @mehmetizmirli ssn ofisine gittik bankadan once ama daha bir bilgi veremeyiz dediler ,bizde bank of amerikada turk bir mudurun oldugu şube bulduk oraya gittik oradaki meksikali bir calisan sagolsun 3 k debit kart actiktan ertesi gun geldiginizde normal kredi karti denicez ben size aldiricam dedi ve normal kk i cikarttik ssn ve gc la degil pasaport ve turk ehliyetimle acti . gc ssn kk larimiz ayni adresli arkadasima gelicek oradan dhl ile turkiyeye sadece kk ini gondertip harcama yapmaya baslicaz ins

• @mas adres kaydi fatura vs hic bisey istemedi.pasaport ve tc ehliyeti ile halletti.gc tesliminde kullandigim arkadasimin adresini verdim durumu acik acik izah ettim tr ye donucemi falan kendisi yardimci oldu bir ustteki entry de yazdigim gibi

• @Cansu-mer ssn siz kredi kartı kredi puanı etkilemez Amerika geldiğinizde düşündüğünüz gibi gitmez işleriniz onun için ssn gelince bankaya eklettirin yada ssn ile Discover kart başvurusu yapın en kolay o veriyor bir arkadaşınızın referansı ile yapın başka banka denemeyin derim puan oluşmadan direk red alırsınız sistemde red gözükmesi iyi olmaz

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 73
  • 180
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |