Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 514.3k 769

• @ATS16 Excel i hemen düzeltiyorum. Teşekkür ederim 4. iletiyi dikkatlice okuyacağız.

• @Serapp teşekkür ederiz aktarımlarınız için. Biz şuan KCC ye mail atacağız. Örnek bir mail taslağı forum içerisinde varmıdır. ? Onun üzerinden ilerleyelim.

• merhaba, 260 form da çalıştığım yeri yazmıştım en son ama işten ayrıldım. form da hala çalışıyor olarak duruyor. bu bir sorun yaratacak mı acaba merak ediyorum ? bunu sorguluyorlar mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur

Sorun olmaz, işten ayrılıp yeni bir işe girip o işten de ayrilabilirsiniz mülakat beklediğiniz süreçte. Hayat devam ediyor, önemli olan DS260 doldurduğunuz tarihteki beyanlarınızın doğru olması ve güvenlik sorularına doğru beyan ile cevap vermiş olmanız. Bol şans!

• Benim 2 sene önce valizim çalındı İzmir’de içinde pasaportum vardı daha vize işlenmemişti hiç kullanmamistim green card başvurularında pasaport istendigi için çıkartmıştim. Valiz calindiktan sonra polise gitmiştik 1 ay sonra aradılar pasaportum çöpte bulunup polise teslim edilmiş ama gidip almam gerekiyormuş İzmir’e ya da imha edebilirlermiş ben de telefondaki memura imha edin geliş dönüş masraflıyla uğraşacağıma burada tekrar cikartirim dedim kapattık telefonu. Birkaç yerde eski ve yeni tüm pasaportlarıniz yanınızda olsun diye bişeyler okudum sorun çıkar mı acaba bu konuda ? Tutanak tutturmuştuk o gün ama nerede bilmiyorum hiç vize basılmadığı için sorun yaşamam diye düşündüm ama emin olamadım yardımcı olabilir misiniz?

• @Buse-Demir-0
    Merhaba, imha ettirdiginiz pasaportunuzda herhangi bir Amerika vizesi yoksa hicbir sorun yasamazsiniz. Eger Amerikan vizesi varsa o zaman mulakatinizi yapacak konsolosluk yetkilisi bu konu ozelinde soru sorabilir, bu durumda aciklama yapmaniz gerekebilir.

• @ugursway hayır hiç kullanmamistim sadece green card başvurusu için kullandım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39

bu konu basliginin 4.iletisi

• @sinemmurat39, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Excel i hemen düzeltiyorum. Teşekkür ederim 4. iletiyi dikkatlice okuyacağız.

@sinemmurat39, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp teşekkür ederiz aktarımlarınız için. Biz şuan KCC ye mail atacağız. Örnek bir mail taslağı forum içerisinde varmıdır. ? Onun üzerinden ilerleyelim.

Merhaba Sinem hanım. Sanırım gözden kaçmış 🙂 4. iletide örnek bir mail taslağı mevcut. Oradaki metin üzerinden ilerleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

• Merhaba, DS-260'ı gönderdikten bu yana hem iş hem de adresler ile alakalı hayatımda değişiklikler oldu, bunları vize görüşmesinde mi belirtmem gerekiyor nasıl bir yol izleyeceğim?

• @falsepoet herkes özelden soruyor sizin vesilenizle buraya not düşeyim. Tiflis OTURUM istemedi. Sadece benden değil kimseden istemedi bu sene. Ama her sene farklı dinamikler işliyor. Deneyimler çok önemli olacak.

• ⭐⭐

@Emre-Çelik-1 selamlar, dosya tasima islemi yapmismiydiniz? Eger yapmadiysaniz once o konuyu bir arastirmanizi tavsiye ederim. Bu cn ile ankaradan mulakat almaniz zor gibi. Onun disinda sorunuza gelecek olursak, mulakat tarihinizi aldiktan sonra formunuzu actirip degisiklikleri yapabilirsiniz. Bende ds260 formunu gonderdikten sonra isten ayrilmam gerekti, mulakat esnasinda belirtmistim ama adres ile ilgili bir degisiklik olmamisti.

• A aysegul bu başlıktan bahsetti

• Ben KCK ya transfer e mail atacagim bir otel adresimi gostetmeliyim sizce

• @falsepoet Otelin adını yazmadan sadece adresini yazmanız yeterli, sonrasında mülakata gittiğinizde orada kalmak zorunda değilsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet otel ismi yazmadan, otelin adresini yazabilirsiniz. Birçok talihli bu şekilde taşıdı dosyasını.

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• @onuru Evet dosyam Hong Kong'da şu an, mülakat tarihi aldıktan sonra formu açtırıp değişiklikleri tekrardan düzenlesem yeterli olur değil mi?

• @serapp merhaba mülakattan ne kadar önce ve ne kadar tutarda hesabımızda usd olması gerekiyor ?

• ⭐⭐

@Emre-Çelik-1 evet yeterli olur, ek olarak imzanizi duzenlemenizi tavsiye ederim. Ds260 gonderim tarihiniz ve mulakat yeriniz gorunmuyor. Sonraki sorularinizda daha hizli cevap alabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k