Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Serapp Evet okudum lakin bu antikor testini ve eksik asilarimizi özel hastanelerde de yaptirabilirmiyiz mesela?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @koray2831 Evet tabi ki yaptırabilirsiniz.


  • @Serapp Süper o zaman toparlarsak herhangi bir özel hastaneye de gidip antikor testi yaptiriyoruz....oradan çıkacak sonuca göre eksik aşılarımızı yaptiriyoruz....sonra bu belgeler ile aile hekimine gidip imzalı ve kaşeli aşı kartı oluşturuyoruz değil mi? Eksik birsey varmı bu yazdıklarımda ?
    Birde bunlari yapmak icin randevu verilmesini beklemek mi gerekiyor yoksa şimdiden de yaptirabilirmiyiz?


  • @koray2831 antikor testi değil ama aşıların hatırlatma dozları olması nedeniyle ne kadar geç olursa o kadar iyi olacaktır. Aksi durumda siz aşı olmuş olsanız bile o aşının hatırlatma dozu süresi gelmişse yine gittiğiniz ülkede aşı olmanız ve ödeme yapmanız gerekecektir. Ek olarak enfeksiyon bölümünde gördüğüm kadarıyla randevu alma problemi olmuyor. Ben şuan current oldum. Ancak antikor testimi halen yaptırmadım. Bu hafta yaptırmayı planlıyorum.


  • @nsercan Anladim süper o zaman simdiden gidip sadece antikor testini yaptirip eksik aşılarımız icin fiyat alabiliriz mesela degil mi?


  • @koray2831 Buna kesin bir şey söylememekle birlikte eski mülakatları okuyup yazıyorum ama benim görüşüm sağlık muayenesine ne kadar yakın o kadar iyi mantığındayım mesela 1 ay önce antikor testine girmek gibi. Bu yüzden CN numaranıza göre bültendeki durumu göz önüne alıp ilerlemek daha sağlıklı diye nacizane yorum yapabilirim. Fiyat vs. kısmında zaten büyük avantajınız olacak 2026 deneyimleri geldiğinde net bir şey çıkmış olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @koray2831, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp Süper o zaman toparlarsak herhangi bir özel hastaneye de gidip antikor testi yaptiriyoruz....oradan çıkacak sonuca göre eksik aşılarımızı yaptiriyoruz....sonra bu belgeler ile aile hekimine gidip imzalı ve kaşeli aşı kartı oluşturuyoruz değil mi? Eksik birsey varmı bu yazdıklarımda ?
    Birde bunlari yapmak icin randevu verilmesini beklemek mi gerekiyor yoksa şimdiden de yaptirabilirmiyiz?

    Koray Bey Ekim ayı için mülakat alırsanız önünüzde 1,5-2 ay süre var. Mülakat gününüz belli olduktan sonra devlet veya özel hastanede farketmez, antikor testlerinizi yaptırın. E-nabıza işlendiğini görünce çıktı alın ve aile hekimine imzalatıp kaşeletin.
    Eksik aşılar varsa olup olmamak konusunda Viyana uzmanı olan @Flight101 e kulak verin lütfen😉


  • Bu ileti silindi!

  • Benim CN current oldu, DS260'ı açtırmak için 2NL gelmesini beklemeli miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @zakaria, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Benim CN current oldu, DS260'ı açtırmak için 2NL gelmesini beklemeli miyim?

    Current olunca değil mülakat alınca açtırılıyor. Mülakat maili aldıktan bir kaç gün sonra ilgili konsolosluğa yazarsınız. Şu an olmaz.


  • @Serapp Teşekkür ederim.


  • sizin 9000 lerde değilmi ?current 7750 nasıl curent oldunuz


  • Selamlar,

    İlgili adresten olmamız gereken aşılara ulaştım. Bu liste güncel ve doğru mudur bilgisi olan var mı?

    Son olarak ihtimal vermiyorum ama emin olmak için konsolosluktan konsolosluğa göre bu aşı listenin değişme ihtimali var mı?


  • @ozlemguzel77 ASia 10.000'de cut off, @zakaria AS tarafında

  • ⭐⭐⭐

    @koray2831 Özelde çok para isteler gerek yok 👍


  • @onurfenci Tamamen kendi görüşüm olarak 15 ağustos sonrasında atmak en mantıklısı yani haftaya salı veya çarşamba günü gibi olabilir. Şuan mail atanlara döndükleri mesaj bu şekildedir.

    9883eff7-b024-43f0-a5ad-9571eda987ce-image.png


  • @mhmtkz Ben daha önce bunu sormuştum. Her ne kadar dosyamı başka bir ülkeye taşıtsam bile EU bölgesine göre current oluyor demişlerdi. Dosyayaı AS ye taşımış olması oraya göre mi belirleniyor


  • @ozlemguzel77 Ayrıca, YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

    Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.


  • Şuan current olan CN ler mulakatlarini ne zaman öğrenebilir?


  • @yusuf-beyazkaya bir üst mesajdaki gibi. 15inden sonra current olaranlar kcc'ye mail atıp şanslarını denyecekler. Geçen sene ilk current olan grup bu şekilde öğrenmişti. Bu sene farklı bir durum olmazsa yine aynı şekilde olacak gibi duruyor.


Benzer Başlıklar

  • 728
  • 8486
  • 11427
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum