DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@MetMete Ben taşıma yaptıktan 10-15gün sonra aşağıdaki mail atıp onay almıştım. Siz bunu sadece yer bilgisi olarak revize edebilirsiniz ya da aynısını gönderebilirsiniz. KCC taşındı cevap maili döndüğünde %95 sorun çıkmıyor ama teyit etmek her zaman iyidir :)
KCC'den gelen cevap
Thank you for your inquiry.Your interview location is Hong Kong and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
Mail başlığı:
2026EUxxxx // Interview LocationAtılan mail içeriği:
Name-surname: xxxx
Case Number: 2026EU0000xxxxx
Date Of Birth: AA/GG/YYY
Mail address: [email protected]Dear KCC Officer,
Could you please inform me about the location of my interview post and whether an interview has been scheduled in my name?
Best regards,
-
@sesicesei @mhmtkz Cevap alabildiniz mi? Benim mailime halen dönmediler.
-
@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nsercan Bu şekilde Otel adının yanı sıra adresinide ekledim gönderdim, özelliklede belirtim kalacağım adres diye bakalım. Teşekkür ederim.
Otel adını yazmadan derken otel adını “yazmayın” diyorlar. Sadece açık adres. Sanki bir evde kalıyormuşsunuz gibi.
-
Dosyanızın yerini teyit etmek için istediğiniz zaman KCC’ye email atabilirsiniz, kurum cevap vermekle sorumlu.
Daha önceki örnekte iletildiği gibi yanlış bir işleme mahal vermemek için kısa, öz ve net bir email ile talebinizi iletin. Doğru cevap ile geri dönüş yapmaları dileğiyle. Bol şans!
-
@MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ATS16 Mali yıl başlamadan mülakat yerimizi doğrulamak için mail atmak sakıncalı mıdır? Bir sorun varsa düzeltmek açısından bugün atacaktım da size de bir sorayım dedim. Bir sorun varsa ve dosya numaram cut off olursa taşıması zorlaşacak diye en azından bir sonraki bülten açıklanmadan mail atma gibi bir düşüncem vardı.
Mali yıl başladığında vize alabileceksiniz. Bunun dışında süreciniz başladı zaten. Formlar submit edildi, bülten açıklandı, mülakat dağıtımları olacak. Yani mail atmanızdan yana hiçbir sakınca yok.
KCC’ye mail atarken çekinmeyin. İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar mail atabilirsiniz. Onların işi zaten attığınız maillere cevap vermek.
-
@nsercan bir yanıt alabildiniz mi acaba attığınız maile
-
@onurfenci maalesef bekliyorum. Önceki sayfada ben de diğer arkadaşlara sordum.
-
@mustafa-berat-taşcı
Merhaba, gondermis oldugunuz email anlasilmamis olabilir. Lütfen talebinizi bu basligin 4. iletisinde yer alan email taslagina gore yeniden yapiniz. -
@nsercan maalesef ben de son mailime cevap alamadim. Hatta 13.30da onceki mailime donduler ayni sekilde, uyku tutmadi herhalde :)
-
@mhmtkz bence daha önceki gelen mailde olduğu gibi bilerek dönmüyorlar. Pazartesi günü mülakat gününüz bu diyecekler gibime geliyor :)) ya da gerçekten ayın 15ni bekliyorlar.
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nsercan Merhaba
Nasıl bir e-posta yazdınız bilmiyorum ama mülakat tarihinizi öğrenmek için şu şekilde yazmalısınız:[email protected]
Subject: CN bilginizDear Sir/Madam,
I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
Thank you for your time and assistance.
Best regards,
Adınız SoyadınızFull Name: Adınız Soyadınız
Case Number: xxxxxxx
Date of Birth: Ay / Gün / YılBende az önce mülakat yerimi öğrenmek için mail gönderdim, cevap gelince buradan bende paylaşım yaparım.
-
@nsercan update! Bana mail geldi ama cevabi alamadim maalesef. Haftaya artik...
-
@sesicesei, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ben de mail gönderdim, yanıt geldiği an buraya ileteceğim
Herkese merhaba, az önce KCC’den bu şekilde bir dönüş aldım

-
Özetle; KCC, bireysel başvuruların ne zaman mülakata alınacağını öngöremez, tüm belge ve bilgilerinizi zaten sağladıysanız herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yok, mail yolu ile mülakattan haberdar olacaksınız diyor
-
Tahmin ettiğim gibi oldu sonuç. Size de aynı cevabı dönmüşler. 15inden sonra yani salı veya çarşamba gibi mail atıcam tekrar
-
@sesicesei atılan maili kesinlikle anlamamış :)
-
@nsercan bana dönmediler bile:)) ama sanırım pek önemi kalmadı:d
-
@melisbasdurmus dönerler bence şuan ilk bültenle herkes mail atıyordur :)
-
@SKUKAAN Mülakat yerini değil, mülakatın planlanıp planlanmadığını sordunuz. Son zamanlarda KCC, 2NL maillerini göndermekte gecikiyor. Bu yüzden herkes KCC’ye soruyor, ancak bazen alakasız cevaplar gelebiliyor. Böyle bir durum olursa, çok sık olmamak kaydıyla 3-5 gün arayla tekrar yazıp sorabilirsiniz. Umarım soran herkes en kısa zamanda mülakat gününü öğrenir ya da 2NL mailleri gönderilir.
-
@SKUKAAN sıra numaranız 400lü ve Ankarada gireceğinizi düşünüyorum bu yüzden sizin için ekstra bir şey olmazsa Ekim garanti gibi. Bizim önden öğrenmek istememiz tamamen bambaşka bir kıtaya geçmek :( her şey gönlünüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum