DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onurfenci Şimdilik 5700. Diğerlerine bir şey gitmemiş henüz.
-
Bana da 2NL geldi sistemde mülakat görünüyor 08:30 ta
-
2NL her zaman gelmeyebilir. Mail gelse de gelmese de kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan bakabilirsiniz. En altta mülakat bilgileriniz yazar. Zaten gelen mailde de kazandığınız sayfaya girip kontrol edin yazıyor, mülakat tarihinizi 2NL içerisinde paylaşmıyorlar.
-
Şimdi mail geldi 2 Ekim Viyana diye dönmüşler 🥹🥹🥹
-
@sesicesei hayırlı uğurlu olsun çok sevindim umarım devamı gelecektir
-
@sesicesei ne zaman mail atmıştınız:)
-
@sesicesei hayırlı olsun. Viyana’dan ilk haber.
-
@melisbasdurmus Cumartesi sabah atmıştım yeni döndüler
-
@sesicesei hadi hayırlı olsun 😄
-
2NL mail alan arkadaşlar ve mülakat planlandığını öğrenen arkadaşlar lütfen mülakat tarihlerinizi excel dosyasına işleyiniz.
-
@joseph-universe kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan bakabilirsiniz, genelde oradan da teyit ediyor talihliler. Bazen ds260ların olduğu sayfada at kcc yerine konsolosluk adı yazıyorsa da mülakat planlanmış demek. Ancak bu sistemler her zaman hızlıca güncellenmiyor.
-
@aysegul Teşekkür ediyorum.
-
KCC mailimize cevap geldi, tarihimiz belli oldu. Gelişmeleri bilahare iletirim.
Şu anlık 02 Ekim mülakat tarihi olarak gözüküyor.
-
@gnollzy hayırlı olsun.
-
@gnollzy hayirli olsun. Siz maili ne zaman göndermistiniz?
-
@mhmtkz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gnollzy hayirli olsun. Siz maili ne zaman göndermistiniz?
Cumartesi öğlen göndermiştik. Direkt olarak mülakat tarihimizi öğrenebilir miyiz diye yazmıştık.
-
@cncncnr dostum bu hangi form?
-
@gnollzy anladim, daha haftasonu atilan maillere donebiliyorlar. Bugün atanlar mail beklemesin bence zor gorunuyor:)
-
Mülakat tarihini öğrenenlerin imzalarını ve exceli güncellemeleri çok iyi olacaktır. Bundan sonra soracağınız sorularda imzanıza bakarak cevap verileceği için bu çok önemli.
Herkese hayırlı olsun. -
Bu bilgiler Hong Kong’ta mülakata girecekler içindir
Mülakat aldığınızda yapmanız gerekenler:
İlk iş sağlık muayenesi için randevu alın. İki tane sağlık kuruluşu var. İkisinden de alabilirsiniz:
Randevu almak için e-posta veya WhatsApp dan yazarken CN bilginizi ve mülakat bilgilerinizin olduğu yazıyı ekleyin. Kaç kişi iseniz onu da belirtin. Onlar o tarihe göre uygun randevu veriyorlar. (genelde 10 gün öncesi)
İletişim bilgileri:
Dr. Nicolson & Associates
14/F. Wing On House, 71 Des Voeux Road Central, Central, Hong Kong
Tel: +852 2507 1075 +852 6011 8607
E-posta: [email protected] (resmi sitede adres yanlış olup doğrusu budur)Drs. Anderson & Partners (Quality HealthCare Medical Centre)
805-806 Wai Fung Plaza 664 Nathan Road, Mongkok Kowloon, Hong Kong
Tel: +852 8200 8825 +852 9138 5571
E-posta: [email protected]Nicolson, Hong Kong’un merkezinde, Dr. Anderson ise Kowloon Yarımadası'nda, yani adanın karşı kıyısında. Ancak şehirde ulaşım son derece gelişmiş olduğu için bu mesafe bir dezavantaj oluşturmamakta.
Sağlık randevunuzu oluşturduktan sonra sıra evrakları toplamaya geliyor.
Hong Kong için daha önce paylaştığım sağlık muayenesi ve mülakat için gerekli evraklar şunlardır:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum