Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Düştü ekrana tesekkürler.

• @joseph-universe sizin adınıza çok sevindim dosyası taşınmış kasımdan sonra randevu alacaklara bakalım nasıl dönüş olacak ?? umarım 1 kasımdan önceki randevuları ankaraya cekmedıklerı gıbı 1 kasımdan sonrakı onceden tasınmıs dosyalarıda ellemezler

• @joseph-universe güzel haber, darisi basimiza.

• Bu ileti silindi!

• @joseph-universe simdiden hayırlı olsun, umarım sorunsuz bir surec olur

• Güzel haberler gelmeye başladı inşallah devamı gelir, fakat bir sonraki bülten çok önemli sürecin kırılma noktası gibi görünüyor, umarız ki hiç olmazsa dosyasını daha önce taşımış olanlara dokunmazlarsa geri kalan talihlilerimiz de Ankara’dan mülakat alma şansları artar bu vesileyle .

• @joseph-universe Harika haber tebrik ederim. Umarım sorunsuz bir mülakat olur

• Herkese selamlar. Ben dün sabah kcc ye bir dosya taşıma maili attım hong kong için. bana dönüş olarak şöyle bir mail yolladılar.

Thank you for your inquiry.

We are currently reviewing your request.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

sizce bunun anlamı nedir. orda yaşayıp yaşamadığımı mı inceliyecekler sizce.

• Hayirlisi olsun size bir sorum var sizin tasimaniz ne zaman yapildi ve ilk viana size randevu verip iptal edip tekrar yeni verilenlerdenmisiniz ? Ayrica oturum vs sorudumu mailde ? Cevabiniz cok kiymetli saygilar

• Merhaba, bize de Viyana Konsolosluğu ndan mail geldi. Randevu tarihimizde bir değişiklik yok. İstenilen evrakların dökümü yapılmış. Biz daha önce randevu alıp iptal edilen ve daha sonra yeniden randevu verilen grubun içindeyiz.

• @fume merhaba, istenen belgelerde oturum veya vatandaşlık talebi var mı ?

• @yunustg hayır, bu konuyla ilgili bir talepte bulunmamışlar.

• @yunustg Tam 30 Ekime verilmiş. İstendiğini sanmıyorum artık onemli olan 1 Kasımdan sonra mülakat alıcaklar icin önümüzü görmemizi sağlıyıcak.

@fume hayırlı olsun bu arada umarım her şey dilediğiniz gibi kolaylıkla olur.

• @excan ben taşıma işlemini mayıs ayında yapmıştım. Bana öncesinde mülakat verilmemişti. Geçen ay planlanmadığına ilişkin mail gelmişti bana.oturum veya vatandaşlık soru konusu edilmedi.

• @joseph-universe cok iyi haber bu case no 60xx dosyaniz current olmus demekki iptal edilenleri geri cagirmanin disindada current olanlari cagirmaya baslamis vianna oturum istemeden, simdi tek soru 1 kasim sonrasi cagiracakmi ve oturum soracakmi 28 agustos oncesi tasiyanlardan

• @excan viyana, 1 kasım oncesi planlananlar ıcın bir kucuk caplı kalp krizi yasattı ama zaten o tarafta cok sıkıntı yoktu. Asıl konu 1 kasım sonrası planlananlar ıcın Ankara'ay gonderılme veya vatandaslık/oturum isteme gibi bir durum olacak mı? bunun cevabını sabırsızlıkla gormeyi bekliyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe sizinki hem güzel hem ilginç bir case oldu. Normalde ekim mülakatları geçen ay dağıtıldı ve size mülakat planlanmadı denmiş. Bu ay sadece kasım mülakatı için email gönderilmesini beklerdik. Ama current olduğunuz için viyanadakiler bence çok hoş bir güzellik yapıp kasım sonrasına bırakmadan mülakat vermeye karar vermişler, hani 2025 talihlileri hep diyorlardı ya viyana size vizeyi vermek için elinden geleni yapıyor diye, gerçekten bunun tezahürü gibi olmuş, tebrikler tekrar. İnşallah sorunsuz hızlıca vizenizi de alın.

• @aysegul evet öyle oldu. Bizede süpriz oldu.teşekkürler

• Teşekkür ediyorum.

• @aysegul teşekkür ederim ayşegül hanım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |