Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Fer-0 bilgi icin tesekkurler, arkadasinizin yazisini merakla bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐

@koray2831 Selamlar..Zaten yaptırdığınız aşılar çocukluk döneminde yapılan aşılardır.
    Çocuk aşıları oluyorda kartı niye olmuyor 😂😂
    Güvenle kullanabilirsiniz..😉🤝

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz şöyle ki; moderatör arkadaşlarımız eger abd de yaşıyorlarsa, onay gereken ve gün içinde atılan mesajları bizim gün içi saatlerimizle uyumlu olarak onaylayamamaları normaldir, birazdan veya bir kaç saat içinde onaylanır muhtemelen 👍🏻

• @Flight101 Eyvallah Hocam.....aşı konusunda bir dünya markasısın valla cok tesekkur ve tebrik ediyorum...:)

• @ecear Bana çokca mesaj yazan olmuş haliyle insanlar meraktan çatlıyor.HAlen onaylanmadı sanırım iletisi 0 görünüyor.

• @Davut-Deniz sorun ne?

• Garip bir durum var, bir seyler mi dogrulaniyor anlayamadik ? Hic bu kadar uzun onay suresi olmadi ki hic?

• @Fer-0 cevap olarak yazsa direkt, o sekilde onaya sunulmuyor sanirim daha cabuk yayinlanabilir

• @koray2831 2026 Green card tahlillerine corona aşısı soruyorlar mı?

• @ecear Evet aynısını söyledim telefondan ss almış maile

• Biz de bugün teyit için mail attık kcc ye, bir iki saat içinde cevapladılar. Cevabı aşağıda bırakıyorum.

Thank you for your inquiry.

Your interview location is Bangkok and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.
    Visit https://dvprogram.state.gov/ for any updates regarding your case.

For additional information, please refer to the following websites:

Şimdi şöyle bir soru oluştu bizde, bangkok mülakat tarihi verdi diyelim fakat istenen evraklar listesinde vatandaşlık veya oturum talep ederse ne yapacağız?

• @Kamile-1 Sanirim bunu netlestirecek tek sey, 1 Kasım’dan sonra oturumu olmadan Bangkok/Hong Kong gibi önceden oturum istemeyen yerlerde mülakata gidenlerin deneyimleri olacaktır

• @Kardelen-Serin-0 Sanırım haberi sizden bekliyorduk. Son duruma göre acik acik hk vatandaslik veya oturum izni istiycek gözüküyor. Ancak gene net olmamakla birlikte dosya taşıması yapanlardan da istenicek mi yoksa 1 Kasım ve sonrasına mülakat verilen herkesten koşulsuz mu istenicek muallak.

Göndermiş oldugunuz yaziyida paylasabilir misiniz?

• @B_E_L_G_I_N Belgin hanım ben @restwell için yazdım o mesajı maili o atmıştı.

• @Kardelen-Serin-0 Siz mülakat almamışsınız sanırım ve oturum ile ilgili genel bir soru göndermişsiniz. Dolayısıyla yeni duyuruya refer etmeleri anlaşılabilir ve bu durum bildiğimizin dışında bir şey söylemez bize.

• @Emre-Işık-0 Oturum olmadan 1 Kasım' dan sonra mülakata girebilen ve vize alabilen olursa eğer ; bir sorundan bahsedemeyiz sanırım...

• Turist vizesi randevulari Turk vatandaslar icin 20 ay askiya alinmis. Acaba daha hizli ilerlermi simdi Ankara?

• @earslann bunun bilgisine nerden ulastiniz acaba?

• @earslann En erken randevu 20 ay sonrasına alınabiliyor dersek daha doğru bir tabir olur.

• @iibrahimd butun haber sitelerinde var. X de arama yaparak bulabilirsiniz. Hali hazirda randevusu olanlari degil ama bundan sonra yeni randevu alacaklar 20 ay sonraya verilcekmis

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 180
  • 221
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |