Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@rainwhenidie süper, tarihinizi de öğrendiyseniz sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasını dileyelim o zaman biz de. Tekrar tebrikler. Ama pazar günü email gelebileceğini bilmiyordum, şaşırdım ve öğrenmiş oldum.

• Bülteni amerika saatine göre bekliyorduk....maili de ayni saat dilimine göre mi yoksa bagli bulundugumuz konsolosluk saat dilimine göre mi beklemeliyiz? Böyle böyle akıl saglıgımızı yitirmeyelim de bu süreçte:)

• Ben de az önce kcc’ye mail attım mülakat tarihimi sormak için umarım bugün mesai saatlerinde dönüş yaparlar da gelişme kaydetmiş oluruz

• @aysegul Açıkçası ben de şaşırdım pazar mail gelmesine. Zaten mail geldiği gibi sizlere de yazdım. Artık kısmet mülakat tecrübelerinde Bükreş için güncel bilgiler vermek. Hiç Bükreş'e gitmemiştim (sadece içinden geçtim yol sebebiyle) 5.5 yıldır Romanya'da yaşamama rağmen. Bu vesile ile oraları da keşfederim.

• @rainwhenidie dosya taşımanının önemi bir kez daha gözler önünde 🙂 ankara 500e kadar olanlara 15ekime randevu vermiş. Siz 3k+ cn ile 8 ekimde randevu aldınız. İlk 2026 vize sahibi siz olacaksınız gibime geliyor 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan kesinlikle bu duruma güzel bir örnek bu, viyana hnk bnk dan mülakat tarihi haberleri gelecek daha, onlardan birinden çarpıcı bir örnek de ben vereyim, geçen yıl 58xx cn ile bir talihlimiz 2 ekimde vizesini HNK dan aldı, muhtemelen ilk vize alandı 🙂 Aynı 58xx civarı eu dosyaları ankradan ağustos ayında yeni aldılar vizelerini. İnşallah bu sene daha hızlı ilerlesin, tek dileğimiz bu.

• Bu ay bizlere daha randevu gelmez değil mi? 🥲

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya cuma günü 600ün altına geldi, aynı geçen seneki gibi, geçen sene de ekim ayı son numara 578di. Bu hafta ilave mülakat emailleri gelir mi bilemiyorum, ama sanki gelmez gibi. Bekleyip göreceğiz.

• @aysegul @betülkya tabii bu sadece forum da olan ve bildiklerimiz....muhtemelen daha bir sürü forum da olmayan kazananlara da randevular verilmistir....ben de muhtemelen Ekim icin ankaradan daha mail gelecegini sanmiyorum ,gelseydi Cuma gelirdi....

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ankara'da mülakata girmeyi planlayan arkadaşlarımızın dikkatine!

DV2020'den beri süregelen ve son üç mali yıldır devam eden ankara performansı gösteriyor ki;
    CN5000 üzeri arkadaşların ankara'dan mülakat beklememesini, imkanları dahilinde dosyalarını uygun olan konsolosluklara taşımasını şiddetle tavsiye ederim.

DV2025 verileri gösteriyor ki;
    CN5000 üzeri mülakat alsanız dahi bu tarih en erken ağustos gibi olacak ve o tarihe kadar verilecek vize kalmayabilir.

2b190d63-71cf-4e8f-b72c-e8b45a7df33b-image.png

her sene, defaatle söylediğim gibi;
    ankara'ya güvenmeyin!

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 aynen tabiki bizim buradan takip edebildiğimiz rakamlar bunlar, ceac verileri bizim için henüz yayınlanmıyor çünkü, o zaman net olarak bilebilirdik. Ancak geçen sene de bu şekilde forumdaki geri bildirimlerden projekte edilmiş ekim ayı ve işe yaramış, o yüzden burası şuanda da iyi bir gösterge olabilir. 600 üzeri kccye email atan arkadaşlarımız da vardır, belki ben de atarım 🙂 gelen cevaplara göre de fikir yürütebiliriz. Birkaç güne daha iyi netleşir muhtemelen.
    Katılıyorum, cuma gelseydi gelirdi bence de.

• @nsercan Dürüstçe söylemek gerekirse bu kadar erken olmasını beklemiyordum. Nisan 2026 gibi mülakat alsam daha çok işime gelirdi (Romanya'dan beklediğim bürokratik işlemler var). Hepimize bol şans.

• @gucarslan ustam benim merak ettiğim konu da yazdığınız mesajda geçen durum. Ben mülakat alsam dahi dosya taşıyarak da olsa muhtemelen ağustos başı veya en iyi ihtimalle temmuz sonu gibi bir şey olacak. Bu durumda vize kalmama ihtimali yüksek midir? 191xx civarında dosya numaram

• @aysegul Ever Onur bey geçen senenin HK üzerinden ilk vize alan talihlisi ve şuan ABD'ye yerleşti. Dosya taşıma işlemi 15 ay sizi öne çekiyor desem yanlan olmaz.

• @rainwhenidie Ne kadar erken o kadar iyi bir yandan. Çünkü şuan Trump dönemindeyiz ve heran her şey değişebiliyor. Benim görüşüm ne kadar erken alınabilirse o kadar iyi. 2025 mali yılı hiç beklenmedik bir şekilde 23.000'de kapandı. Her sene dinamikler çok değişiyor bu sene ne olacağı belli değil. Düşük CN olup dosya taşımaya mali güç olması büyük şans diye bakıyorum. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Case No 17600 lerde , Ankara üzerinden kaydı tamamladım. Sizce gelme şansı varmı

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Dediklerinizi tamamladım. Dosya taşıma yaparsam mülakat tarihi alma şansım varmı. Nereyi önerirsiniz.

Tabi ki dosya taşırsanız şansınız var. Önce bu başlığın 4.iletisini okuyun, hem bilgilenin hem de orada taşıma mail örneği var, yararlanabilirsiniz. Taşıyacağınız yer için de bu başlığı ve geçmiş mülakat deneyimlerini okuyun ve ona göre karar verin. Hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Scythep bültenin ilrleme hızı bunu belirler.
    cn'niz normal aralıkta.. eu için yüksek değil ama ilerleyen dönem ne gösterir bilinmez elbette.
    tek bildiğimiz, bu cn'ye ankara'da mülakat beklenmez..

• @nsercan Ben de aynı sebepten dosyamı taşıdım. Keşke demektense iyi ki demeyi tercih ederim. Umarım en kısa zamanda mülakat mailleri gelmeye başlar. Ben de önümüzdeki hafta bir mail yazmayı düşünüyorum…

• Hong Kong, Bangkok veya Viyana'dan mülakat alan olursa lütfen buraya bilgi versin.

KCC'ye e-posta göndererek sorma metodunu uygulayabilirsiniz. En kötü ihtimalle cevap alamazsınız, bir zararı yok.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 153
  • 728
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |