Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• herkese merhaba nvc aşamasını avukatsız kensisi yapan biri var mı, bir kaç sorum olacaktı

• merhaba 22 agusta mulakatımız vardı.aslında mulkatım guzel gecti parma izi yemin evrak kontrol bunlarda bi sorun yasamadım fakat esimin 2024 transcirpt tamaamlanadıgı icin maalesef benden sponspor ıstenıldı.sarı bı kagıt verıldı ve bana sponsor gereklı bu evrakla bırlıkte pasaportlarınızıda bıze gondereceksınız denıldı ve pasaportları bana teslim ettiler.cocuklar ve benim.size sunu sormak ıstıyorum acaba bu surecım cok uzar mı.evraklarımın kontrolunu konsolosluk yapıcak.insallah cok uzun bir sure beklemem.esim sponsor buldu saylır evrakları tamamlayıp gonderecegim. bide evrakları dırekt konsolosluga mı gonderecegim yoksa vf global vize merkezine mi baya bildirim okudum ve talimatları kafam cok karıstı yardımcı olırsanız sevınırım.iyi aksamlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kuzeymelissa merhaba.
    ilgili sponsorluk evrak süreçleriniz tamamlandıktan sonra ilgili evrağı ustraveldocument sitesinden tekrar ilgili kargo firmasıyla konsolosluğa göndermelisiniz.
    bol şans.

• @gucarslan tesekkurler

• Merhabalar, uzun bir bekleyişten sonra nihayet benimde onayım geldi .

• hayırlı olsun sibel hanım

• @kuzeymelissa teşekkür ederim 😊

• Ekim bülteni açıklandı, f2a 1 Şubat 2024’e ilerledi

• @Sinan-Dayi Uzun bir bekleyişten sonra nihayet current mı oluyoruz şimdi? İnanamıyorum 😊😊

• Büyük bir ilerleme olmuş bekleyenlerin gözü aydın diyelim. Son alınan kararların etkisi oldu sanırım ikamet ettiğin yerin dışında işlem engellendi, afgan vs ayda yüzlerce verilen göçmen vizeleri durduruldu bu işler Ankara nın yüzde 75 işleriydi başka ülke vatandaşlarına hizmet vermekten sıra gelmiyor du artık yasal göçmenliği hızlandırma zamanı geldi geçiyor

• Merhaba, GC cekilisini kazandigimda oglum 21 yasindan buyuk oldugu icin GC alamadi. Aile birlestirmenin de (F2B) cok uzun seneler surmesinden dolayi burada bir sirket kurup oglumuda ortak gostererek, yatirimci vizesi ile amerikaya getirmek mumkunmudur? Bilgisi olanlar bilgilendirebilirmi?
    Tesekkurler.

• 15 gün önce eşimin Montreal konsolosluğunda mülakatı vardı, onayladılar. Sorular oldukça yüzeyselmiş.
    4 gün sonra pasaport elimize ulaştı ve ABD’ye geldi. Bekleyen herkese kolaylıklar diliyorum.

• @Sibel-Demir merhaba sizin başvuru tarihiniz neydi

• @beso 27 mart 2021

• Merhaba herkese iyi forumlar. Eşim greencardlı 96 senesinden beri Amerikada sadece üniversiteyi Türkiye’de okudu onun haricinde ki süreçte bütün ömrü Amerika’da geçti. Bizim sürecimiz başlayalı tam 1 sene oldu bunun ortalama bekleme süresi nedir? Süreci hızlandırabilme şansımız var mı? Evliliğimizde 3. Yılımızı tamamladık

• @Metellica siz Türkiye’denmi süreci sürdüyorsunuz? Vizeniz vs varsa sürece ABD de devam etmek hızlandırabilir birde eşiniz green card yerine vatandaşlık alırsa daha hızlı olma şansı var hangi yoldan gidecek göçmenlik avukatları daha iyi bilir bir danışmanlık almanız da fayda var hele hele trump döneminde yapılacak bir yanlış affedilimiyor

• Bir danışmanla ilerliyoruz sürece Türkiye’den başlattık. Eşimin sene sonuna kadar vatandaş olma olasılığı var. Geçtiğimiz 3 senede 3 kez vizeye başvurduk ayrı yaşamaktansa vize ile sürece Amerika’dan başlatalım diye fakat hepsi red oldu.

• Arkadaşlar kızım için yapmış olduğumuz başvurunun son aşaması olan mülakat tarihi verildi Kasım 18 Acaba doktor muayenesi için hangi tarihte randevu almamız gerekiyor

• @horoz hayırlı olsun benimde kızıma randevu geldiğinde çok heyecanlanmıştık çok güzel bir gündü. doktorun sitesinde online tool var ne zaman randevu almanız gerektiğini randevu gününüze göre gösteriyor biran önce alın randevunuzu Ankara ya yakınsanız gider gelirsiniz sonra mülakata ayrıca gidersiniz biz öyle yapmıştık

• @kuzeymelissa

Merhaba,

'Eşinizin 2024 vergi transkript'inin tamamlanamaması ne demek? Yani sizden tekrar neden sponsor istenildi tam anlayamadım?

Benzer Başlıklar

• 7
  • 1
  • 1589
  • 4018
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |