Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• Yasaklı

@Reverie
    Aynı durum bende de oldu hatta kapat dedim eskisi görünür diye ama yok çok saçma uyarı vermeden felan iptal mi pldu şimdi bemin mülakar üstelik 19/08/2025

• Herkese Merhaba, İstanbul vize görüşmesini hiç bir şekilde 2025 yıllı için görüşme tarihi bulamıyorum. Haziran başından beri düzenli olarak kontrol ediyorum. Acaba görüşme yerini İstanbul'dan Ankara'ya değiştirmek mantıklı olur mu? ve bu mümkün olur mu? konu hakkında bilgisi olan var mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Aydana ankara istanbuldan daha kötü durumda galiba ben istanbulda 2026nın başına çekebildim mesela bazı ankarayı bekleyen arkadaşlar hiç boş tarih açılmadığını söylüyordu

• Annem Babam ın yakında randevusu var. Annemi yeni sisteme kaydettim ama sadece bir kişi kayıtlı gibi görünüyor. Babam ile ilgili hiç bir şey göremiyorum. Onu aynı gruba nasıl kaydedebilirim?

• Arkadaşlar bu vize sistemi değişmeden evvel babam için mülakat tarihi alındı ödeme yapıldı vs.

Şimdi sistemin değiştiğinden haberim yoktu nereden babamın randevu bilgilerini sorgulayacağım.Yardımcı olur musunuz lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@imdelibas o zaman sorun olmaz. bunu içeri girdikten sonra mülakatı yapacak görevliye belirtmeniz yeterli..

• @Nisa-Nur-Özveri Merhaba, konsolosluk ile iletisime gectigimde annemin bu sene yani 2025 babamin ise 2026 randevusu oldugunu soylememe ragmen bana su sekilde bir oneride bulundular. Randevularinizi iptal edin hesaplari birlestirelim daha sonra tekrar randevu alin dediler. Bende bunu kabul etmedim. Suanda babamin randevusunu 2025 yili icerisine cekmeyi planliyorum.

• Yasaklı

@gucarslan tamam kayıt yaptık sonra ? Göçmen vize için konuşuyorum sonra ne yapılacak. Hiçbir şey yapılamıyor.
    Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ? Yani bu siteden yeni sistemden ne yapacağız ?
    Onu adım adım anlatın genel konuşmayın..!!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Procedure

tamam kayıt yaptık sonra ? Göçmen vize için konuşuyorum sonra ne yapılacak. Hiçbir şey yapılamıyor. Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ? Yani bu siteden yeni sistemden ne yapacağız Onu adım adım anlatın genel konuşmayın..!!

iletinize cevaben;

öncelikle

Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ?

çekirdeklerini çıkartıp reçel yapabilir ya da katlayıp sallanan bir masanın altına koyabilirsiniz. malum denge ve dengeli olmak önemli bir meziyet..

gelelim hakkınızdaki fikirlerime;

muhtemelen bu tarz konuşmalar abd'ye yerleşince green cardla birlikte paket halinde veriliyor 🙂
    bazıları bunu çöpe atıp adamlığını korurken, bazıları arada okyanusların olmasının verdiği rahatlıkla sallıyor işkembe-i kubradan. nasıl olsa beni bulamaz, nasıl olsa ben buradan sallarken arkamda kapı gibi trump ve onun salak sacma politikaları var diye hulyalara dalıyor.

yoksa klavyenin başından kalkıp herhangi bir insanın yüzüne bunları söylemeyi bırakın; aklından bile geçirme cesareti olmayan şahıslar, cengaver kesiliyor yorum yaparken. canlarım benim 🙂

normalde sizin gibilere cevap vermek yerine direkt forumdan atıyoruz ama; bu sefer ağzınızın payını huniyle vereyim dedim ki, dışarı taşmasın.

burada bu başlığı açmamış olsam, mülakat günü konsolosluk kapısından geri çevrilecek siz, gelmişsiniz bana emr-i vaki kelamlar kuruyorsunuz.

neden?
    çünkü bireysel olarak iki cümleyi okuyup anlamlandirmak, yazılanları idrak edip kafada oturtmak ve bunu becerecek akli kapasiteye sahip olmak herkesin harcı değil.

şimdi bu cevabimi okuyun diye biraz bekleyip öyle atacağım sizi forumdan.

cevap verme hakkınızı; cosco'dan alacağınız çizgili defterlere yazar, sinirlendikçe açıp okursunuz. okul sezonu da açılıyor, indirim de vardır hem 😉

mülakatta bol şans, tabi gidebilirseniz.

ekleme: ya bu arada baktım houston'da ikamet ediyormussunuz.
    aklıma şu replik geldi;

houston, you have a problem

😁

• ⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Procedure

tamam kayıt yaptık sonra ? Göçmen vize için konuşuyorum sonra ne yapılacak. Hiçbir şey yapılamıyor. Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ? Yani bu siteden yeni sistemden ne yapacağız Onu adım adım anlatın genel konuşmayın..!!

iletinize cevaben;

öncelikle

Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ?

çekirdeklerini çıkartıp reçel yapabilir ya da katlayıp sallanan bir masanın altına koyabilirsiniz. malum denge ve dengeli olmak önemli bir meziyet..

gelelim hakkınızdaki fikirlerime;

muhtemelen bu tarz konuşmalar abd'ye yerleşince green cardla birlikte paket halinde veriliyor 🙂
    bazıları bunu çöpe atıp adamlığını korurken, bazıları arada okyanusların olmasının verdiği rahatlıkla sallıyor işkembe-i kubradan. nasıl olsa beni bulamaz, nasıl olsa ben buradan sallarken arkamda kapı gibi trump ve onun salak sacma politikaları var diye hulyalara dalıyor.

yoksa klavyenin başından kalkıp herhangi bir insanın yüzüne bunları söylemeyi bırakın; aklından bile geçirme cesareti olmayan şahıslar, cengaver kesiliyor yorum yaparken. canlarım benim 🙂

normalde sizin gibilere cevap vermek yerine direkt forumdan atıyoruz ama; bu sefer ağzınızın payını huniyle vereyim dedim ki, dışarı taşmasın.

burada bu başlığı açmamış olsam, mülakat günü konsolosluk kapısından geri çevrilecek siz, gelmişsiniz bana emr-i vaki kelamlar kuruyorsunuz.

neden?
    çünkü bireysel olarak iki cümleyi okuyup anlamlandirmak, yazılanları idrak edip kafada oturtmak ve bunu becerecek akli kapasiteye sahip olmak herkesin harcı değil.

şimdi bu cevabimi okuyun diye biraz bekleyip öyle atacağım sizi forumdan.

cevap verme hakkınızı; cosco'dan alacağınız çizgili defterlere yazar, sinirlendikçe açıp okursunuz. okul sezonu da açılıyor, indirim de vardır hem 😉

mülakatta bol şans, tabi gidebilirseniz.

ekleme: ya bu arada baktım houston'da ikamet ediyormussunuz.
    aklıma şu replik geldi;

houston, you have a problem

😁

Bu vatandas costco’dan alacagi deftere not alamaz. Costco’ya uyelik gerekiyor ve beceremez. Dolayisiyla defter de alamaz. 😁

• @Muhtaradana garanti bankasina odemeyi nasil yaptiniz 2 ayri subeden denedim ama sistem hatasi veriyor AA00 ile baslayan id number ile islem yapmaya calistigimda.Suan Amerikadayim buradan konsolosluga gitsem yardimci olacaklarini da sanmiyorum, odemeyi nasil yaptiniz yardimci olabilir misiniz lutfen ?

• @okilic ödemeyi kredi kartına çevirin , Garanti bankasındaki personel yetersiz bilgiye sahip. Ödeme talimatlarında açıkça işlemşn nasıl yapılacağı yazdığı halde işlem yapmayı beceremiyorlar. Biz iki kere farklı hesaplar için ödeme yaptık kü.ük sorunlar yaşadık ama ödemeyş başardık. Artık sadece kredi kartı ile öeme yapıyoruz. sisteme girin ödemeyi cash ten kredi kartına çevirin

• Herkese selam. Kardesim premium delivery secenegi ile VFS sitesine yonlendiriliyor. Adres kisminda ili secebilmesine ragmen; area kisminda ilce kismini secemiyor. Cunku secmek istedigi ilce gozukmuyor. Bu konuda ne yapabiliriz? Daha onceden boyle durumu yasayip cozum bulan birileri var mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dreamer32 eğer ilçe görünmüyorsa sorun daha farklı. muhtemelen ilgili kısımları gubcellemediler.

tavsiyem sorun oluşmaması için ilgili detaylı servisi kullanmayın.

• @gucarslan Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin ☺

• @dreamer32 problem değil adresini doğru girdikten sonra sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Listede İstanbul'un bir çok ilçesi bile yok .

• @dreamer32 Selam, aynı problemi ben de yaşıyorum. Hatta bu problemi mülakat öncesi fark edip premium delivery değil de premium pick up seçeneğini seçerek İstanbulda bir UPS şubesini seçmiştim.

Dün de pasaportunuzu teslim alabilirsiniz diye bir mail aldım ama eminim ki pasaportum şu an seçtiğim UPS şubesinde değil, Ankara'da.

Ne yapacağımı bilmiyorum

• Bahsettiğiniz problemi bende yaşıyorum. Vize görüşmesini yaptıktan sonra Ankaradan ayrıldım ertesi gün vize dökümanlarınız hazır 9:30 ile 13:30 arasında belirtilen adresten alabilirsiniz diye mail geldi. Ama ben zaten premium teslim alma seçmiş ve adres bilgilerimi doldurmuştum. Acaba bir arkadaşım gitse pasaportumu Ankara vfs den alabilir mi?

• @levent07 herhangi bir guncelleme olursa bizi de haberdar edebilir misiniz? 🙏

• @Muhtaradana ds-16 formunu haziran ayinda doldurdum ve akabinde 149 usd odeme aldilar ds160 formu sonunda ben bunu vize ucreti sanmistim ama halen nereye odeme aldilar anlamis degilim, siz boyle bir sorunla karsilastiniz mi? Belki de ajansa odeme yaptim keske onlar yardimci olup benim yerime randevu alsa ama sorularima da dogru duzgun donus alamiyorum ustraveldoc sayfasindan!
    Sorum; ds-160 formununun tarihi geciyor mu , 1 aydan fazla gectiginde (odemeyi sayet gerceklestirirsem )sorun yasar miyim ve asagidaki ekran goruntusunde degisiklik olur da randevu butonu eklenir mi acaba?Yardimlariniz cok tesekkur ederim.

ABD VIZE BASVURU
    Başvuruya Başla
    Grup Talebi Oluştur
    Geri Bildirim/Talepler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |