DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaslar selamlar.
İlk evrak teslim ve gc ssn in teslim alacagim sehir ile birkac ay sonra baska eyalete gecmem sacmami. nj de arkadasim var gc ssn oraya gonderticem ama tex austinde yasamak istiyoruz acikcasi bir sorun olurmu yani gc ve ssn i tex de bir adrese gondermem dahami dogru olur -
@Cansu-mer forumda arama yaparsanız kolayca cevaba ulaşabilirsiniz sorunuz için
-
@mellykara demek ki dosyanız mülakat almaya henüz hazır değil yani hongkongun kapısında yatmanız hiç bir katkı sağlamaz size. Kccden dosyanızın neden mülakata hazır olmadığını hala incelemede olduğunu öğrenmeye çalışın bence
-
@Emre-Kurtulmuş aciklayici cevabiniz beni aydinlatti tesekkurler
-
@Emre-Kurtulmuş dediginizi uyguluyorum ancak ulasamadim ,bildiginiz bir baslik varsa daha yardimci olucak .cok tesekkurler emre bey
-
Merhaba, dosya numaram 23230 oldugu icin current olmadan surec bitmis oldu benim icin. Hali hazirda Isvecteyim ve burdayken turistik vizeye basvurmak istiyorum. 1 ekimi beklemeli miyim turistik vizeye basvurmak icin? Hali hazirda green süreci bitmediği için green statüm ds-260tan dolayı gözükür dedi bir çok kişi
-
@Cansu-mer greencard/ssn teslimi için vereceğiniz adresle yerleşmeyi düşündüğünüz eyalet/şehir aynı olmak zorunda değil. Hangi adresi vermeniz gerekiyorsa o adresi verebilirsiniz, istediğiniz eyalete yerleşmeyi planladığınızı söyleyebilirsiniz, istediğiniz havalimanına iniş yapabilir, dilediğiniz şehre yerleşebilirsiniz. Sorun olmaz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1836/green-card-in-geldigi-adres-ve-yasadigimiz-adresin-farkli-olmasi-durumu/14?page=1
Ben google a yazınca bu başlık çıktı, bir bakın isterseniz. Forumun arama kutusu bazen pek verimli çalışmıyor, o yüzden google'a " yesilkartforum arayacağım kelimeler" enter yapıyorum hep, kolaylıkla ulaşıyorum sonuçlara. -
30.09.25 mali yilin bitmesini beklemenize gerek yok, mülakatınızı yapacak konsolos vize bültenine ulaşabiliyor. Hangi dosya numarasının cut off olduğunu ve sizin doldurduğunuz DS260’daki dosya numaranızı görebiliyor. Aciklamasi kolay olur derseniz yanınızda son bültenin (cut off olamadiginizi ispatlar) çıktısını ve kazandığınızı öğrendiğiniz CN bilgilerinizin yer aldığını mektubun bir çıktısını götürerek aciklamasini yapabilirsiniz. Daha sonra mülakat esnasında size soracağı yaşadığınız yer ile olan bağlantılarınızı & seyahatiniz sonrası geri döneceğinize dair kanıtlari/beyanlari kabul etmek konsolosun takdiri. Bol şans!
-
@ATS16 Dediğiniz gibi, mali yıl bitse de bitmese de bilgilere ulaşabiliyo olmaları mantıklı geldi evet. Çok teşekkürler!
-
Selamlar ;
Ankara, 8000'li numaralar için mülakat maili gönderdi mi eylül için ? Ceac'te ready görünüyorum ancak halen mülakat maili almadım. -
@brucewayne excell sayfasından kontrol ettiğime göre sadece 82** bir kişi ankaradan randevu aldığını görüyorum sizde oradan kontrol edebilirsiniz
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?gid=0#gid=0
-
@T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim. 82XX öncekilerin de Ankara'da olup tarih almadığı görünüyor. O yüzden sormak istemiştim. Sanırım beklemek gerekiyor.
-
@brucewayne selamlar, kcc ye mail atarak ogrenmeyi denediniz mi?
-
@brucewayne birçok kişi güncellememiş olabilir yerinizde olsam kcc mail atar randevunuz hakkında bilgi alırdım
-
@T-C-Kubilay-Dikici @onuru KCC'ye mail attım ancak dosyam transfer oldugundan dolayı onların sayfasında HK'de planlanan eski mülakat tarihi ocak olarak görünüyor.
-
Selamlar
2.5 aydır dosya işleniyor dedikleri için viyanadan randevu alamıyorum kccye mail attım işleniyor numaralara göre randevu verilecektir diyor klasik artık yalvarırcasına bir mail attım tekrar sanırım bunada aynı cevabı verecekler galiba benim için süreç bitecek. -
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@ATS16 evet hallettim sanırım herşey benim ds-260 formunu geç göndermemle alakalı ama içinde bulunduğum durum onu gerektiriyordu sizce benim dururum nasıl olur
-
Arkadaşlar merhaba antikor testimde kkk antikoru negatif çıktığı için doktor 4 hafta ara ile 2 doz aşı ol dedi ama benim o kadar sürem yok ilk dozu olsam sonraki dozları türkiyede olacağımı söylesem ve bunu belge ile kanıtlasam problem olur mu ve polio aşısının antikoruda çıkmıyor onu ne yapacağım yardımcı olabilir misiniz
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum