Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Haydi bakalım. Ben vize sürecinde ilk problemimi yaşadım. USVisa Scheduling'de "Single / Payment Options" hanesi altında "The Case Number entered is invalid. Please confirm your Case Number and re-enter it." yazıyor. Sordum Romanya destek masasına şimdi mail üstünden.

• ⭐⭐⭐⭐

@rainwhenidie cn ı ortadaki sıfırlar olmadan ve sıfırlı haliyle yani 2 şekilde de denediniz mi?

• @aysegul Evet, hatta elle de yazdım, DS260 Confirmation'dan kopyala yapıştır olarak da yazdım. Bence acele ediyorum ben çok. Sistemleri güncellememiş olabilirler. Eylül ve Ekim ayını sorunsuz atlatabilirim inşallah, çünkü Green Card mevzusu olmasa da çok çılgın bir ay olacak.

• Merhaba. Hangi siteden kontrol etmemiz gerek. Viyana’dan ses çıkmadı henüz.

• @emreyes 2nl maili alan en yük cn kaç acaba hk taşımış olanlardan

• @onurfenci Şimdilik 5700. Diğerlerine bir şey gitmemiş henüz.

• Bana da 2NL geldi sistemde mülakat görünüyor 08:30 ta

• ⭐⭐⭐⭐

2NL her zaman gelmeyebilir. Mail gelse de gelmese de kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan bakabilirsiniz. En altta mülakat bilgileriniz yazar. Zaten gelen mailde de kazandığınız sayfaya girip kontrol edin yazıyor, mülakat tarihinizi 2NL içerisinde paylaşmıyorlar.

• Şimdi mail geldi 2 Ekim Viyana diye dönmüşler 🥹🥹🥹

• @sesicesei hayırlı uğurlu olsun çok sevindim umarım devamı gelecektir

• @sesicesei ne zaman mail atmıştınız:)

• @sesicesei hayırlı olsun. Viyana’dan ilk haber.

• @melisbasdurmus Cumartesi sabah atmıştım yeni döndüler

• @sesicesei hadi hayırlı olsun 😄

• 2NL mail alan arkadaşlar ve mülakat planlandığını öğrenen arkadaşlar lütfen mülakat tarihlerinizi excel dosyasına işleyiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan bakabilirsiniz, genelde oradan da teyit ediyor talihliler. Bazen ds260ların olduğu sayfada at kcc yerine konsolosluk adı yazıyorsa da mülakat planlanmış demek. Ancak bu sistemler her zaman hızlıca güncellenmiyor.

• @aysegul Teşekkür ediyorum.

• KCC mailimize cevap geldi, tarihimiz belli oldu. Gelişmeleri bilahare iletirim.

Şu anlık 02 Ekim mülakat tarihi olarak gözüküyor.

• @gnollzy hayırlı olsun.

• @gnollzy hayirli olsun. Siz maili ne zaman göndermistiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |