Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tolga20, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan çok ilginç…. O kısma nerden bakılıyor acaba ? benim bilidiğim son 5 6 yılın başlangıcında böyle yüksek bülten başı yok umarım hayra alamettir bizler için akıcı ve hızlı sonucu güzel bir süreç oluyor

Normalde bu bültende yazması lazımdı.

• ⭐⭐

@aysegul selamlar, o sekilde de yapabilirsiniz tabiki ama yinede mulakat tarihini ogrenemiyorsunuz, gecen sene 2nl mailim mulakatima 3 gun kala geldi. Fakat ben kcc ye agustosun 2nci haftasi mail atarak ogrendim. Tabiki tercih sizlerin, ben sadece erkenden ogrenmenizi ve planlamanizi ayarlamaniz icin tavsiyede bulunmustum. Bol sanslar simdiden.

• @aysegul Merhaba, hangi sayfadan kontrol ediliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru eğer 2nl maili atıyorum eylülün başına kadar gelmezse tabiki biz de kcc ye mail atarız, o ayrı, ama hemen bu 1-2 hafta içinde kccye email göndermeye gerek yok demiştim zaten. Yoksa ekranda görüntülendiğinde anlayabileceğimiz şey mülakat planlanıp planlanmadığı, gün ve saat bilgisi değil, ki sağlık randevusu için de bunları biliyor olmamız lazım. 2nl maili uygun tarihlerde gelmeyen herkes kccye email atacaktır, ben de dahil olmak üzere. 2nl mailini hiç alamayanlar bile gördü bu gözler 🙂

• Yurt dışındaki 3 konsolosluğa (Hong Kong, Bangkok, Viyana) dosyasını taşımış olanlardan bir ricam var.

Bu konsolosluklar şimdiye dek yardımcı oldular bizlere fakat devam ettireceklerinin garantisi yok. Bu sebeple sırası gelip de yurt dışına taşımış olanlar birkaç gün bekleyip, mesela Cuma günü KCC'ye "when is my interview going to take place?" tarzı bir e-posta gönderip, oturum izni vs. sorun çıkarılmadan direkt mülakat tarihi alırlarsa buraya bilgi verip bizlerin de yüreğine su serpseler çok iyi olur. Bunu yapmanızı rica ediyorum sizlerden.

• ⭐⭐

@aysegul selamlar, saglik muayenesi icinde mulakat tarihinizi biliyor olmaniz gerekiyor. Ankara ozelinde yanlis bilmiyorsam mulakatiniza 1 ay kala randevu olusturabiliyordunuz. Hongkongta ise, sizin mulakat tarihinize gore saglik muayenesi randevusu veriliyor. Yanlis anlasimak istemem, sadece tarihi ogrenip, ona gore otel-ucak rezervasyonunuzu ayarlayabilmeniz icindi, diger turlu tabiki de bekleyebilirsiniz. Bol sanslar simdiden.

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru evet doğru söylüyorsunuz, ben de aynısını yazmıştım, sağlık randevusu için de bunları biliyor olmamız lazım diye 🙂 evet ankara max 1ay öncesine veriyor randevuyu. yurtdışını bilmiyorum ben malesef.
    Teşekkürler, sizi de takip ediyorum, bu vesileyle yeni yaşantınızın rayına oturduğunu umarak mutluluklar diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-Dündar bugün yarın olur diye tahmin ediyorum.

• @aysegul Bu sayfa DS260 formlarının olduğu sayfaya yönlendiriyor, o sayfa açılıyor burda application completed yazıyor, bizim numara bültende açıklandıktan sonramı at KCC yada at Vienna yazacak?

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07 Sağ üst köşede "Your case is currently at ................" yazıyor ya, orası şuan KCC mesela bende. Bana mülakat tanımlandığında, henüz 2nl maili gelmemiş bile olsa orada KCC yerine Ankara yazacak. Dosyasını taşıyanlarda da nereye taşıdılarsa o konsolosluğun adı yazacak örneğin. Ama gün ve saatini buradan öğrenemiyoruz tabi o ayrı. Ben bu kısmı en azından Ekim ayına bize mülakat planlanıp planlanmadığını (eğer 2nl emaili geç gelirse) öğrenmiş olacağım ve 2nl maili baktım zamanında gelmiyor gibiyse, e sağlık randevusu, iş izinleri vs ayarlamamız gerekiyor, burada at Ankara gördüğümde KCC ye soracağım, benim mülakat günüm ne zaman diye. Yani böyle planlıyorum en azından.

a3776d5b-f06b-47ad-b8a2-77551c03bb59-fsdgsdg.png

• @Arthur-Morgan bence siz sıranız gelince bu soruyu sormalısınız, numarası düşğk olanlar geçmiş yıllara göre ve forumdaki mülakat deneyimlerine göre hareket ediyor etmeleri de gerekiyor herhangi bir yanlış şekilde ilerleme mek için , siz sıranız gelince bu kritik soruyu sormalısınız vede aldığınız cevabı formda paylaşmalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

(Ankara)Özellikle 0-500arası ve sonrasında 500-1000 cn'lı arası arkadaşlarımızın kendilerine ekim ayına mülakat planlandığını (2nl maili veya kcc sorgusu veya web sayfasındaki at ..... durumundaki değişiklik sebebiyle) öğrenir öğrenmez, hem burada bizimle paylaşmaları hem de forumdaki Excelde ivedi şekilde güncelleme yapmaları hepimizin hayrına olacaktır. Bunu önemle, hepimiz adına rica ediyorum düşük cn'lı arkadaşlarımızdan 🙂

• Bu ileti silindi!

• @aysegul Teşekkürler.

• @yusufeymen38, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan bence siz sıranız gelince bu soruyu sormalısınız, numarası düşğk olanlar geçmiş yıllara göre ve forumdaki mülakat deneyimlerine göre hareket ediyor etmeleri de gerekiyor herhangi bir yanlış şekilde ilerleme mek için , siz sıranız gelince bu kritik soruyu sormalısınız vede aldığınız cevabı formda paylaşmalısınız.

Benim sıram gelene kadar her şey belli olmuş olacak zaten. Şimdi mali yılın başındayız ve yüksek ihtimal başladığı gibi gidecek, o yüzden nasıl başladığı önemli.

Aradaki farkı açıklamama gerek yok diye düşünmüştüm ama varmış demek ki.

• Bu ileti silindi!

• @Arthur-Morgan siz formdaki mülakat deneyimlerini okuduğunuz zaman hangi konsolosluğun oturum falan istediğini görmüşsünüzdür, bende demek istiyorum ki soru sorupta konsolosluğa olmayan bizide sıkıntıya sokacak şartları getirmemeleri için nasıl ilerliyorlarsa öyle devam etsinler diye o şekilde sıkıntılı bir soru sormayalım ne ben ne de bir başkası

• @yusufeymen38, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan siz formdaki mülakat deneyimlerini okuduğunuz zaman hangi konsolosluğun oturum falan istediğini görmüşsünüzdür, bende demek istiyorum ki soru sorupta konsolosluğa olmayan bizide sıkıntıya sokacak şartları getirmemeleri için nasıl ilerliyorlarsa öyle devam etsinler diye o şekilde sıkıntılı bir soru sormayalım ne ben ne de bir başkası

Kcc'ye mülakat tarihini sorma işi 1 yıldır yapılan bir şey. Erkenden öğrenmeyi sağlıyor.

Ne demek istediğimi anlamamışsınız. Anlayana kadar tekrar okuyun yazdığımı.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusufeymen38 oturum vs şartlarla ilgili değil arkadaşımızın bahsettiği email. Mülakat tarihini sormaktan bahsetmiş. Numarası yüksek olup dosyasını taşıyan arkadaşlarımız da, kendi süreçlerini doğruya yakın projekte edebilmek için daha erken sürece başlayacak olanlardan mümkün olan en kısa zamanda bilgi almak istmeleri normal, herkes birşeyler öğrenmek isteyecek haliyle 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |