Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@MetMete

Dosyanızın yerini teyit etmek için istediğiniz zaman KCC’ye email atabilirsiniz, kurum cevap vermekle sorumlu.

Daha önceki örnekte iletildiği gibi yanlış bir işleme mahal vermemek için kısa, öz ve net bir email ile talebinizi iletin. Doğru cevap ile geri dönüş yapmaları dileğiyle. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Mali yıl başlamadan mülakat yerimizi doğrulamak için mail atmak sakıncalı mıdır? Bir sorun varsa düzeltmek açısından bugün atacaktım da size de bir sorayım dedim. Bir sorun varsa ve dosya numaram cut off olursa taşıması zorlaşacak diye en azından bir sonraki bülten açıklanmadan mail atma gibi bir düşüncem vardı.

Mali yıl başladığında vize alabileceksiniz. Bunun dışında süreciniz başladı zaten. Formlar submit edildi, bülten açıklandı, mülakat dağıtımları olacak. Yani mail atmanızdan yana hiçbir sakınca yok.

KCC’ye mail atarken çekinmeyin. İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar mail atabilirsiniz. Onların işi zaten attığınız maillere cevap vermek.

• @nsercan bir yanıt alabildiniz mi acaba attığınız maile

• @onurfenci maalesef bekliyorum. Önceki sayfada ben de diğer arkadaşlara sordum.

• @mustafa-berat-taşcı
    Merhaba, gondermis oldugunuz email anlasilmamis olabilir. Lütfen talebinizi bu basligin 4. iletisinde yer alan email taslagina gore yeniden yapiniz.

• @nsercan maalesef ben de son mailime cevap alamadim. Hatta 13.30da onceki mailime donduler ayni sekilde, uyku tutmadi herhalde 🙂

• @mhmtkz bence daha önceki gelen mailde olduğu gibi bilerek dönmüyorlar. Pazartesi günü mülakat gününüz bu diyecekler gibime geliyor :)) ya da gerçekten ayın 15ni bekliyorlar.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nsercan Merhaba
    Nasıl bir e-posta yazdınız bilmiyorum ama mülakat tarihinizi öğrenmek için şu şekilde yazmalısınız:

[email protected]
    Subject: CN bilginiz

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınız Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

Bende az önce mülakat yerimi öğrenmek için mail gönderdim, cevap gelince buradan bende paylaşım yaparım.

• @nsercan update! Bana mail geldi ama cevabi alamadim maalesef. Haftaya artik...

• @sesicesei, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben de mail gönderdim, yanıt geldiği an buraya ileteceğim

Herkese merhaba, az önce KCC’den bu şekilde bir dönüş aldım

IMG_2590.jpeg IMG_2589.jpeg

• Özetle; KCC, bireysel başvuruların ne zaman mülakata alınacağını öngöremez, tüm belge ve bilgilerinizi zaten sağladıysanız herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yok, mail yolu ile mülakattan haberdar olacaksınız diyor

• Tahmin ettiğim gibi oldu sonuç. Size de aynı cevabı dönmüşler. 15inden sonra yani salı veya çarşamba gibi mail atıcam tekrar

• @sesicesei atılan maili kesinlikle anlamamış 🙂

• @nsercan bana dönmediler bile:)) ama sanırım pek önemi kalmadı:d

• @melisbasdurmus dönerler bence şuan ilk bültenle herkes mail atıyordur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN Mülakat yerini değil, mülakatın planlanıp planlanmadığını sordunuz. Son zamanlarda KCC, 2NL maillerini göndermekte gecikiyor. Bu yüzden herkes KCC’ye soruyor, ancak bazen alakasız cevaplar gelebiliyor. Böyle bir durum olursa, çok sık olmamak kaydıyla 3-5 gün arayla tekrar yazıp sorabilirsiniz. Umarım soran herkes en kısa zamanda mülakat gününü öğrenir ya da 2NL mailleri gönderilir.

• @SKUKAAN sıra numaranız 400lü ve Ankarada gireceğinizi düşünüyorum bu yüzden sizin için ekstra bir şey olmazsa Ekim garanti gibi. Bizim önden öğrenmek istememiz tamamen bambaşka bir kıtaya geçmek 😞 her şey gönlünüzce olsun.

• @Serapp heyecandan öyle yazmışım aynı zamanda diş çıkaran huysuz bir bebekle ilgilenirken yazdım, aynen mülakat tarihini öğrenince yıllık izin planlaması vesaire yapacağım

• Merhaba,
    DS260 formunu 5 Mayıs'ta doldurup 10 Mayıs'ta ufak bir iş yeri güncellemesi için dosyamı tekrardan açtırıp aynı günde güncellememizi yaptım.

KCC ilk tarihi mi baz alacak yoksa güncelleme yaptığımız tarihi mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 farketmiyor. önemli olan dosyanızı submit etmeniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |