Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu fikri tartışmaların yapılabilir olduğunu düşünmekle birlikte sürecimize bir katkısının olmadığı noktada 2026 sohbet başlığında yapılmasının veya devam edilmesinin daha uygun olduğunu düşünüyorum, bunu belirtmek istedim, çünkü süreç aşamalarını anlamak veya öğrenmek için okurken atlanması gereken çok mesaj olacak bu sayfalarda. Nacizane bir fikir, bir tavsiye olarak görün lütfen, sevgiler.

• Kıymetli talihliler, kısır ve hiçbirimize faydası olmayacak polemikleri bir kenara bırakıp teknik ve fiziki çözüm yollarına odaklanırsak kanımca daha isabetli olur, forumdaki tecrübeli yönetici ve tüm deneyim sahibi talihlilerin sağduyulu ve yardımcı direktiflerine kulak verip en kestirme yoldan mülakat+vizelerimize (yani hayallerimize) kavuşalım derim, herkese sabırlı ve akıl-ı selim günler diliyorum , az sabır biraz da analitik davranış eminim herkesi hayallerine kavuşturacaktır.

• @Burak-Kurt-0 banlandı mı?

• @gucarslan Burada okuduklarımız hep yeni bir kapı açıyor ya da su serpiyor insanın içine. Oturum alarak mı taşısak fikri için araştırmaya başladım ama boşa da çıkabilir diyorsunuz. O da mantıklı.. ne kadar stressli 2 kere 3 kere kazanmak zorunda kalmak..

• ⭐⭐⭐⭐

@Burak-Kurt-0 mesela neden ds submiti dikkate almayı sadece 1 sene yapıp sonra vazgeçtiler eskisi gibi cn numarasına göre mülakata çağırmaya başladılar?

• ⭐⭐⭐⭐

@Burak-Kurt-0 Ankaranın sorunu dosya taşınması değil ankaranın sorunu dv vizesine önem vermeyişi. Kapasitesinin büyük çoğunluğunu diğer kategorilere ayırması

• ⭐⭐⭐⭐

@sule75 neden banlansın ki bence banlanmasını gerektiren bir durum yok her ne kadar söylediklerine katılmasamda mesajlarının içeriğinde banlanmasını gerektirecek herhangi bir hakaret vs yoktu sadece mesajlarına kullanıcılar tarafından eksi verildiği için yazdığı yazılar silik bir şekilde gözüküyordur

• Yasaklı

Bu arada şu doğru. Burada da 50 kere söyledim. Bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum ama çok negatif düsünceler pompalayan arkadaşlar var burada. Gerçekten de Ankara’da sadece Türkler değerlendirmeye alınırsa sıralamanın 15-20 bin arasına gitmesi gerekiyor. İran banlandı. Vize veremeyeceği dosyalara randevu da veremezler. Bu sene sadece Türklerin değerlendirmeye alınması gerekir.

• @Umut-P İranın banlanması bize yarayacak yani.. bekleyip göreceğiz

• Yasaklı

@Selimdiskaya52
    Sayısal olarak mümkün fakat İranlılardan boşa çıkacak dv kontenjanının eu bölgesine ayrılması şartıyla. Ben sadece bu ihtimali de göz önünde bulunduralım diye söylüyorum ama buna bel bağlamayalım. Haziran’daki bildiri çok açık. Eğer bu şekilde ilerlerse sadece Türklere randevu vermeleri gerekir. İran’daki istisnalar çok dar çünkü.

• @Umut-P adamlar dv ile ilgilenmeye başlamadıkları sürece ilerleme olacağını sanmıyorum. Yıllardır adamlara vize vermiyorsunuz diye siyasi baskı yapıp durduk. Adamlar da göçmen olmayan vizelere yüklendiler. Çok umutlu değilim şahsen

• @Umut-P Geç olsun güç olmasın herkes vizesine umarım kavuşabilir.

• @Umut-P Sanirim travel ban olmasi mulakat durumunu degistirmiyor. Bundan onceki senelerde boyle olmus. Onceki senelere hakim olanlar durumu bu sekilde ozetledi. Yani Ankaradan pek umidiniz olmasin

• @earslann 43XX'lere gelir diye umut ediyorum, geçen senelerde aynı numaralar hep 4-5-6. aylarda mülakat almış ama tabi ankaraya güven olmaz

• Yasaklı

@earslann
    Bu travel ban değil. Immigrant ve non immigrant tüm vizelerden banlandılar

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-P bir nevi travel ban çünkü vize almaları yasak değil ülkeye girişleri yasak

• @earslann son 2 yıldır bu kadar kötü durumda ankara. 2017-2021 yılları arasında da trump tarafından iran için yine bir ban vardı. aynı mıydı bilmiyorum ama 2017-2021 yılları arasındaki ankara as ve eu istatistiklerini görebileceğimiz bir yer var mı ?

• KCC’ye taşıma ve vize işlemlerinin halihazırda taşınan dosyalar için de geçerli olup olmadığını doğrudan soran oldu mu acaba? (Yorumlarda göremedim, değilse kendim sormayı düşünüyorum o nedenle yazdım)

• Yasaklı

@cleszi
    Son 2 yıl haricinde Ankara hep yüksek sayılara çıktı.

Vizesini geçen senelerde bir şekilde alanları tebrik ederim. Son 2 yılda dosya taşıma sayesinde bir şekilde alanlar oldu. Bunun öncesinde Ankara zaten yukarılara çıkıyordu. Bu demek oluyor ki dosya taşımanın kalkmasıyla yine yavaş ilerlerse ilk defa yüksek numaraların alamama durumu olur. Bu sene bir şekilde daha farklı ilerlemesi gerekiyor bakalım.

• @Umut-P Yüksek numaralardan kastınız nedir 6 bin ve üzeri mi ?

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 180
  • 153
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |