Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hasaanemree

DV2027 başvuru döneminde tekrar başvurabilirsiniz, mevcut devam eden DV2026 süreciniz etkilenmez.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ömer-Akın

İmzanızı kontrol etmeniz ricadır, hatalı bilgiler mevcut.

İki yıllık pasaport ile sürece devam etmeniz sorun olmaz, mülakata giderken yeni pasaportunuzu da götürmeniz ve mülakatınızın başarılı geçmesi halinde göçmen vizenin yeni pasaporta uygulanması talep edebilirsiniz konsoloslukta evrak teslim esnasında evraklarınızı teslim alacak görevliden.

Mülakat öncesi yeni pasaport bilgilerinizin sistemde olmaması sorun yaratmaz, sağlık muayenesi randevusu alırken yeni pasaportunuzdaki seri numarası ve diğer bilgiler doğrultusunda işlemlerinizi tamamlayın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget

Mülakata Ankara’da katılacaksanız konsolos ile Türkçe mülakat yapma seçeneğiniz var. DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında çok kıymetli bilgiler var, Ankara’da mülakata giren talihlilerin deneyimleri size yol gösterecektir. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1

Daha önce ikamet edilen ülke veya ülkelerde 12 aydan fazla ikamet edilmesi halinde police certificate almanız gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ömer-Akın Öncelikle tebrikler, exceldeki 8xx cn'lı talihlinin gerçekten mülakat randevusu alıp almadığını öğrenmeye çalışıyorduk ankara performansını net olarak görebilmek için.
    Excelde kendi satırınızdaki bilgileri de bir ara günceller misiniz, imzanızdaki cn bilgisini de aynı şekilde. Şimdiden bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget mülakat ve ingilizce ile ilgili kısmı arkadaşımız paylaşmış. Size mülakat tarihi verilmesini beklemekten başka yapacak birşeyiniz yok şuan. 2025 mülakat deneyimlerini bol bol okumaktan başka tabi 🙂

• @Kamile-1
    Sayin @ATS16’in paylastigi bu bilgiye ek olarak,
    Bazi ulkelerin konsolosluklari ozellikle Amerika’nin ambargo uyguladigi ya da iliskilerinin iyi olmadigi ulkelerde 6 aydan fazla yasamis talihlilerden de polis raporu(adli sicil kaydi) talep etmektedir.
    Siz mulakatiniza hangi ulkede katilacaksaniz o ulkenin talep ettigi evraklari kontrol etmelisiniz. Bu bilgiye ise ilgili ulkenin konsoloslugunun resmi sitesinde DV vize basim surecinin yer aldigi sayfadan ulasabilirsiniz.

• @Serapp tesekkürler

• merhabalar ya ilk 2026 mulakat mailleri gelmiş benim case number 8xxlerde sizce hangi aya mulakat alabilirim

• Merhaba arkadaşlar.Benim haziran da bebeğim oldu.Simdi ben ds-mi mayisda submit etmisdim.Ancak ds-260 i yeniden actirmak istemiyorum,gelecekde olumsuz etki ve ya gecikmelere sebebiyet olur diye.Ben şimdi tam olarak ne yapmaliyim?Add applicant ilave etsem yeterli olurmu?Ve bunun icin yeni dogan bebegime pasaport sartmi? Bu konu da bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz.

• MERHABA CURENT OLDUKTAN SONRA DOSYAYI MÜLAKAT İÇİN TAŞIYABİLİYORUZ DEĞİL Mİ

• Merhaba Arkadaşlar, Dosyamı Viyana'ya taşımak için KCC'ye mail ilettim ve benden orada olacağım fiziki bir adres iletmemi söylediler. Ancak yukarda okuduğum bazı arkadaşların postlarında dosyalarının taşındığı ve hatta mülakat tarihi aldığını görüyorum. Bir hata mı yapıyorum?

• Merhaba. Biz ds formunu mayista tamalayib submit etdik.Haziranda bebegimiz oldu ve onu add aplicant olarak eklemek istiyorum.Bunun icin pasaporta gerek varmi? Ve biz kendi formumuzu actirmak konusunda tedirginiz ki,sonra current oldukda gecikme ola bilir submit tarihinde.Lutfen bu konuda bilgisi olan varmi? Ne yapmaliyiz?

• Merhabalar herkese Dr. Molnar’ın kliniğine randevu için mail attım hala dönüş yapmadılar. Ne kadar sürüyor ortalama dönüş yapmaları, yanlış bir yere mail atmış olmaktan çekiniyorum. [email protected] mail attığım adres bu

• Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim bu sebepten ötürü kişisel bir gelirim yok. Mülakat zamanı maddi kısım için babamı sponsor olarak gösterebiliyor muyum yoksa kendi hesabımda mı olması daha sağlıklı olur.

• @onurfenci Mail adresinde bir sorun görünmüyor. Aşağıdaki sitede tüm detaylar paylaşılmış Buradaki mail ve sizin yazdığınız mail aynı görünüyor. Daha önce randevu alan biri mutlaka cevap yazacaktır.

• @onurfenci merhaba, bizde bu sabah mail attık Viyana sağlık kontrol randevusu için.
    Henüz dönüş olmadı

• @Buse-Demir-0 hayırlı olsun öncelikle,imzanızı düzenler misiniz herkesin daha iyi bilgi alışverişi yapması için oldukça faydalı

• ⭐⭐

@ozlemguzel77 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@Eray-1 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |