Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar Ankara görüşme öncesi Ekim ayı için konsolosluğa yakın önerebileceğiniz 1 günlük aile konaklama yeri tavsiyeniz var mı

• @Scythep 2024 yılı talihlisiyim. bende aynı yöntem ile abu dhabi taşıdım malasef hüsran ile sonuçlandı . ve benim gibi yaklaşık 10 arakaş mülakat alamadık dosyaması taşıdığımız halde dikkat edin ve geçmiş yılların performansını iyi araştırmınızı tavsiye ederim. bol şans

• Gecmiş yıllarda konsolosluğun öğrenci vizesi ile oturumu kabul edip etmedigini gorebilecegimiz bir yer var midir yoksa gecmis mülakatlarimi okumamiz gerekir? tesekkurler

• @Ömer-Akın merhaba. Öncelikle tebrik ediyorum sürecinizde de başarılar diliyorum hersey yolunda gider ve vizenizi alırsınız inşallah.
    Benimde cs no size çok yakın ve bana mülakat maili gelmedi henüz. Sadece 500 lü numaralara kadar mülakat verildiğini biliyorduk. 800 lü numara olarak forum daki ilk mülakat alan sizsiniz sanırım. Darısı tüm talihlilerin başına inşallah. 🙏

• 800 lü numaraya Ankara' da 15 Ekim randevu tarihi geçen senenin performansı ile karşılaştırıldığında nasıl acaba ? Bilgisi olan var mıdır ?

• Selamün Aleyküm Arkadaşlar herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum 15 agustos itibari ile bana vize maili geldi 15 Ekim olarak randevu verildi henüz sağlık için randevu almadım ekim ayının ilk haftası sağlık için randevu almayı düşünüyorum gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim herkese bol şanslar.

• Merhaba herkese, AIS kayıt prosedürü değişmiş sanırım. Yeni prosedürde işlemlerin nasıl yapılacağını anlatan bir rehber ya da yardımcı link var mıdır? Grupta aradım ama bulamadım. Sevgiler selamlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@salsalonia, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese, AIS kayıt prosedürü değişmiş sanırım. Yeni prosedürde işlemlerin nasıl yapılacağını anlatan bir rehber ya da yardımcı link var mıdır? Grupta aradım ama bulamadım. Sevgiler selamlar.

Merhaba, kim için sormuştunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd geçmiş mülakat deneyimlerini ve greencard lotosu aşamaları başlıklarını okumanız gerekli. Arkadaşlar bu iki başlıkta sürece ve mülakata dair deneyimlerini paylaşmışlardır. 2025ten başlayarak geriye doğru okuyun lütfen.
    Ayrıca bu sayfaları okumanız sadece oturumla ilgili bilgi taramanıza değil ayrıca sürecinize yeterince hakim olup, doğru yönetmenizi sağlar, yani faydanıza olacaktır.

• 10ekimde Unganlar'da randevumuzun teyit mailini aldık.

• Benim mulakat yerimi ankaraya tasimislar.

• @Batuhan23 mail mi geldi siz mi baktınız ?

• @Batuhan23 gönderdiğiniz maili ( gönderdiyseniz ) ve gelen maili paylasabilir misiniz?

• @Ömer-Akın
    Dostum tebrikler.
    İyi insanlara denk gelin.
    Hangi eyalete gitmeyi planlıyorsun?

• Bu ileti silindi!

• @bketcrsur Mail atip sordum

• @Batuhan23 paylaşma şansınız var mı acaba mailleri 😕

• ⭐⭐⭐⭐

@Batuhan23 biraz detay verebilir misiniz? Ne zaman hangi konsolosluğa taşıdınız. ve nasıl bir cevap geldi vs. Bir de imzanızı eklemeniz gerekiyor profilinize. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1620487789023

• @teoman-erbey bende bir mülakat deneyiminde okumuştum. Grand mercury otel (eski adı downtown Ankaraymış) yürüyerek 10 dk yazmıştı buse hanım. @busedmrcgl

• @Spectator Gonderdigim maili bulamadim, daha onceki sayfalardan birinin yolladigi maili kopyalayip kendi bilgilerimi girerek yollamistim.

Gelen cevap bu:

Thank you for your inquiry.

Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.
    Visit https://dvprogram.state.gov/ for any updates regarding your case.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov

Simdi ise bu maili yolladim;

Dear Sir/Madam,

I am writing to clarify an issue regarding my Diversity Visa interview location.

When I was initially selected, my interview location was set to Ankara. However, I later sent a request by email, and my interview location was successfully transferred to Bangkok.

Today, when I contacted you again, I was informed that my interview location is still listed as Ankara. This seems to be an error, as my case was already moved to Bangkok previously.

Could you please review my case and confirm that my interview location is correctly set to Bangkok?

Thank you for your assistance.

Sincerely,
    Name-surname: ISIM SOYISIM
    Case Number: 2026EU000XXXXX
    Date of Birth: GG.AA.YYYY

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |