Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nsercan Thank you for your inquiry.

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

Sanırım aynı mail dogru mu :))) bekle diyolar yani

• İlk açılışı yapmaktan çok mutluyum 15 ekimde Ankara'da randevumuz oldugunu öğrendik
    Kcc'den gelen mailde
    Dvprogram.state.gov.esc adresinden kontrol etmemiz yazıyordu

• Merhaba, soruma uygun bir başlık bulamadığım için buraya yazmak istedim. Şu an 2026 talihlisiyim ama case number yüksek olduğu için yeni yılda 2027 için başvuru yapmak istiyorum. Yeniden talihli olursam iki dosya birbirini etkiler mi ? Süreç nasıl işler? Bilgisi olan varsa ve cevap yazabilirse çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya farklı bir iletişim kanalındandı, ama buradan da bir haber aldık az önce zaten ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN tebrikler numaranız 400küsur mu 40küsur mu acaba?

• Merhaba, CN'miz 1800lerde ancak henüz mail almadık. CN'si daha yüksek olanlara mail gitmiş. Bunun yaşanması normal midir? Bu biraz tedirgin etti beni.

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus Bekle demiyorlar, alakasız cevap.

• @aysegul teşekkür ederim 400küsür efenim

• @SKUKAAN çok sevindim adınıza inşallah en kısa zamanda bizede gelir. 😌

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN Hayırlı uğurlu olsun olsun.
    Excelde güncelleme yapmışsınız. İmzanızda da yapmanız rica olunur.

• @burkingham 54xx sıra numarası ankara için mümkün bir sıra aslında ben olsam ankarayı beklerdim ama tabi tercih sizin riske atmam derseniz konsoloslukla görüşmeniz lazım

• @Serapp evet imzayı güncelleyeceğim Exel'i doldurmak için girdiğimde zaten dolu olduğunu gördüm

• @SKUKAAN tebrik ederim. beklediğimiz cümleler bunlar umarım hepimiz için sıra gelir mülakat gelir. kendi adıma sizin için çok mutlu oldum. Sorunsuz atlatın inşallah hadi bakalım 🙂

• @betülkya teşekkür ederim. Hayırlısıyla sıkıntısız şekilde inşallah ))

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN süper, süreciniz kolaylıkla tamamlanır inşallah, ilk 500 barajı tamam gibi o zaman, bakalım daha üstünden bir haber gelecek mi.

• @SKUKAAN Hayırlı olsun
    Güncellemeyi ben yaptım. Heyecanlandım 😁 hakkınızı helal edin

• @bketcrsur çok teşekkürler umarım siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah bol şanslar diliyorum

• @Serapp Teşekkürler serap ablaa, peki haftaya yine atim mi sence :):))

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus Rica ederim ☺️ Haftaya kadar 2NL gelir belki, gelmezse atın tabi.

• Arkadaslar,bildigim kadari ile konsolosluk ozelinde harf siralamasi ile ilerliyorlar....Ankara(A harfi) randevulari dagitti misal...Viyana en son sıra gelicek gibi....haftaya Cuma gününe kadar bütün konsolosluklardan randevu mailleri gelir....heee kaç numaraya kadar ilk randevulari dagiticaklar onu da dagitilan talihliler sayesinde ögrenecegiz.....Misal henuz CN si 500-1000 arasi olan kimsenin ankaradan randevu aldigini duymadiysak demek ki Ekimde CN 500 e kadar olan numaralara randevu dagitildi....

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |