Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@nofearbrk Farklı eyalete geçeceğiniz için yapmazlar diye tahmin ediyorum. Uçak dönüş biletiniz yanınızda olsun, gerisi çok dert olmayacaktır.

• Abdye girişte pasaport süremizin en az 6 ay mı olması gerekiyor 1 yıl mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Bahar-Özcan, içinde söyledi: ABD'ye girişte gerekenler

Abdye girişte pasaport süremizin en az 6 ay mı olması gerekiyor 1 yıl mı acaba?

ABD'ye green card vizesi veya green card ile giris yapiyorsaniz pasaportun kalan suresinin bir onemi yok. Suresinin bitmesine 1 gun kala bile girebilirsiniz. Pasaportun kalan suresi gocmen olmayan, ozellikle de turist vizesi ile giris yapanlar icin onemli cunku kalis suresi bittiginde ulkeyi terk edebilmesi icin hala gecerli bir pasaportun, yani suresi bitmemis bir pasaportun olacagini garanti etmek icin turist vizesi ile girislerde en az 6 ay gecerlilik olmasini ararlar.

GC girisi yapanlarin ulkeyi belli bir surede terk etmeleri gerekmediginden, hatta aksine buraya yerlesip hep burada kalmalari beklendiginden suresi 1 gun kalmis olsa bile gecerli bir pasaportla giris yapmalarinda herhangi bir engel yok.

• @smartcells çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

• @Müberra-Dikici Merhaba ben de şunu merak ediyorum rezervasyon yaptırıp çıktısını aldıktan sonra iptal ettiğimizde görevliler sadece çıktıya mı bakıyorlar? Gerçekten rezervasyon olup olmadığını kontrol ediyorlar mı ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |