Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@mechtws, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba benim cn im afrika için aktif ama ben dosyamı ankaranın durumuna göre taşımayı düşünüyordum. Kcc üzerinden taşımak için avrupa cut off durumunu mu takip etmeliyim genel olarak benim cn imin herhangi kıtada cut off olması kcc üzerinden taşımayı etkiler mi?

Sizin Afrika ile işiniz yok, EU kategorisini takip etmeniz gerek. Ankara 14 binlere gelmez. Her ay bülten yayınlanır. Bültende EU yani Avrupa kategorisinde dosya numaranız aktif olduğu anda KCC ile dosya taşıyamazsınız. Bu nedenle şimdiden taşıyın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-A Yanma ihtimali tabiki var. Kimse size vize almanızı garanti etmiyor, zaten selected olduğunuzu gördüğünüz ilk yazıyı okursanız bunu görürsünüz, hatta 2.cümle idi sanırım. Numaranız cut off içinde olsa da, kalan aylarda konsolosluk size randevu vermek zorunda değil. Dosyanızın bulunduğu konsolosluk ne kadar dosyaya vize basmak isterse o kadar dosyaya randevu verir, yani siz cut-off içindesiniz diye (örneğin mayısta cut off oldunuz diye) eylülden önce size vize veya randevu vermek zorunda değil (örnek Ankara), o yüzden dosya taşımak diye birşey var "artık", dv talihlilerine vize vermek konusunda istekli konsolosluklara taşıyorlar insanlar dosyalarını (VNN HNK BNK gibi). Birkaç yıl önce çoğunluğun böyle telaşları yoktu. Ancak günümüz şartlarına göre süreç de farklı şekilleniyor artık.
    Sonuç olarak cut off içinde olmanız demek, mülakat randevusu "alabilirsiniz"demek, alacaksınız demek değil malesef.

• ⭐⭐⭐⭐

@vedattt, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp bilgilerimi girdim

Tabloda bu kullanıcı isminiz yok maalesef. İmzanız da görünmüyor 😞

• @mechtws
    Imzaninizda EU bolgesi kazanani oldugunuzu belirtmissiniz. Numaranizin AF olmasi icin Afrika ulkelerinden birinde dogmus olmaniz gerekiyor. Sizin dosyaniz EU ise Avrupa icin aciklanan bulteni referans almaniz gerekiyor. Kafa karisikliginizin ortadan kalkmasi icin bu basligin ilk iletilerini okumanizi oneririm.

• ⭐⭐⭐⭐

@robwin Ankarada mülakat için soruyorsanız, mucize olmazsa imkansıza yakın.

• ⭐⭐⭐⭐

@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Case No 17600 lerde , Ankara üzerinden kaydı tamamladım. Sizce gelme şansı varmı

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

• @aysegul Yanma ihtimali bizim gibi düşük case numaralarında da var mı? İlk bültende cut off oldum ve dosyam Viyana’da. Mesela Viyana’nın beni hiç çağırmaması gibi bir durum yaşanabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@sesicesei yok sizde olmaz, Viyana Bangkok Hongkong gibi konsolosluklar zaten bu konuda sıkıntı yaratmadığı için herkes dosyasını oraya taşıyor. Benim yazdıklarım başta ankara olmak üzere başka konsolosluklar için.
    Edit : geçen yıl ekim ayında 4k ve 5k li 3 eu dosyasına vize vermiş Viyana. Veya örnek olması için yazıyorum yine, ocak ayında 6k ile 11k arası 27 dosyaya vize basmış, gibi.. Yani bültenle uyumlu hareket etmiş. Viyana bu konuda en rahat yerlerden biri, şanslısınız.

• @aysegul teşekkür ederim dönüşünüz için 💛

• ⭐⭐⭐⭐

@sesicesei rica ederim, umarım hafta içi emailinizi alırsınız Viyana'dan ve ilk vize alanlardan olursunuz. Biz 10xx olduğumuz halde Ankara'nın keyfini bekleyeceğiz 😕

• @aysegul umarım hepimiz bu süreci sorunsuzca ve kolaylıkla tamamlarız 🙏🏻

• Merhaba. Mülakat için Viyana’ya taşıdık dosyamızı. Mülakat tarihi verildiği zaman mülakat gününü daha ileri bir tarihe taşımak mümkün mü. Konsolosluklar bu konuda yardımcı olur mu

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe

Mülakat tarihinizi öteleme nedeniniz sağlık veya Schengen vizenizin geçerlilik süresinin mülakat tarihine denk gelmemesi ise kabul edilme ihtimali olabilir.

Öteleme yapmak isteme nedeninizi daha açık söylerseniz forum kullanıcıları yorumlayabilir. Esas olan konsolosluğun kararı olacaktır, mülakat tarihi aldığınızda konsolosluk ile yazılı irtibata geçmeniz en doğrusu.

• Aslında tamamen eşimin sağlık sorunları. Eşim iki sene önce ameliyat oldu. Ama iyileşme süreci tamamlanmadı. Hala tedavisi sürüyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe

Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar eşinize.

Mülakat tarihi aldığınızda aşağıdaki iletide yer alan talebi (bu talep mülakatı öne çekmek içindi) kendi durumunuza uyarlayarak belirtilen adrese, kısa öz bir format ile göndererek konsolosluktan görüş/cevap alabilirsiniz. Öteleme hususu çok tavsiye edilmese de, eşinizin mülakat tarihindeki durumu mülakat için Viyana’ya seyahate engel olacaksa çok da yapacak bir şey yok. Bol şans!

https://yesilkartforum.com/forum/post/503679

• Teşekkür ediyorum. Umarım mülakata kadar tedavi bitebilir. Ve ötelemek zorunda kalmayız.

• Merhaba, iyi forumlar. Bir sorum olacaktı. Aşı kartını sağlık muaynesinden 1 yıl önce alsak problem teşkil eder mi? Geçerlilik süresi var mıdır? Bildiğim kadarıyla çoğu aşının 1 yıldan fazla teshiri bulunuyor ama bilen olursa diye danışmak istedim, şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep

Acele etmenize gerek yok, Bangkok için aşı detaylarının da bulunduğu detaylı iki farklı mülakat deneyimini aşağıda bulabilirsiniz. @hecetuna’nın vurguladığı üzere “ Aşıları sağlık muayenesinden çok erken yapmanın sonrasında takip aşı dozları uygulaması şeklinde olumsuz geri dönüşü olabilir” ifadesi sizin içinde yararlı olabilir.

https://yesilkartforum.com/forum/post/484346
    https://yesilkartforum.com/forum/post/475926

• @ATS16 Çok teşekkür ederim, hemen arşivime atıyorum bu mülakatları da :d ben de öyle düşünüyordum ama hiçbir şey yapmayıp sadece okuyorum, dedim bir de aklıma takılanları sorayım. Umarım bir şeyler yapma zamanı gelince de elimizden gelir hepsi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |