Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tekrardan merhabalar

Nasılsınız ?

Çin için polis sertifikası kağıdını aldım fakat Çin' de ilk bir yıl birinci eski pasaportumu kullandım, daha sonra 3 yıl ikinci eski pasaportumu kullandım ve belgeye iki pasaport numarası yazamayacaklarını dolayısıyla tüm bulunduğum süreçler için ikinci pasaport numaramı yazmışlar , bu kabul görür mü ?

Saygılar

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100

Sorun olmayacaktır, resmi yönergedeki talimatlara dikkat edin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001

Doldurduğunuz DS260 göçmenlik formuna erişim sağlayacak bilgileri (Case Number, Principal Applicant's Surname, Principal Applicant's Date of Birth, Electronic Diversity Visa Confirmation Number) tanimadiginiz üçüncü şahıslar ile paylaşmak ve erişimlerine olanak vermek ileride sizden maddi çıkar sağlamak amacıyla kullanılabilir zira dosyanızın statüsünü rahatça değiştirebilir sistem üzerinden veya KCC/Konsolosluk ile irtibata geçerek. Tercihinize kalmış…

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar, Viyana'ya dosya taşıma işlemim sırasında "Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview." KCC'den böyle bir geri dönüş aldım. Burada belirtemem gereken adresi neye göre seçmem gerekiyor, herhangi bir otel adresi olur mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@Dogukan-Oge birçok sorunun cevabı ve süreci başarı ile bitirmek için takip etmeniz gereken adımlar bu konu basliginin ilk dört iletisinde mevcut.

https://yesilkartforum.com/forum/post/488912

lütfen taşıma işlemi yapmadan önce orada kalabileceğiniz bir adres bulduğunuzdan emin olun. (otel, airbnb, vb.)

• ⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39

İmzanızı kontrol etmeniz ricadır, DV2025 talihlisi gözüküyorsunuz imzanızda.

Viyana için @Flight101’in bu mülakat paylaşımı ve bahsettiği tavsiyeler sizin çok kıymetli, adım adım tamamını kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

Dosya taşıma içinde bu konu başlığının 4.iletisi ✅, bu konu başlığının ilk dört iletisi de süreci başarı ile tamamlamanız için en ince detayına kadar okumanız gereken iletiler.

Sn. @Serapp Hanım’ın ekleyecekleri varsa ekleyecektir, bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba @Serapp hanım izlediğimiz bir çok videoda mülakat için kcc ye mail attığımız da oturum yada çalışma izni istiyormuş. Ama aktifleştikten sonra ankara dan viyanaya transfer etmek için viyana konsolosluğuna mail attığımızda taşıma için yardımcı oluyorlarmış. belki 1 belki 3 belki de 5 kez mail atılıyormuş ama elbet geri dönüyolar, taşıma işlemini yapıyorlarmış.
    Biz suan nişanlım ile birlikte greencard sürecini yesilkartforum tecrüberlerini dikkate alarak yapıyoruz. sizin aktarımlarınız bizim için çok daha ilerletici olacaktır. Durumumuz hakkında ne yapabiliriz. yardımcı olursanız çok sevinirim.

2021 Talihlisi olan nişanlıma @gucarslan abi telegram üzerinden çokça yardımları olmuş ona buradan da tekrar çok teşekkür ederiz.
    Şuanki süreçte sizin direktiflerinizi bekliyoruz herkese iyi forumlar...

@Serapp hanım bu arada 2026 excel tablosuna sürecimizi ekledik teşekkürler.🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sinemmurat39

İmzanızı kontrol etmeniz ricadır, DV2025 talihlisi gözüküyorsunuz imzanızda.

Viyana için @Flight101’in bu mülakat paylaşımı ve bahsettiği tavsiyeler sizin çok kıymetli, adım adım tamamını kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

Dosya taşıma içinde bu konu başlığının 4.iletisi ✅, bu konu başlığının ilk dört iletisi de süreci başarı ile tamamlamanız için en ince detayına kadar okumanız gereken iletiler.

Sn. @Serapp Hanım’ın ekleyecekleri varsa ekleyecektir, bol şans!

Bu cevaba ekleyeceğim tek şey şu olabilir:
    2024 öncesi FAM kuralı yoktu ve konsolosluklara taşıma ricası için e-posta yazılıyordu. Kimi kabul alıyor kimi alamıyordu. Şimdi kolaylıkla KCC ile taşıma yapabilirsiniz. Ama siz "yok ben aktif olunca zorluk yaşamak istiyorum" derseniz bu sizin tercihiniz.

Forumda Viyana mülakat deneyimlerini okursanız bilgi edinebilirsiniz.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bakarmisin100

Sorun olmayacaktır, resmi yönergedeki talimatlara dikkat edin lütfen.

Merhabalar

İlettiğiniz sayfayı inceledim ama birşey yapmam gerekip gerekmediğini anlamadım.Tayland daki Amerikan Konsolosluğuna mektup atmıştım ve polis kağıdına noter olmasına gerek yok sadece ingilizceye çeviri yeter demişlerdi, bende ingilizce çeviri yaptım.

Teşekkürler

• @ATS16 vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Bu kısmı okumuştum, aslında sormak istediğim herhangi bir adres olup olamayacağı. Yani otel ismi belirtmeden buradaki bir otelin adresini versem daha sonra değiştirebilir miyim veya bu adresi seçerken dikkat etmem gereken bir nokta var mı ? Teşekkür ederim.

• @ATS16 Excel i hemen düzeltiyorum. Teşekkür ederim 4. iletiyi dikkatlice okuyacağız.

• @Serapp teşekkür ederiz aktarımlarınız için. Biz şuan KCC ye mail atacağız. Örnek bir mail taslağı forum içerisinde varmıdır. ? Onun üzerinden ilerleyelim.

• merhaba, 260 form da çalıştığım yeri yazmıştım en son ama işten ayrıldım. form da hala çalışıyor olarak duruyor. bu bir sorun yaratacak mı acaba merak ediyorum ? bunu sorguluyorlar mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur

Sorun olmaz, işten ayrılıp yeni bir işe girip o işten de ayrilabilirsiniz mülakat beklediğiniz süreçte. Hayat devam ediyor, önemli olan DS260 doldurduğunuz tarihteki beyanlarınızın doğru olması ve güvenlik sorularına doğru beyan ile cevap vermiş olmanız. Bol şans!

• Benim 2 sene önce valizim çalındı İzmir’de içinde pasaportum vardı daha vize işlenmemişti hiç kullanmamistim green card başvurularında pasaport istendigi için çıkartmıştim. Valiz calindiktan sonra polise gitmiştik 1 ay sonra aradılar pasaportum çöpte bulunup polise teslim edilmiş ama gidip almam gerekiyormuş İzmir’e ya da imha edebilirlermiş ben de telefondaki memura imha edin geliş dönüş masraflıyla uğraşacağıma burada tekrar cikartirim dedim kapattık telefonu. Birkaç yerde eski ve yeni tüm pasaportlarıniz yanınızda olsun diye bişeyler okudum sorun çıkar mı acaba bu konuda ? Tutanak tutturmuştuk o gün ama nerede bilmiyorum hiç vize basılmadığı için sorun yaşamam diye düşündüm ama emin olamadım yardımcı olabilir misiniz?

• @Buse-Demir-0
    Merhaba, imha ettirdiginiz pasaportunuzda herhangi bir Amerika vizesi yoksa hicbir sorun yasamazsiniz. Eger Amerikan vizesi varsa o zaman mulakatinizi yapacak konsolosluk yetkilisi bu konu ozelinde soru sorabilir, bu durumda aciklama yapmaniz gerekebilir.

• @ugursway hayır hiç kullanmamistim sadece green card başvurusu için kullandım

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39

bu konu basliginin 4.iletisi

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Excel i hemen düzeltiyorum. Teşekkür ederim 4. iletiyi dikkatlice okuyacağız.

@Serapp teşekkür ederiz aktarımlarınız için. Biz şuan KCC ye mail atacağız. Örnek bir mail taslağı forum içerisinde varmıdır. ? Onun üzerinden ilerleyelim.

Merhaba Sinem hanım. Sanırım gözden kaçmış 🙂 4. iletide örnek bir mail taslağı mevcut. Oradaki metin üzerinden ilerleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

• Merhaba, DS-260'ı gönderdikten bu yana hem iş hem de adresler ile alakalı hayatımda değişiklikler oldu, bunları vize görüşmesinde mi belirtmem gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim?

• @falsepoet herkes özelden soruyor sizin vesilenizle buraya not düşeyim. Tiflis OTURUM istemedi. Sadece benden değil kimseden istemedi bu sene. Ama her sene farklı dinamikler işliyor. Deneyimler çok önemli olacak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |