Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EzgiLera teşekkür ederim

• @Serapp evet Serap hanım hepsini birebir yaptık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ☺

• @onuru bizde sonradan öğrendik öyleymiş çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera çok teşekkür ederim cevabınız için. Önerebileceğiniz konsolosluklar var mı acaba

Kendi durumunuza göre siz karar vermelisiniz. Örneğin Schengen’iniz var mı, maddiyatınız yeterli mi, gittiğiniz ülkede gereken süre kadar kalabilecek misiniz… Ayrıca konsolosluğun geçmiş senelerdeki performansına da dikkat etmelisiniz. Geçmiş senelerin verilerini inceleyebilirsiniz.

• Merhaba ilk başvurumuz da çekilişi kazandık fakat case number26 k banghonk a taşımaya değer mi? Bu numaralara mülakat alabilir miyiz?

• Yorumları okuyorum, genelde hep taşıyanlar ve taşıyacak olanlar ile ilgili paylaşımlar yapılıyor.

Ankara/Türkiye de vize görüşmesine katılacakların olduğu bölüm var mı? Ben mi kaçırdım

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

curent olduktan sonra dosyamı taşıyabilir miyim

• @ATS16 bilgilendirmeniz için teşekkürler

• Merhaba. Amerika’da çalışacağım yerden referans mektubu temin edeceğim. Benim ve eşim için. Bu durumda konsolosluk hesapta yine para görmek ister mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Amerika’da çalışacağım yerden referans mektubu temin edeceğim. Benim ve eşim için. Bu durumda konsolosluk hesapta yine para görmek ister mi?

Vize mülakatlarında, ABD’ye ilk gittiğinizde 5-6 ay boyunca iş bulamamanız durumunda geçiminizi nasıl sağlayacağınızı göstermeniz beklenir. Bu, ABD’de devlete yük olmamanız için istenmektedir. Çalışacağınız yerden alacağınız bir referans mektubu bu gerekliliği karşılamaz. Eğer banka hesabınızda yeterli miktarda para gösteremezseniz, Amerika’da yaşayan bir kişiden sponsor mektubu temin edebilirsiniz. Alternatif olarak, mülakat tarihine yakın bir zamanda bir yakınınızdan borç alıp hesabınıza yatırabilir, hesap dökümünü aldıktan sonra iade edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe

Sadece referans mektubu sürecinizi zorlaştırabilir, iş teklif mektubu temin ederken dikkat edilmesi gereken hususları aşağıdaki iletide bulabilirsiniz en az sorun yaşamak adına.

https://yesilkartforum.com/forum/post/117088

İlk ve esas olan konsolosun dikkat ettiği hesabınızdaki maddi birikimin tutarı ilk göç etmeye müteakip sisteme yük olmayacağınıza ikna olabilmesi için. Bu parayı hesapta göstermek bir akraba veya arkadaştan borc alarak, mülakat tarihine yakın bir tarihte hesabınıza yatırıp hesap hareketi çıktısını alıp borcu iade ederek yönetebileceğiniz bir günlük işlem ile çözebilirsiniz. Bol şans!

• Merhaba, asıl talihli eşim fakat ds260 gönderirken henüz evli değildik. Sadece eşim adına form doldurduk. Şuan hala beni eklemedik add aplicant olarak. Mülakat tarihi aldığımızda mı eklemeliyiz yoksa şuan mı eklememiz gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 şimdi add applicant olarak kendinizi ekleyin. Mülakat tarihi alınca da konsolosluğa email atıp formu açtırıp, formu güncellemelisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozlemguzel77, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

MERHABA CURENT OLDUKTAN SONRA DOSYAYI MÜLAKAT İÇİN TAŞIYABİLİYORUZ DEĞİL Mİ

Mesajlarınızı büyük harfle yazmamanız rica olunur.

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızda örnekteki şablonu kopyala-yapıştır yapmışsınız fakat CN bilginiz 2026 ile başlamalı, son iki rakam XX olmalı ve ds260 form gönderme tarihi olmalı.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• başvuru sayfası dediginiz yer ds260 doldurdugumuz yermi oluyor benimde 57xx bankok taşıdım

• @aysegul mülakat tarihi alınca add applicant yapsak sorun olur mu

• ⭐⭐⭐⭐

@benguhankm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba ilk başvurumuz da çekilişi kazandık fakat case number26 k banghonk a taşımaya değer mi? Bu numaralara mülakat alabilir miyiz?

Henüz kaç kişinin kazandığı bile açıklanmamışken 26binin current olup olamayacağını tahmin edemeyiz. Ancak, Ankara’dan mülakat alamayacağınız kesin gibi bir mucize olmazsa. O yüzden siz dosyanızı uygun gördüğünüz bir yere taşıyın ve sonra current olup olmayacağını takip edin.

• ⭐⭐⭐⭐

@teoman-erbey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yorumları okuyorum, genelde hep taşıyanlar ve taşıyacak olanlar ile ilgili paylaşımlar yapılıyor.

Ankara/Türkiye de vize görüşmesine katılacakların olduğu bölüm var mı? Ben mi kaçırdım

O da bu başlık altında. Maalesef çok küçük bir azınlık Ankara’dan mülakat alabileceği için genelde taşıma konusu konuşuluyor. Siz o şanslı azınlıktasınız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ozlemguzel77, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

curent olduktan sonra dosyamı taşıyabilir miyim

İmzanızı yazmışsınız ama imzanızda herhangi bir bilgi yazmamışsınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul mülakat tarihi alınca add applicant yapsak sorun olur mu

2 kişilik mülakat planlansın istiyorsanız şimdiden ekleyin. Bunun için hiçbir yere mail atmanıza da gerek yok. Neden eklemek istemiyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |