Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @osmanatasoy00 Geri taşıma şimdilik söz konusu değil gibi. Çünkü tarihim belli oldu mu diye sorulduğunda lokasyonunu xxx diye dönüyorlar. Bir tek benim dosyam 2 kere teyitli olmasına rağmen Ankara olarak görünüyor 😞

• ⭐⭐

@Scythep selamlar, sol tarafta yer alan yerden eski donemlere de bakabilirsiniz ben size dv25 icin ekran goruntusu atmistim. Sorunuza gelecek olursak, bana soracak olursaniz en cikar yol dosyanizi tasimak olacaktir. Eger oturum vs alabilecek durumunuz var ise. Bu cn ile ankaradan mulakat gelmesi imkansiza yakin, gunun sonunda keske dememis olursunuz.

• @teoman-erbey vfs global değil ustraveldocs sitesinden hesap açılmalı

• Merhaba DV2026 talıhlisiyim , Excel tablosunda yeşil yerde yer alıyorum numaram cüretm oldu mu olduysa mülakat ne zaman alabilirim, yada hangi numaralar ankaradan mülakat aldı benim numarama bakarak bilgi verebilir misınız 🙏🙏

• ⭐⭐

@armina selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın

Şimdiye kadar Ankara’dan DV2026’da en yüksek 8xx mülakat aldı. Sizin numaranız 26xx, aynı dosya numarasına benzer talihliler DV2025’de Nisan ayına mülakat randevusu aldılar. Her yılın işleyişi ve planlaması farklı ancak sizinde 2026 yılı Mart - Nisan - Mayıs aylarından birisine mülakat almanız muhtemel. Bültenler açıklandıkça Ankara’nın mülakat dağıtım hızına göre belli olacak durumunuz, forumda bu konu başlığını takip etmeye devam edebilirsiniz.

Evliliğiniz söz konusuydu sizin, resmi olarak evlendiniz mi ve eşiniz için add applicant sekmesinden ayrı bir DS260 form doldurdunuz mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@armina, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hanım Eşim kaydetti zaten flzdgn adıyla

Tamam ama biz bunu bilemeyiz. Ya soruları o sorsun ya da siz de imzanızı aynı şekilde düzenleyin. Soru soran kişilerin mutlaka imzası olması gerekiyor. İmzada CN kaç, mülakat tarihi, yeri vs bilgilere göre cevap veriyoruz çünkü.

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN vfs den teslim almak isteyince randevu almak gerekiyormuş, onun için oluşturulmuş bir üyelik sanırım bu, @teoman-erbey Bey doğrusunu söyleyecektir gerçi.

• @ATS16 teşekkür ederim

• Merhaba, ben South Carolina'ya yerleşmeyi düşünüyorum ama New York'ta yaşayan arkadaşımın adresini vereceğim elçiliğe, mülakat günü güncellemeleri için. Onlara direkt bu adresi "şu sebepten yazdım aslında SC'ye gidicem" demeyeceğim sanırım. "Madem öyle onu yaz neden yanıltıcı bilgi veriyorsun." der diye. Ama "Evet New York'a gidicem." dersem yaşam maliyetinden dolayı cebimdeki parayı az bulursa? mesela 15 bin ayarlamaya çalışıyorum ama 20 bin olsa daha iyi olurdu New York adresi yazıcaksan gibi mi düşünülür?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın arkadaşımızın bilgilendirmesine ilave olarak, hem bu başlığı hem de exceli düzenli takip ederseniz hiçbirşeyi kaçırmamış olursunuz. Ayrıca excelin mülakat tarihi sütununda mülakat randevusu alan talihlilerin çoğu güncellemesini yapıyor, yani mülakat tarihlerini giriyorlar, ara ara kontrol ederseniz en son hangi numaralara (yaklaşık olarak) ankaradan mülakat tarihi verilmiş bunu direk görebilirsiniz de, kolay gelsin.

• Merhaba arkadaşlar, bu sabah hong kong’tan bu şekilde bir mail aldım. Add applicant butonu yoktu ve dosya güncelleme işlemi yapılamıyordu bu süreçte. 1-2 kere mail atmistim ve cevap alamadığım için çok kaygılanmıştım. Hong kong bu cevabıyla içimize su serpti diyebilirim.

6417648A-31B4-4D1C-93B8-5BFB2C07F174.jpeg

• @erkancelik Iranlılara travel ban var vize alsalar bile ülkeye sokmuyorlar kolay kolay ona rağmen yine vizelerini almak için geliyorlar buraya.Dv charts'a göre Ankara geçen sene 1028 dv dosyası işlemiş totalde bunların 592 tanesi Ortadoğu ülkelerinden gelenlere gitmiş ve 8000li CN sahip bazı arkadaşlar mülakat alabilmiş,eğer duyduğunuz gibi gibi başka yerlere yönelirlerse yük bi tık azalır ilerleyiş artar ama aynı şekil sistem devam ederse 5-6k üstü herkes sıkıntıda...

• @Emre-Işık-0 benim gibi 9k olanlar için tam kafayı yemelik durum umarım birazda olsa farklılık gösterir performansı ankaranın olumlu yönde

• @ozzytotheb o adres sadece green cardın gonderımı ıcın kullanılacak, sizden orda yasamanız beklenmiyor o sebepten dolayı " neden X adresini verdin fakat Y adresinde yasıyorsun " gibi bir soru sorma durumu olmayacaktır

• @Emre-Işık-0 Hem travel banları var hem vize kotası dolduruyorlar şaka gibi millet 🙂

• @Mirage-0 Hayır tabiki kimsenin ayrıcalığı yok ama Ankara konsolosluğunun performansı malum ondan dolayı

• @Emre-Işık-0 Bu arkadaşların derdi ne o zaman? DV vizeleri 6 ay geçerli. 6 ay içinde travel banları kalkmazsa, ki imkansız, vizeleri yanıyor. Bu kadar para ve eforu boşuna niye harcıyorlar?

• arkadaşlar ais sistemi için yardımcı olabilecek biri varmı

• ⭐⭐⭐⭐

Ankarayı bekleyen ve cn'ı 1000in üzerinde olan arkadaşlar;
    dün akşama kadar ankaraya email gönderip (bülten sonrası!) cevap alan bir arkadaşımızı göremeyince kendim akşam email gönderdim.
    Az önce cevap geldi. Gelen emailden, en azından 10xx için Ankara'nın bu ay mülakat planlamadığını (kasım için yani) anlamış bulunuyorum.
    Bilginize.

Ha bu arada 500-1000 arası cn'a sahip arkadaşlardan da kccye sorup cevap alan olursa burada paylaşırsa kasım işini netleştirmeye yaklaşırız. En kötü 20-23 eylül'e kadar "hiç kimseye" 2nl emaili gelmezse de zaten kasımı pas geçtikleri kesinleşmiş olacak.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 180
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |