Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Alfa-Centauri
    Merhaba hayırlı olsun sevindim sizin adınıza çok zorlu süreçlerden geçtiniz hayırlısı ile bitti.

Bir sorun olacaktı katara gittiğiniz de bir sorun yaratılar mı ben biletlere baktığım da Londra aktarmalı biletler daha uygun ama Londra’da sorun yaratırlar mı aktarma esnasında ? Teşekkürler.

DQ; 16 jun 2025
    Interview ; ??

• @seyyit1 bilmiyorum ben çok uygun bilet bulmuştum ve ayrıca bagaj hakkı 23kg x 2 olduğu için tercih ettim. Herhangi bir sorun yaşamadım sadece uçak öncesi random ssss bilete seçildim ekstra aramadan geçtim sadece bu

• @seyyit1 amerika vizeni aldıktan sonra bazı avrupa ülkelerinden havalimanından çıkmamak kaydı ile geçiş yapabiliyorsun YouTube’da videolar mevcut detaylı oradan bakabilirsin.

• Merhaba arkadaşlar az önce mail aldık ve hesabımıza girdik Missing Taxes konusu hakkında aynı şu şekilde yazıyor” please upload and submit Joint sponsor’s most recent IRS transcript for 2024”
    Sorun şu biz bu belgeyi zaten iki hafta önce yükledik hesabıma baktığımda bu belgeyi şu an orada görebiliyorum acaba aynı belgenin yeni tarihlisini isteyebilirler mi ? Mevcut ceaca yüklü olan belge 3 hafta önce irs sitesinden aldık

• @Ronn selam dostum, siz daha randevu almadiginizi yazmişsiniz daha dogrusu tax icin sponsor eksigi yazmissiniz ama interview date 7/28/2025 yazmissiniz? Yanlislik mi yaptiniz yoksa vizenizi aldiniz mi? Temmuz 28'se randevuya gitmis olmaniz gerekmiyor mu?

• @Mardin-Le-Gund
    Merhaba randevu almadigimi söylemedim joint sponsor istedikleir için ikinci bir randevu almamız gerekti şimdi de onun için uğraşıyoruz şu an. sponsorun son üç yılını vergilerini ekledim ama bu sabah mesaj aldık 2024 yılı vergi eksik olduğunu söylediler ama bu belgeyi de sisteme yükledim hatta az önce tekrar kontrol ettim, acaba sistemde bir hata olabilir mi ?

• Arkadaşlar Dv mülakatları ne zaman bitecek bilen var mı? Öncelik onlardaysa bitse de kurtulsak 🙂

• İyi akşamlar , can sıkıntısından yeşilkart forumdaki dv2026 sayfalarında biraz göz gezdirdim.Özet olarak ekim ayının 15 ine bu sene kazananlara mülakat tarihleri verildiğini gördüm.30 eylülde eski mülakatların bitip yeni dönemde bizede randevu tarihi verileceği umudu vardı bende.Burdan acaba bize ekimde randevu tarihi vermeyeceklerimi çıkıyor? Sizler nasıl yorumlarsınız ??

• @umutmuftahi bildiğim kadarıyla eylül son ekimde yeni çekilişler başlıyor nasıl ekimde dv randevusu verilmiş anlamadım

• arkadaslar kafayi yemek üzereyim neden bilmiyorum bazen ceac a giriş yapabiliyoken bazen yapamıyorum. Işlem yapacagım ancak giremediğimden yapamıyorum. bu durumu yasayan oldumu olduysa varmı bir çözümü. Your request cannot be processed at this time diye hata alıyorum. Bazen olurken bazen olmuyor, eşim amerikadan girebiliyor ben giremiyorum her ihtiyac olduğunda.

ÇÖZDÜM!
    ÖNEMLİ :

Böyle bi sorun yaşayan arkadaş olursa farklı tarayıcılardan gizli sekme açarak denesinler ben 5. farklı tarayıcıdan gizli sekmede açarak ulaşabildim siteye. Aklınızda bulunsun.

• @Burak-0 çok girince sistem otomatik yapıyor kendi kendine düzeliyor günde 1 2 defadan fazla gidiyorsan oluyor genelde. VPN kullan bazen işe yarıyor farklı ülkeleri dene

• @Alfa-Centauri görmemiştim cevabını üstad teşekkür ederim. Çözümünü 6 saat uğras sonucu bulabildim. Eğer böyle bir problem yaşayan olursa farklı tarayıcılar indirip önce onlardan denesinler, hala olmuyorsa gizli sekme açarak öyle deneyin. ben 5. tarayıcıda gizli sekmede siteye erişmeyi başardım sonunda.

• Daha önce bahsi geçen vize danışman şirketindeki görevli hanım şöyle bir şey paylaşmış. Bizi etkiler mi acaba? Normalde yazıp sorarım ama azarlar diye korkuyorum 🙂 Screenshot 2025-09-09 at 12.42.48.png

• @beta83 ben kendisine bir mesaj attım insanları yanlış yönlendirdiğini söyledim 🙂 bir sürü cevap atıp çirkinleşti bana karşı son cümlesinde ise bugün bir danışanımın mülakat onayını açıklacağım ama sen göremeyeceksin çünkü seni engelliyorum yazdı 🙂 o paylaşımı bana inat attığına eminim 🙂

• @Refiks Çok komik gerçekten...7/24 instagramda atar yapıyorsa ulaşmak nasıl bu kadar zor 🙂 Üşenmedim,bugünkü paylaşımlarına baktım. Onay alan biri ile ilgili paylaşım yapmamış,sadece laf 🙂

• @beta83 bir hafta önce atmıştım ben mesajı bu sabah cevap vermiş 🙂

• @Refiks Çok enteresan bir karakter 🙂

• Selamlar herkese,
    Öncelikle aynı yollardan geçmiş biri olarak sizleri çok iyi anladığımı söylemek istiyorum. Beklemek, belirsizlik ve çevre baskısı… Ciddi bir psikolojik savaş verdik bu süreçte. Bu forum bana çok yol gösterdi ve arkadaş edinmemi sağladı. Ben 2024 Mart ayında DQ olmuştum ve mülakat tarihim tam Aralık ayına verilmişti. Tam 9 ay sonra yani! İşten de çıkmıştım ve deli gibi mülakat randevusu bekliyordum. Sağdan soldan öğrendiğimize göre Iraklı, İranlı ve diğer uyrukluların randevularını öne çekmişlerdi Ankara. Şükürler olsun ki yeni yıla Amerika’da girebildik. Ama çektiğimiz sıkıntının tarifi anlatılmaz. O yüzden nacizane tavsiyem dış çevreye kulak asmayın ve eninde sonunda mülakat tarihlerinizi alacaksınız 🙂 Son haftalarınızın ya da aylarınızın tadını çıkarın derim. 🙂
    Çok sevgiler herkese.

• Merhabalar , 1 kasım tarihinde yürülüğe girecek bir yasayla İran vatandaşları ya ankarayı yada erivanı kullanabilecek vize mülakatlarında.Eskiden dosya taşıma diye birşey varmış ( bizim grupla alakası yok galiba) 1 kasımdan sonra dosya taşımakta kalkıyormuş.Ankara’nın ekim ayına dv 2026 lara randevu verdiğini gördüm. Burdan kendimce şöyle bir şey çıkarabilirim kasımdan itibaren Ankaranın iş yükü hafifler ve bizlerede randevu verilmeye başlanır 🙂 iyimser bir bakış tabi benimkisi … iyi günler dilerim herkese

• @can-bolatbaş merhaba k3 e basvurdunuz mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |